Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Стига сте го "яли" gorgior, защото скоро някой ще прекрачи границата, ще наруши правилата, а те са строги.

• Отговори 1,8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

537

• The Shaman

318

• Pe6o666

103

• tonygti

57

Публикувано
Ресторнах го и се оказа, че се е отключил и джейлнал след рестора o_O ...сам с някакви магии дето му правихме с Гогата на който благодаря за онлайн съдействието и търпението!

Най-новия метод за отключване и джейл. С рестор :rolleyes:

Много смешно няма що? :hammer: Така си беше, вярваш или не! :):lol:

Публикувано

Ами смешно е... за хората, дето за разлика от теб четат, и са наясно, е смешнен възторгът ти от"евриката" ти за топлата вода, която явно и сега не ти е ясно откъде е "избликнала"...

Публикувано

Ами не ми е ясно. То пък вие сте имали на пъпната връв айфони? .....чета колкото мога ама не мога да насмогна за всичко я!

Публикувано

Набиваш канчето на грешния човек :evil:

А това :rolleyes: ще го показваш на друго място :evil:

Публикувано

купувам iphone 3gs 16gb white/black

телефона да е запазен гаранция не е задалзителна.да си има каквото има в 1 комплект цена макс давам 700лв. за връзка само скайп : mitak93

Re: купувам iphone 3gs 16gb white/black

Еее, да му се не види! Аз дадох моя за 600. Успех.

Публикувано

Все пак по Коледа стават чудеса. :rolleyes:

Ето и продължението:

ако искаш опитай се да си гу варнеш да гу продадеш за по скъпо :д
Публикувано
Искам да попитам pushfix-а има ли отношение към мобилния нет и пуш-а? Защото тъкмо телефона ми стой на нула приети след просто натискане на Edge-SBSettings и заради един Ютюб не искам да стане всичко що има пуш да почне да точи дори и при спрян едже даже?

Та ако е възможно да стане това да ми кажете да не го слагам въобще?

Публикувано

Какво ме цитирате нали не питам вас? Като пиша в този форум тогава цитирай?

Публикувано

xaxaxa тоя се принерви... :tooth:

Момкоо това е тема за бисери и куриози от разни форуми, не специално от този форум. То ако беше само от този, нямаше кой знае какво да се публикува. :lol:

Публикувано

Ба, принервил съм се... :tooth:

Публикувано

profusion, брат - прояви малко чувство за хумор бре! Без майтап не се живее - питай Гогата(аз съм му фен).

Пък и ти си редовен "творец" - няма да е честно да потънеш в забрава :lol:

Edit(19.25h):

Заглавие: Хайде да се посмеем - бисери и куриози..
profusion, брат - прояви малко чувство за хумор бре! Без майтап не се живее - питай Гогата(аз съм му фен).

Пък и ти си редовен "творец" - няма да е честно да потънеш в забрава :lol:

Та относно членският внос за фенклуба - две бири до края на годината. На закъснелите ще бъде определена лихва. :lol::tooth:

Публикувано

:mrgreen: Щом ви радвам може.. :tooth: ще "творя" и за напред, но ще опитам да не изям дръвцето на кака!

Весели Празници!

Публикувано

:tooth: Е, най–сетне....Дерзай!

Уцели момента! Кака е в отпуск - действай докато дават... :lol:

Публикувано

"Кака е в отпуск" - Наистина по Коледа стават чудеса! (Поне за някой) 1230980169149.gif

Публикувано
Извинявай за второто ЛС... Искам да те попитам дали има някаква програма за разширяване на декстопа, че като гледам колко програми има и колко от тях са полезни, ще ми трябва доста място...

Часът е 03.43 тази сутрин.

Публикувано

Е, тоя уби вола с лопата. :Wink:

Ето още:

Какъв е IMEI кода на задния панел на 2G след смяната му и какво мога да оплескам при смяната му ?:-/
Публикувано
Заглавие: Проблем с дисплея на Iphone 3g (разбих го като Битълсите)

...Извадих си го от джоба, изпуснах го и го "джейлброукнах" в паважа.

:)

Публикувано
Уиндоус на Мак? Богохулници! Да опозорявате така т'ва чисто изкуство с тия бъгави грозотии! Ще ви изкажа на църквата! :smile:
TheShaman]А аз съм Светата инквизиция... Усещам, че скоро ще те застигна с тея твои умни постове!!!

-- Днес, , 12:42 --

Продавам Iphone 3G 8GB , 16GB , 32GB НОВИ ..

Iphone 3G 16GB Черен - 800 лева

Iphone 3G 16GB Бял - 880 лева

телефоните са нови от САЩ [ made in California ] ???

След няколко дена ще дам цени на другите телефони

Град : Chicago / Пловдив

Публикувано

Ето един отворен бот, който търси съвет а не го поема...С една дума лайнар... :mrgreen:

Така... ше минавам на прозорци 7 от виста и се чудя дали има начин, да си запазя оторизацията в iTunes, че вече 2 или 3 изгърмяха... Търсих, ама нищо не се показа. Някой ако знае, да сподели :smile:

Деауторизирай се > сменяш Windows-a> Пак се ауторизираш ...

Тфа ми е ясно, че трябва да се направи. Не съм малоумен... 8-}

Както знаеш, имаш право на 5 оторизации, а аз вече съм използвал 2 или 3 и питах дали има начин да не използвам поредната на същия компютър.

Може преди да гледаш да се скараш, щот си много вещ, да вникнеш у въпроса и тогава да направиш забележка :)

Айде със здраве...

Публикувано

В туториала на Шамана за добавяне на сорсове в Cydia:

е кой е линка който се слага
Публикувано

Човека си търси телефон... :naughty3: :chopwood:

купувам iphone 3gs 16/32 gb white/black
да е в добро състояние не е задалжителна гаранция.аз съм от разград но мога и да дойда и до софия цена макс 650-700лв зависи от телефона да има каквото си има в 1 комплект за взръзка лс или скайп : mitak93

-- 05 Яну 2010 13:49 --

Здравейте,

търся програмка, която да ми дава моментната температура в помещението, където се намира телефона, различна от iTemperature

Благодаря предварително!

Лепиш му на гърба един Termometer.app и си готов ;)

Ами аз нямам против да го лекувам, а къде да го търся? AppStore или Cydia? :) Защото си свалих както казах и по-горе великата програмка iTemperature и съм назад с 1 лев :))

:rofl: :rolling:

Публикувано

Голям смях.

Не е смешно, че хората си търсят програма за гонене на комари, а е смешно, че питам има ли програма, която действа като климатроника в колата...

Ама няма значение. Смейте се - щом е смешно...

Публикувано

:rolling: Ти в час ли си въобще? Програмата за комари и други такива ползват говорителя на телефона. Някой пък ползват акселерометъра. Да виждаш на iPhone да има датчик за температура??

Публикувано
А с коя програма е най-лесно да се свалят песни от нета ?

Някой може ли да отговори еднозначно на човека, че е в беда :):)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...