mirror Публикувано Октомври 19, 2013 Публикувано Октомври 19, 2013 Уау, Технополис предлага iPad 5?!?! Утре ще го разцъкам и аз! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 27, 2013 Публикувано Октомври 27, 2013 да отивам да го върна в Германия ? И да го върна ще ме изкарат за винен и ще ме съдят такиви закони имат а телефона е намерен вече преди година. 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 Първият ми айфон - много му се радвах но той реши внезапно да се гмурне в мореторазглобих го, изчистих го хубаво, пробих дупка на гърба и пуснах кабели за външно директно зареждане на батерията - подкарах го за малко, но при едно от затварянията му пречупих кабела на дигитайзерта. след което почна да забива. Пазих го дълго време за части, но само седи и прашасва... Дигитайзера го дадох вече на приятел да му прави дисекция под микроскоп - уви - нищо интересно не успя да види. Дисплея работише, но със следи от вода... Искам да попитам джеилбрейкнатия iphone е този които има едно чипче където е картата ? И ако е това хубаво ли е защото моят е точно такъв и съм много доволен не е отключен и работи с всички оператори 10 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 11, 2013 Публикувано Ноември 11, 2013 Подпис във форум: _________________iPhone 2G - ex iPhone 3G - ex iPhone 3GS - ex iPhone 4 - ex iPhone 4S - ex iPohne 5 - ex iPhone 5S GOLD - в очакване от Mtel 9 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 20, 2013 Публикувано Ноември 20, 2013 Заглавие: 5s проблеми За сега нямам.Но ми кажете ако вие имате.Надявам се да помогна. 7 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 21, 2013 Публикувано Ноември 21, 2013 Ам този… :yikes: Здравеите аз сам нов в този форум на 18 яноари ми пристига МЛ-а 230 е но в много добро састояние това което сте писали е доста невероятно башта ми го е карал и каза разхода е 8.3 извунградско 13.6 градско и 10,8 смесен расход а и за ускорение е добар като се пусне климатика не се спува и така нататак....но щте ви дам повеце инфо след 18 .......а и в балгария веце има дигитал цип тунинг които вдига мощноста и намаля расхода на гориво........искам да ви попитам за някои саит за ролбари за мерцедес благодаря предварително 17 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 25, 2013 Публикувано Ноември 25, 2013 Ученически, от изпити: Богатите римски граждани се наричали партийци, а бедните се наричали плейбои. Новите ми любими ученически бисери, история... Анус – бог на всяко начало и край. Паническите войни довели голям отпадък в Рим. Римляните правели акведупки. Спартак е син на българин и е тракиец. Той се е борил за правата на ромите. Християнството има своите каньони. Ирод бил побъркан и запалил цял Рим, за да може да напише статия. Хуните били много невъзпитани и с големи претенции, а варварите били просто хулигани. Атила бил обявен за Пич Божий. Султанатът на великите суджуци се оказал нетраен. Колумб тръгнал да търси Индия, но вятърът го отвял и открил Америка. След това отседнал на Бохемските острови. 6 Цитирай
Grievous Публикувано Декември 4, 2013 Публикувано Декември 4, 2013 Съобщение, свързано с една от обявите ми за продаване на фабрично отключен iPhone 5s Silver. Стойността е 1400 лева. Колега , може ли на изплащане с първоначална вноска 200 лв + 9x100. 9 Цитирай
sstavrov Публикувано Декември 4, 2013 Публикувано Декември 4, 2013 Ами инфлация ГЕНЕРАЛЕ. А и очаква се да излезе 6-цата до края на БЛИЗИНГОВИЯ период. .... Хахаха. Уби ме тази математика. Евала на "скромното" предложение. Цитирай
Grievous Публикувано Декември 4, 2013 Публикувано Декември 4, 2013 Колко да е инфлация? Не съм чул за лизинг, който да намаля цената. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 4, 2013 Публикувано Декември 4, 2013 Не си му видял другите оферти При цена 800: Аз съм сериозен и на изплащане ,ако се съгласиш да ти докарам 6 месеца доход от 100 лв с първоначална 200 - крайно да излезне 700 лв го взимам още утре 3 Цитирай
sstavrov Публикувано Декември 4, 2013 Публикувано Декември 4, 2013 Голям фен. Значи аз моята 4-ка свободно мога да дам за 50 първоначална и цели още 3х50. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 4, 2013 Публикувано Декември 4, 2013 Сега получих новия, инсталирах го и отново не работи. Сега не свети в бяло, а реагира на натискането на power & home бутоните като от черен става леко по светло-черен дисплея. 3 Цитирай
alex.7777 Публикувано Декември 5, 2013 Публикувано Декември 5, 2013 Бисер от Продавалник........... ...........басена е много готин много се забажлява6 ж водата кани6 моми4е та глупости нит е спукат нит никжи такижа заино с покривало но то е молко на дупки от граду6ката :Дхахахахах 2 Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 5, 2013 Публикувано Декември 5, 2013 Чудно как не е написал,че тия дупки са от непринудената му ерекция от тия "моми4е та" Сутеньор бях малко аз : Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 5, 2013 Публикувано Декември 5, 2013 Не точно бисер…абе, бисер си е От истински форум - от Рим. Цезар, по повод заповед на Сената: Trans penem mihi est que Senatus discit 2 Цитирай
miro1972 Публикувано Декември 6, 2013 Публикувано Декември 6, 2013 Има и друга мисъл на Цезар пред Сената, когато обсъждали състоянието на бедните ,но не я знам на лат.- ДА ГО Д*ХАТ БЕДНИТЕ! Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 8, 2013 Публикувано Декември 8, 2013 Може би много от потребителите, ползващи iPhone са чували термина „джейлнат”, но не знаят какво означава. Инсталирането на програмата “JailBreak” може да се инсталира чрез компютър или без (Just Boot). Тя е напълно безплатна и безопасна, като няма да навреди на смартфона Ви, а напротив – тя премахва някой ограничения на софтуера, които са инсталирани по подразбиране.“JailBreak” е малка и полезна програма, която няма да окаже влияние на издържливостта на батерията или цялостната работа на вашият iPhone. „Джейлнатия” смартфон може да работи с програми и приложения, които по принцип не са одобрени от Apple. Това обаче не означава, че поемате излишни рискове, а просто оптимизирате работата си. Освен това ако някога решите, че нямате нужда от тази програма, можете много лесно да я премахнете, без да губите от вашите данни. При първоначалното инсталирване на “JailBreak” е препоръчително да активирате смартфона през iTunes и да го направите със СИМ-карта. Програмата работи с Windows и MAC OS X, като е малка по размер и не особено трудна за инсталиране. Разбира се ако смятате, че няма да се справите е по-добре да не започвате изобщо. Абсолютно препоръчително е, дори задължително, преди да правите какъвто и да било софтуерни промени по телефона си, да направите backup преди това! 10 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 От блога на някакъв гсм сервиз. Има още красоти, ама тая ми счупи миФката Мнение на мод, в технологичен форум и "подписът" му: Мда, инструмент за синтетичен тест. Мен ако питаш, не ти трябва да се занимаваш с тези глупости, но някои хора се интересуват от числа... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Desktop: AsRock 880GXH/USB3>AMD Athlon II X4 640 3.0 GHz>Ati 425>2x2 GB Kingston HyperX Blue 1600 MHz>WD Blue 500 GB + WD Green 2 TB>CM 430 Black with 500W PSU>3x120 mm + fan controller>BenQ G2222HDL>Windows 7 Ultimate x64 Laptop: HP Compaq 615>Windows 7 Ultimate x86 GSM:Sony Ericsson Arc S>Android 2.3.4 Foto:Nikon D3100 + 18-55 mm VR>Sample 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 Не е писал модела на прахосмукачката ама карай... 1 Цитирай
sstavrov Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 Стил " Виж ме Минке" Sent from my Z using DT & SX Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 (редактирано) Не се е поровил по-надълбоко в шкафа за гръмналата техника и не се е показало още някое " > " .А пък може и идеята на тоя ред е да покаже всички стоки,минали през въпросния сервиз от основаването му Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 10, 2013 от Максим Костадинов Цитирай
algor Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 Заглавие на тема: Може ли както съм в facebook с Samsung S Duos S7562 да се снимам с камерата си ? И обяснението в самата тема: Искам да попитам дали когато си пишеш с някой и да може да си пускаш камерата и да се видиш ??? малко тъп въпрос рових се из нета ама не можах да намеря нещо подобно 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.