Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Unlock на iPhone 3G/3GS/4 чрез Ultrasn0w

Recommended Posts

Публикувано

Наличен ultrasn0w 1.2.2, работещ на 4.3.2(само за досега отключваните ББ):

ultrasn0w_1.2.2_iphoneos-arm.deb.tiff

Само махнете .tiff разширението и инсталирайте с iFile, WinScp или каквъвто метод ви харесва. Не забравяйте ДА СПРЕТЕ 3G МРЕЖАТА ПО ВРЕМЕ НА ИНСТАЛАЦИЯ!

Публикувано

Някой може ли да потвърди плавно преминаване от Edge към 3G без да му става обхвата на 1 чертичка? Инсталирам го по описаните правила. Където живея има чудесно покритие на 3G, но се задържа за малко и преминава на edge или губи обхват.

Публикувано

Махаш, рестарт, на пуснат едж и спряно 3Г преинсталираш, гасиш и палиш(не рестарт). Обхватът винаги пада до 1 при смяна на мрежите и това не зависи от ултрасноу. И, да - при мен си държи, даже по - добре в 3г мрежа.

Публикувано

Да, точно така правя. Явно така се получава. Мерси за пояснението!

Публикувано

ultrasn0w_1.2.2_iphoneos-arm.deb.tiff

Само махнете .tiff разширението и инсталирайте с iFile, WinScp или каквъвто метод ви харесва. Не забравяйте ДА СПРЕТЕ 3G МРЕЖАТА ПО ВРЕМЕ НА ИНСТАЛАЦИЯ!

Това значи ли, че все още няма unlock за Baseband 04.10.01 ?

Публикувано

Да... за жалост още няма.

Публикувано

Падна ми един iPhone 3gs с BB 05.16.02 на 4.3.1fw но в форумния инструмент го няма като опция, та да питам може ли да се сложи 06.15.00?

Публикувано

Така,телефона неше да се джейлва след рестарт когато изписва uploading ramdisk стига горе-долу до полувината и спира, пробвах 10 пъти и 10те спира на различно място. Пробвах рестор от ДФУ... грешка 3194, ходих в съседа той е с 4ка на неговия комп пак същите номера дори и на 4ката. Пробвах с 4.3.1fw и redsn0w rc14 и за двата модела... къде бъркам?

Публикувано

Run as administrator на redsn0w-а

Публикувано

Благодаря ти Pe6o666 стана ама пак от 3 път. А грешка 3194 как да я оправя?

Публикувано

С кой фърм флашваш и имаш ли сигнатури за него? Ако имаш си ги запази локално и си направи сървър с тайни ъмбрела и ще тръгне. Ако нямаш ще ти дава грешка.

Публикувано

Благодаря ти Pe6o666 стана ама пак от 3 път. А грешка 3194 как да я оправя?

Мисля, че вече си задавал този въпрос: http://bgiphone.com/topic/5032-dhaanoidh-idhe-40-e-adhaaoeea-3194/page__p__59746__hl__3194__fromsearch__1#entry59746

Публикувано

Нямат сигнатуринтелефона си е с 4.3.1 и аз му слагам същия но неще и неще... едвам го джейлнах сега слагам ипадския бейзбанд ама и той кара донякъде и спира...

Публикувано

blizzard, ще ти спра правата за писане. От една година задаваш един и същи въпрос?! 4.3.1 не е актуална(подписвана) версия от цял месец. Как очакваш да я качиш, без tiny umbrella или cydia да свърши тая работа, след като епъл вече НЕ ГО ПРАВИ???

Публикувано

Наличен ultrasn0w 1.2.3, работещ на 4.3.3(само за досега отключваните ББ):

ultrasn0w_1.2.3_iphoneos-arm.deb.tiff

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте знам че винаги задавам не много умни въпроси но ситуацията ме изнерви .Имам Iphone 4 - 4.0.1 Mf.01.59.00 джейлнат е с JailbreakMe.com имам репото инсталирано но седи с един тъмен въпросителен и като сложих една Глобулска карта неработи аз сам в САЩ картата е с роуминг взета от приятел който е тук за лятото и също е с Ифон 4 ? Имали значение как сам го Джейлнал или ? Защото невиждам друга причина .Моля ако някой желае да ми помогне :)

Публикувано

Джейл и ънлок са различни неща!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Имам Iphone 3g с бутлоудър 05.08 и нямам проблеми да си качвам 4.2.1 и да свалям бейзбанда на 05.13.04 с fuzzyband за отключване.

Имам проблем с Iphone 3g на мой приятел, който има бутлоудър 06..., та въпроса ми е като кача 4.2.1 с оригинален firmwear ще кача и бейзбанда на 05.15.04 при който има отключване, обаче с Ipad-кия.

В момента Iphone 3g е с 3.1.3 и е забил, изгубила се е cydia, може ли да кажете как да се качи на 4.2.1 и да се запази бейзбанда на 05.13.04 за да може да се отключи, без да се стига до ipad- кия за отключване.

Публикувано

Сложи му къстъм.

Grievous:

Ето ти един готов без активация, което ще рече, че трябва да имаш оригиналната карта към оператора към който е заключен.

Цък.

Публикувано

Значи слагам къстъма, слад това с картата от оператора го активирам, правямо гейл. и после отключване.

Публикувано

Да, но без правенето на "гейл" :Wink:

Публикувано

Като не съм правил гейл. в точка 8 от РЪКОВОДСТВО ЗА КАЧВАНЕ НА КЪСТЪМ И ОТКЛЮЧВАНЕ пише че отваряме сидия.

Сидия ще се качи ли с този къстум или ще трябва допълнително да я качвам.

Публикувано

Пич, до сега да беше го ресторнал. Точно затова е къстъм, да има Cydia и всичките му там необходими неща.

Публикувано

Благодаря ви.

Ще го ресторвам през седмицата или в почивните дни, защото няма да може да се видим днес и затова питам за да мога като го взема телефона да го направя на бързо и да не го бавя приятела да може да си цъка на него.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...