tonygti Публикувано Септември 6, 2011 Публикувано Септември 6, 2011 Продавам два лаптопа. И двамата са неразличими от нови Да се смееш ли, да плачеш... Аре ще се смеем. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 9, 2011 Публикувано Септември 9, 2011 (редактирано) "Здравейте! Как мога да намеря Айфона от лаптопа? Мога ли да вкарам втори Айфон в акаунда, за да го следя къде се намира? Не намирам никаква друга опция, освен Айфона да намира сам себе си. Мога ли да прибавя друг акаунд с друго устройство и да го следя? Благодаря!" Леле мале?! Редактирано Септември 9, 2011 от gogi6 Цитирай
arm11 Публикувано Септември 9, 2011 Публикувано Септември 9, 2011 Много ме кефи като пишат "АкануД" къде видяха "Д" - account... Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 14, 2011 Публикувано Септември 14, 2011 Пичове, може ли някой да ми джейлне айфона през ТиймВюър, много ще съм ви благодарен Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 15, 2011 Публикувано Септември 15, 2011 Аз съм с такъв. Тва животно (бейсбанда) е един чип дето ти прай връзката със спътник да ти върви навигацията. Същото тва животно което е на версия 0615 не бачка никаква навигация , а тази вградената локализация дава големи отклонения. Предварително -МОЛЯ ПАК ЗАПОВЯДАЙ 1 Цитирай
londongunner Публикувано Септември 15, 2011 Публикувано Септември 15, 2011 Има такова нещо ,днес бях в магазин на Мтел в Пловдив в м-н Карфур и имаше залепен голям плакат на който пишеше ако палтите сметката си м/у 13 и 16ч всеки ден ползвате 5% отстъпка, странно но факт. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 15, 2011 Публикувано Септември 15, 2011 Имат и не е от вчера. Слагат и тишърти с happy hour. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 20, 2011 Публикувано Септември 20, 2011 http://napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=20285&postdays=0&postorder=asc&start=0 Цитирай
roll2puff Публикувано Септември 20, 2011 Публикувано Септември 20, 2011 Това ме подсети за тази статия, която май и по-рано съм поствал, но и двете разсмиват доволно. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 20, 2011 Публикувано Септември 20, 2011 Абе това верно си е проблем Цитирай
profusion Публикувано Септември 20, 2011 Публикувано Септември 20, 2011 @Алекс @рол2пуфф, посинях от смях бе :tooth: Цитирай
cvalio Публикувано Септември 20, 2011 Публикувано Септември 20, 2011 А докато посиняваше от смях, беше ли на чинията ? Цитирай
Kpuc Публикувано Септември 22, 2011 Публикувано Септември 22, 2011 Темата е : problem s ipod gen 1 sled jailbreakk Описание : imam problem s ipod gen 1 sled jailbreake mi dava usb kabela kak se svarzva s e edin disk na neego pi6e itunes i ne iska da napravi back up molq vi pomognete mi!!! Цитирай
arm11 Публикувано Септември 23, 2011 Публикувано Септември 23, 2011 Обява: "продавам КИТАЕЦ4/С ЛЕК ПРОБЛЕМ/ - телефона е с телевизия,3сим карти,радио,блутоод...стига да успея след няколко опита да ги активирам за да ви докажа че работят А ПРОБЛЕМА Е САМО В ТУЧА...." Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 23, 2011 Публикувано Септември 23, 2011 Откъде го изкопа тоя бре? Цитирай
arm11 Публикувано Септември 23, 2011 Публикувано Септември 23, 2011 От форума на на дата.бг, много силен, чакам да видя дали ще оправи ТУЧА и го взимам... Все пак 3 сим карта а? :naughty3: Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 23, 2011 Публикувано Септември 23, 2011 Ааа, аз съм го капарирал, не се блъскайте Цитирай
cvalio Публикувано Септември 25, 2011 Публикувано Септември 25, 2011 Момчета инсталирах Навигон-а, бачка си, но ми изписва, че няма GPS сигнал Какъв може да е проблема? От къде се пуска GPS-a?. Edit: Явно просто в апартамента не е засичал сигнал. Отидох на терасата и веднага ме откри гадинката. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 28, 2011 Публикувано Септември 28, 2011 После Цар Киро им бил виновен Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 28, 2011 Публикувано Септември 28, 2011 Здравейте пичове, Напраих един гаф и направих рестор на него. Сичко точно, проработи АМА изчезнаха всички номера, някой от който много важни!!! Ако има начин да ги възстановя МОЛЯ споделете. Спешно е!!!! Цитирай
Wayward Публикувано Септември 28, 2011 Публикувано Септември 28, 2011 Абе незнам дали някои е гледал Тв в Неделя,но по някоя от Националните медии излъчиха филма Терминала с дублаж.Мисля че които го е гледал ще разбере за каква комедия става въпрос Цитирай
adept Публикувано Септември 29, 2011 Публикувано Септември 29, 2011 Избрани коментари под "новината": Извънземните идват през ноември Е не са ли прави маите! - Извънземните идват през ноември. Една година водим мъчителни преговори. Накрая ги вбесяваме както трябва... и настъпва 21.12.2012 ... Сега вече ми се изясни!___Даваме на извънземните роми за превъзпитание. В продължение на една година извънземните полагат неистови усилия да ги превъзпитат. Накрая, когато лековерно допускат, че са се справили, от кораба изчезва важен кабел. Това вече наистина ги вбесява... и настъпва 21.12.2012 ... ELATE POVE4E!!! :D И друг път извънземни са спирали на Станкова чешма да си пълнят дамаджаните, но чакат да минат овцете защото ги е страх от кучето Ако са лошо настроени и по напреднали сигурно са пуснали мощни компютри да изчисляват как най ефикасно да ни унищожат...ето какво е върнал компютъра за следните държави В Сърбия - пускат се няколко милиард долара над страната... след 24 часа има останали няколко самотни милионера... след 48 часа 2 милионера...след 52 часа единия милиардер се вече отървал от единствената си конкуренция... Ликува самотен на Цеца "Пиле" и плаче сам за велика Сърбия и славните времена... В България....компютъра изплюл изключително прост начин.... да се убие едно дете в циганска махала и 2 деца в българска махала - 24 часа 0 българи... В Америка - да се направи маркетингова кампания за ушким специални дрехи с който си безсмъртен... можеш да скачаш от балкони да се гърмиш нищо ти няма... да се направи добър отдел за работа с клиентите... след 24 часа половината население го няма а другата половина звъни на клиентския отдел да пита що не работи и да си иска парите обратно... клиентския отдел се извинява и казва че ще заменят костюма с нов, на който всички дефекти са отстранени -след още 24 часа население няма... С голямо учудване компютъра сам се изненадал, защото след унищожаване на тези държави открил че има бързо решение за унищожение на останалия свят.... Решението било следното.... След унищожението на Америка, България и Сърбия света гледа новини и е силно притеснен и изнервен... Въвежда се изкуствена дотация над цигарите, алкохола и кокаина - безплатни стават за всички!!!!! След 68 часа няма никой останал! Наистина братя мой сме смешни погледнати от космоса - много хляб има да ядем... Иииии накрая моят фаворит: И какво сега..Затрих се цяло лято да правя буркани,те ли ще ми ги ядат!? 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Октомври 1, 2011 Публикувано Октомври 1, 2011 От андроид форума, големи смешки стават там “Значи, като ти казва, че няма регистриран телефон към акаунта, си влез в настройките в Маркета и си добави телефона.И не пиши идиотщини като ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ Е*АЛО СИ Е МАЙКАТА, а нормално и ориентиращо заглавие“ Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.