Pe6o666 Публикувано Август 16, 2011 Публикувано Август 16, 2011 защо ми се губят приложенията от цудия ... След като упдеитнах цудия 1.0 ??? Цитирай
bgdn Публикувано Август 16, 2011 Публикувано Август 16, 2011 "giobreik za iphone" оригиналния правопис е запазен... Цитирай
The Shaman Публикувано Август 16, 2011 Публикувано Август 16, 2011 Две заглавия. Второто на два езика. много тъпо си заключих телефона! не правете това в къщи! Пprodavam Цитирай
Alxx® Публикувано Август 16, 2011 Публикувано Август 16, 2011 Култ! Ganja_Breed : (16 август 2011 - 19:20) Искам да попитам Iphone 3g има ли 3g мрежа и може ли да се ползва интернет през 3g Цитирай
Alxx® Публикувано Август 17, 2011 Публикувано Август 17, 2011 Exactly.Here's what Paul Mooney had said after reviewing this movie" First, they have "The Mexican" with Brad Pitt, now they have "The Last Samurai" with Tom Cruise. Well, I've written a film, maybe they'll produce my film. The Last Nigga on Earth, starring Tom Hanks. How about that?" 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Август 18, 2011 Публикувано Август 18, 2011 Аз си я купих вчера и имам проблем с локациата ,когато си вяза в профила от саита и натисна да ми лоцализира телефона и ме изхварля без да ми показжа каде се намира. Долна работа Цитирай
bombastyk Публикувано Август 19, 2011 Публикувано Август 19, 2011 banamu : (19 август 2011 - 14:28) В apple store има ли кракнати приложения? Някой ще ми даде ли целенасочено мнение по въпроса? Цитирай
Alxx® Публикувано Август 19, 2011 Публикувано Август 19, 2011 От време на време ми излиза съобщението за което написах в миналият ми отговор, а когато го свържа с компютъра и се опитвам да го ъпдейтна ми излиза съобщение да си изпразня кошчето и тогава спира ъпдейтът. Сигурен съм че имам поне още 24 гигабайта памет.Всъщност RAM е мпамет за теглене на приложения и програмки, нали? Общо имам към 34 приложения. Много ли са???? имам ipoda ми от 8 месеца и миналата седмица се показва едно бяло петънце в ъгъла на екрана, сега се чуда дали пиксела е умрял или просто се е заклещил Рита с крака... Цитирай
Jekylll Публикувано Август 19, 2011 Публикувано Август 19, 2011 Здравейте, нов съм и търсих из темите нещо по един въпрос но не открих нищо възможно ли е да се сложи сидиа, ако телефона не е jailbreak Цитирай
Alxx® Публикувано Август 20, 2011 Публикувано Август 20, 2011 Заменям iPhone 2G за iPhone 4.Чист бартер,или с доплащане от мен.Телефона е 8ГБ Фирмуер 3.1.2 с леки следи отзад.Желая 4ката да е ФО,и по възможност без следи от употреба.Стара Загора/София. jika702@gmail.com Мечтите все още са безплатни... възможен ли е ънлок на 3гс 4.3.5? Не не е възможен' date='сваши го на 4.1 там е възможен...[/quote']К'ви "разбирачи" се навъдиха...маХни,маХни Цитирай
alex.7777 Публикувано Август 20, 2011 Публикувано Август 20, 2011 Адашче, оня ден бях пуснал обява, че заменям iPhone 4 за iPhone 5, добре че не ме набара Цитирай
HURRICANE Публикувано Август 20, 2011 Публикувано Август 20, 2011 Имам 2 въпроса:1. iPod Touch има ли вибратор? 2. Има ли разлика между процесорите на iPod Touch и iPhone? Някъде прочетох че на айпода е по слаб. Мерси предварително. От едно наше познато място или както каза Alxx "чурулик-чурулик" Цитирай
Alxx® Публикувано Август 21, 2011 Публикувано Август 21, 2011 Известен "съветник", относно 4.3.4: Пусни redsn0w0.9.8b3 и даваш отметка само "Just boot tethered right now".Джейла е Untethered. Цитирай
Jekylll Публикувано Август 23, 2011 Публикувано Август 23, 2011 ае боклуккк данеси мислиш че искам да се занимавам дати пишя във шибания форум кадето нищо неможеш да намериш или някои дати обясни нещу да еба и тапака ти да еба Колко грешки (правописни, пунктуационни и т.н.) могат да се допуснат в един ред?! Аз, без да се напъвам, преброих 18. Цитирай
Jekylll Публикувано Август 23, 2011 Публикувано Август 23, 2011 Абе, някой беше казал: "Не знам дали човешкият ум има граници, ама човешката простотия е безгранична." 2 Цитирай
cvalio Публикувано Август 24, 2011 Публикувано Август 24, 2011 кото се синква ипода накрая ми дава някаква грешка иначе тои си работи може ли малко помощ а в "отвъдното" пак виждам един мнооооого известен екземпляр - т.нар. "Воден дух" Цитирай
Alxx® Публикувано Август 25, 2011 Публикувано Август 25, 2011 Потресен съм от "дълбоките размисли" за белия и черния айфон: Бял iphone 4 или черен iphone 4 кой е по добър? Приятел' date=' какви са тези въпроси от теб. Между двата телефона няма никаква разлика освен цветовете. Глупав въпрос зададе. [/quote']Eдин приятел ми беше казал че белия имал някакъв микрофон на камерата по хубав от на черния заради тва питам' date='на теб лично кой повече ти харесва?[/quote'] Цитирай
Alxx® Публикувано Август 27, 2011 Публикувано Август 27, 2011 Отново нашата държава ме изуми!!Текна кола през чешмите тъкмо бех се засилил с чашите да пълня като забелязох "малките" боклучета които плуват из казанчето на тоалетната ми след като капака на казанчето просто изскочи в ръцете ми след като натиснах копчето за пускане.Помислих си "Явно злато е текнало и капака изкочи за да ми покаже да не взема го изтърва" еми тва яко българия тва м/у другото е у ямболе ако некой друг има такива интересни и забележителни и най-вече красиви неща нека пусне по некое фото па да се посмеем на воля.И наздраве брятя българи да ви е сладка чешмЕната вода.Ето и снимчица на кока колата http://alexo0.snimka.bg/trifon-zarezan/cocacola.616523 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 27, 2011 Публикувано Август 27, 2011 Здравейте,Взех си 2ра 4ка от м-тел, направих всичко както направих с първия-Cydia има, но при опит да инсталирам игра от iTunes ми дава ерор, а през instalous ми казва, че е невалидна ipa.Имам инсталиран pdf patcher,някакви предложения? Цитирай
cvalio Публикувано Август 27, 2011 Публикувано Август 27, 2011 А аз пък свързввам телефона с компютъра и ми го намира като фотоапарат какво да направя?10ж Предварително Цитирай
Alxx® Публикувано Август 29, 2011 Публикувано Август 29, 2011 Въпросче за iOS5b6 OTA: Aз защо нямам такъв ъпдейт в General? С 4.3.2 джейлбрейк съм. И кога се очаква да дойде финалната версия на iOS5? Corrupted? Or bribed? Здравейте' date='искам да попитам, защо след като избера FW ми дава че е [b']корумпиран. Правя го като натисна shift+update и незнам от какво може да е.. Тела е 4ка с 4.2.1 от Мтел ФЗ и искам да отида директно на 4.3.3?! 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 29, 2011 Публикувано Август 29, 2011 Все още безименният прототип от снимките е масивна четириврата лимузина с пет врати, задно предаване и съвсем истински, взет назаем от Hyundai Genesis, атмосферен V8 cars.bg, за новият прототип на КИА... Цитирай
Alxx® Публикувано Август 30, 2011 Публикувано Август 30, 2011 9.Препоръчително е за браузър да ползвате - ОПЕРА защото за сега тя е най-лека и работи на виртуално файлова среда която не заема много физическа и психическа памет на компютъра. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 1, 2011 Публикувано Септември 1, 2011 Не, не мога братче...долното е относно дисплея на iPhone4: Инверторът на дисплея и заминал. Нямаш друга опция освен сервиз. E, а луминесцентната тръба, дали е читава, как мислиш? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 2, 2011 Публикувано Септември 2, 2011 Малииии: Здравейте, отскоро съм тук и се интересувам от нещо - понеже разбрах, че не всички бейзбандове предлагат поддръжка на безплатна навигация, въпросът ми е кои версии предлагат безплатна навигация и има ли начин за актуализиране на бейзбанда до версия, за която има безплатна навигация ? 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.