Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
Продавам два лаптопа. И двамата са неразличими от нови

:yikes: Да се смееш ли, да плачеш... Аре ще се смеем. :tooth:

• Отговори 1,8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

537

• The Shaman

318

• Pe6o666

103

• tonygti

57

Публикувано (редактирано)

"Здравейте!

Как мога да намеря Айфона от лаптопа?

Мога ли да вкарам втори Айфон в акаунда, за да го следя къде се намира?

Не намирам никаква друга опция, освен Айфона да намира сам себе си.

Мога ли да прибавя друг акаунд с друго устройство и да го следя?

Благодаря!"

Леле мале?!

Редактирано от gogi6
Публикувано
Пичове, може ли някой да ми джейлне айфона през ТиймВюър, много ще съм ви благодарен
Публикувано

Аз съм с такъв.

Тва животно (бейсбанда) е един чип дето ти прай връзката със спътник да ти върви навигацията.

Същото тва животно което е на версия 0615 не бачка никаква навигация , а тази вградената локализация дава големи отклонения.

Предварително -МОЛЯ ПАК ЗАПОВЯДАЙ

Публикувано

Има такова нещо ,днес бях в магазин на Мтел в Пловдив в м-н Карфур и имаше залепен голям плакат на който пишеше ако палтите сметката си м/у 13 и 16ч всеки ден ползвате 5% отстъпка, странно но факт.

Публикувано

Имат и не е от вчера. Слагат и тишърти с happy hour.

Публикувано

Това ме подсети за тази статия, която май и по-рано съм поствал, но и двете разсмиват доволно.

Публикувано

@Алекс @рол2пуфф, посинях от смях бе :tooth: :tooth: :tooth:

Публикувано

А докато посиняваше от смях, беше ли на чинията ?tease3.gif

Публикувано

Темата е : problem s ipod gen 1 sled jailbreakk

Описание : imam problem s ipod gen 1 sled jailbreake mi dava usb kabela kak se svarzva s e edin disk na neego pi6e itunes i ne iska da napravi back up molq vi pomognete mi!!!

Публикувано

Обява:

"продавам КИТАЕЦ4/С ЛЕК ПРОБЛЕМ/ -

телефона е с телевизия,3сим карти,радио,блутоод...стига да успея след няколко опита да ги активирам за да ви докажа че работят А ПРОБЛЕМА Е САМО В ТУЧА...."

Публикувано

Откъде го изкопа тоя бре? :tooth:

Публикувано

От форума на на дата.бг, много силен, чакам да видя дали ще оправи ТУЧА и го взимам... Все пак 3 сим карта а? :naughty3: :naughty3: :naughty3:

Публикувано

Ааа, аз съм го капарирал, не се блъскайте :tease3:

Публикувано
Момчета инсталирах Навигон-а, бачка си, но ми изписва, че няма GPS сигнал question.png Какъв може да е проблема? От къде се пуска GPS-a?.

Edit: Явно просто в апартамента не е засичал сигнал. Отидох на терасата и веднага ме откри гадинката.

Публикувано

Здравейте пичове, Напраих един гаф и направих рестор на него. Сичко точно, проработи АМА изчезнаха всички номера, някой от който много важни!!! Ако има начин да ги възстановя МОЛЯ споделете. Спешно е!!!!

Публикувано

Абе незнам дали някои е гледал Тв в Неделя,но по някоя от Националните медии излъчиха филма Терминала с дублаж.Мисля че които го е гледал ще разбере за каква комедия става въпрос

Публикувано

Избрани коментари под "новината": Извънземните идват през ноември tooth.gif

Е не са ли прави маите! - Извънземните идват през ноември. Една година водим мъчителни преговори. Накрая ги вбесяваме както трябва... и настъпва 21.12.2012 ...

Сега вече ми се изясни!___Даваме на извънземните роми за превъзпитание. В продължение на една година извънземните полагат неистови усилия да ги превъзпитат. Накрая, когато лековерно допускат, че са се справили, от кораба изчезва важен кабел. Това вече наистина ги вбесява... и настъпва 21.12.2012 ...

ELATE POVE4E!!! :D :D :D

И друг път извънземни са спирали на Станкова чешма да си пълнят дамаджаните, но чакат да минат овцете защото ги е страх от кучето :)

Ако са лошо настроени и по напреднали сигурно са пуснали мощни компютри да изчисляват как най ефикасно да ни унищожат...ето какво е върнал компютъра за следните държави В Сърбия - пускат се няколко милиард долара над страната... след 24 часа има останали няколко самотни милионера... след 48 часа 2 милионера...след 52 часа единия милиардер се вече отървал от единствената си конкуренция... Ликува самотен на Цеца "Пиле" и плаче сам за велика Сърбия и славните времена... В България....компютъра изплюл изключително прост начин.... да се убие едно дете в циганска махала и 2 деца в българска махала - 24 часа 0 българи... В Америка - да се направи маркетингова кампания за ушким специални дрехи с който си безсмъртен... можеш да скачаш от балкони да се гърмиш нищо ти няма... да се направи добър отдел за работа с клиентите... след 24 часа половината население го няма а другата половина звъни на клиентския отдел да пита що не работи и да си иска парите обратно... клиентския отдел се извинява и казва че ще заменят костюма с нов, на който всички дефекти са отстранени -след още 24 часа население няма... С голямо учудване компютъра сам се изненадал, защото след унищожаване на тези държави открил че има бързо решение за унищожение на останалия свят.... Решението било следното.... След унищожението на Америка, България и Сърбия света гледа новини и е силно притеснен и изнервен... Въвежда се изкуствена дотация над цигарите, алкохола и кокаина - безплатни стават за всички!!!!! След 68 часа няма никой останал! Наистина братя мой сме смешни погледнати от космоса - много хляб има да ядем...

Иииии накрая моят фаворит: yahoo.gif

И какво сега..Затрих се цяло лято да правя буркани,те ли ще ми ги ядат!?

Публикувано

От андроид форума, големи смешки стават там:tooth:

“Значи, като ти казва, че няма регистриран телефон към акаунта, си влез в настройките в Маркета и си добави телефона.И не пиши идиотщини като ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ Е*АЛО СИ Е МАЙКАТА, а нормално и ориентиращо заглавие“

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...