The Shaman Публикувано Юли 27, 2013 Публикувано Юли 27, 2013 Здравейте, проблема е следният - искам да си сваля платено приложение, но ми търси данни за кредитна/дебитна карта. Няма ли начин да го направя, така че цената на приложението да отива към месечната ми такса? 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 31, 2013 Публикувано Юли 31, 2013 Продавам iphone 5.Телефонът е чисто нов(запечатан в кутия),цена- 1450 лева.За връзка с мен GSM:08хххххх и аз имам един за 3430лв (оранж , 156 ГБ , ФАБРИЧНО ЗАСМУКАН ). ако някой иска да звънка . 4 Цитирай
blackadder Публикувано Август 22, 2013 Публикувано Август 22, 2013 Здравейте' date=' колеги, продавам чисто нов IPHONE 3GS с 32GB памет, фабрично отключен, работи с всички оператори, неразопакован, имам бял или черен, продава се един от двата. Цена – 590лв. Телефона е в София, за страната изпращам с Еконт с опция за преглед. Стефан - XXXX XXX XXX.http://picbg.net/img.php?file=415f233d1f6adb82.jpg http://picbg.net/img.php?file=66cf6b0f948b4286.jpg http://picbg.net/img.php?file=56189c25f5c58c74.jpg Пуснато на 05 Авг 2013. Цитирай
mimeto83 Публикувано Август 22, 2013 Публикувано Август 22, 2013 Аз на много от постовете не виждам смешно нещо , ама си мълча , че ще се почне с русата глава Цитирай
miro1972 Публикувано Август 22, 2013 Публикувано Август 22, 2013 Не цитирай последен пост!!! Последно предупреждение! Това е 3GS-а на Стив Джобс Цитирай
arm11 Публикувано Август 30, 2013 Публикувано Август 30, 2013 Ей тая дата.бг.... d*****d, на 30.08.13 - 11:16, каза: Че какво му е на първи клас? На Марин баща му идваше да ме бие с лопата, защото съм се подигравал на сина му. Вярно че бях голям кенеф до към 5-6 клас, ама чак с лопата... 9 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Здравейте взех си 3гс не държи батерията. И е жейлбреикнат но фаце боок ne зарежда съобсхтнията. Опитах да ъпдейт но иска ъпгрейд наа ос въпроа ми е даа ли мога д ъпдеитна колко парие батерияра с смянаа извинява се писха от таблет 8 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 3ГС-а на въпросния... http://s18.postimg.org/71jz70rt5/IMG_20 ... 171217.jpg Тоя сайт къртииии: http://www.govnokod.ru/objc :tooth: :tooth: 2 Цитирай
pepo1919 Публикувано Септември 5, 2013 Публикувано Септември 5, 2013 Oт борсата: аз съм продажба на чисто нов Apple iPhone 5 32GB, тя е чисто нова и напълно отключен и запечатан в своята компания оригиналната кутия, на iPhone идва с 1 година международна гаранция и 56 дни завръщането политика .. свържете се с мен за повече информация за телефона 4 Цитирай
asen4o0 Публикувано Септември 6, 2013 Публикувано Септември 6, 2013 Имаше такива и в data.bg. Аз им писах и казаха че са от bestbuy и че имали клон в Тексас, Калифорния Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 8, 2013 Публикувано Септември 8, 2013 Култово: Въпрос за Olloclipискам да попитам този аксесоар как се свързва с iPhone-a ? Става дума за 4ка... и ако не ми работи задната камера поради липса на някаква платка, това ще работи ли ? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 14, 2013 Публикувано Септември 14, 2013 Има многобройни начини да се хакне един смартфон и един от тях е по време на зареждане. Вече има многобройни начини за зареждане на един телефон на обществени места, но при който и да е от тях мобилното ни устройство остава уязвимо. Причината е в простия факт, че кабелът, с който зареждаме телефона си е същият, който ползваме и за прехвърляне на данни. Звучи ужасяващо, нали? За щастие, на пазара вече се продава "предпазно средство", което носи доста подходящото име "USB Condom". Подобно на истинския кондом, това устройство защитава телефона ви при контакт с непознати източници на захранване, от които не знаете какво да очаквате. USB Condom има малка платка в основата си, която позволява само на външните игли на USB конектора да пренасят заряд до телефона. Иглите по средата, които обикновено се използват при пренос на данни, следователно, не се използват по време на зареждане и по този начин са в пълна безопасност. Благодарение на USB Condom можете да зареждате телефона си на всеки чужд компютър или зарядна станция, без да се притеснявате, че някой може да краде данните ви. Колкото и странно да звучи тази идея, когато влязохме в сайта на int3 - фирмата, която предлага този продукт - видяхме, че всички бройки вече са изкупени. Компанията ще получи следващата партида "USB кондоми" на 16 септември. 4 Цитирай
pepo1919 Публикувано Септември 14, 2013 Публикувано Септември 14, 2013 За сега само кондом,по-късно и противозачатъчни:) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
stangen Публикувано Септември 14, 2013 Публикувано Септември 14, 2013 Pepo, противозачатъчните само ако се ....скъса кондома Аз от известно време се дивя на глупостите които публикуват в technews.bg, там явно са хейтъри на тема епъл и бълват глупости до безобразие. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 17, 2013 Публикувано Септември 17, 2013 нека да попитам за по сигурно:отварям редсноу слагам 4,1 ресторе,пускам джейл и после правя бейсбанд на аипод? 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 17, 2013 Публикувано Септември 17, 2013 Това не е за Бисер, направо е за Лого на сайта Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 18, 2013 Публикувано Септември 18, 2013 В един друг форум, в раздел "Новини": Заглавие: Новини? Някакви новини за днес и официалното представяне на иос7? ... Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 27, 2013 Публикувано Септември 27, 2013 Как през тела да си направа редтор и сет ус ниу? Трябва ли ми wifi и нещо по специфично? 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 30, 2013 Публикувано Септември 30, 2013 Тва са много кинти за отключване , пък било то и ФО ! много по евтино е ФО 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 10, 2013 Публикувано Октомври 10, 2013 Може би си прав, че 5S и 5 са от алуминии, някъде четох, че има и пластове стъкло 5s за разлика от 5 и на подобине на 4s може и да съм се объркал.Също може да съм се объркал за 5c, но ми изглежда ефтин и пластмасов като усещане и не ми харесва, пък и 5цата я гледах отблизо в магазина като избирах между 4те гсм-а. Това са чисто и просто моите предпочитания, най-ми харесва 4s след това 5s и другите две 5-ци дето са на практика едно и също дърво най-не ми харесват. Въпрос на усещане. Като цяло не съм и особенно очарован от Епъл, но трябваше да си сменя 4-5 годишния телефон който ми изгоря и ми дадоха този за 99долара 5s отделно и 20процентова отстъпка от компанията и направо почти без пари ми излезна за това го взех, ако имаше начин да го продам на някой за 2000 лв веднага го давам някой ако иска ;-) 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 14, 2013 Публикувано Октомври 14, 2013 Заглавие: Продавам иПфоне 5 ц Обявата: Жълт 16 гб ФО Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 14, 2013 Публикувано Октомври 14, 2013 Ще помоля Severus да не се хили много: Здравейте, чудех се защо в ЕС, гаранцията на кой да е мак, ми е 1 година?Дали не трябва да се свържем с нашите приятели от КЗП.. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 19, 2013 Публикувано Октомври 19, 2013 вчера като минавах през Технополис мернах iPad 5, който се оказа и с iOS 7, та реших да го поровя малко. нямаше никакви инсталирани приложения, само стоковите, но от това което видях - върви повече от перфектно! кратки анимации, бързо отваряне на приложенията, единствения лаг е като се завърта екрана - бая си цепи ) но пак не се бави, само дразни окото. освен това и новият дизайн пасва перфектно на пада. направо ми се прииска да си имам един, макар че от всякаква мобилна техника най-малко харесвам таблетите. 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.