mupo Публикувано Октомври 6, 2009 Публикувано Октомври 6, 2009 Като говориш по телефона също получаваш данни, но не навърташ трафик от мобилен интернет нали? Марш да четеш и се вслушвай в думите на хората, а не да си знаеш само твоето. viewtopic.php?f=46&t=515 Цитирай
bguser Публикувано Октомври 6, 2009 Публикувано Октомври 6, 2009 @ammcfc: - Разбирам, значи ли, че тази служебна информация е винаги предоставена безплатно от GSM операторите за всички потребители на GSM устройства с A-GPS receivers? - Значи iGO позиционира толкова бавно защото винаги търси директна видимост до сигнала на GPS сателита за да си направи сам изчисленията, а не ползва assisted (GPS) данните наготово носени в GSM сигнала? @миро: четох, благодаря. Цитирай
FidoDidoo Публикувано Октомври 10, 2009 Публикувано Октомври 10, 2009 Здравейте. iGo-ла пак спря да работи и неще да се кънектне, непрекъснато търси GPS сигнал. Нямам нито една от посочените програми с които крашва.От Settings/General като дам Reset Location Warnings и като тръгна да го пускам ме пита дали да използва мойто местоположение, като му дам Don't Allow и ми кава че ми е спрян ГПС приемника дадох пак ресет и този път ок и търси гпс сигнал, но ненамира. Помагайте плс P.S. Имам BossPref там Loacation е On на всякъде Цитирай
Mammoth Публикувано Октомври 10, 2009 Публикувано Октомври 10, 2009 Днес забелязах, че iGo не ме локализира докато вчера беше наред. Да няма някакъв проблем с връзката чрез сателита или просто iGo се е бъгясал. :question: Цитирай
bronc Публикувано Октомври 10, 2009 Публикувано Октомври 10, 2009 Днес бях в Търново и го ползвах в пешеходен режим и работеше добре.. е има още какво да се иска, но може би се дължи бавната скорост, с която се придвижва човек като върви, и на местата, от които се минава Цитирай
Laisnata Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 Здравейте четох четох но не успях да разбера как да отворя РАР-а иска ми парола пиша BG_iPhone и нищо помогнете моля. Става дума за iGO_My_way_v1.0_Bul.rar Цитирай
Laisnata Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 The Shaman много благодаря стана а искам да те питам и за после с Cracked.part1 , 2 , 3 тях каде да ги прибавя или как да ги кача и тях на телефона че не мога да се сетя. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 Трите архива са трите части на програмата. Разархевирайки първата част например ще разархивираш и другите две автоматично. Т.е. от трите части ще стане един .ipa файл. Не, че в темата не е обяснено около сто пъти Ако си свалил например: iGO_My_way-v1.0-Cracked.part1 iGO_My_way-v1.0-Cracked.part2 iGO_My_way-v1.0-Cracked.part3 То след разархевирането на трите рара ще имаш GO_My_way-v1.0 от 1.39 GB. Прави се на три архива заради големината си. Друго освен тях не ти трябва да сваляш. Цитирай
pichifox Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 Момчета имам следния проблем,цял ден се мъча да сваля пълната версия от 1-ва страница,но като започне да сваля стига до определен % и спира.Пробвах и 4-те линка които са дадени ,но ефекта е един и същ.Единствено през 2shared успях да стигна до 69,4% и пак зацепи. Ако имате идея споделете.Благодаря. п.п.С картата само за България нямах проблеми. Цитирай
Laisnata Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 ОК да това го разбрах а и го знам, но исках да питам по точно от тези трите когато ги събера в едно и го качвам на телефона а с този файл дето е първи на страницата само БГ какво да правя ???? всичко ли се качва или само това от раровете ??? И извняваи че не съм си задал въпроса одеве неправилно :redface: Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 Сам си отговаряш. Едното е само за България а това от раровете е пълната версия на навигацията. Т.е. може да качиш само нея. Там България я има. Цитирай
Laisnata Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 ОК БЛАГОДАРЯ щом сам си отговарям то значи има някакъв мисловен процес и при мен и последно и наи-тъпото можеби с което трябваше да започна на iPhone 2G fw 3.0 имам ли шанс да го подкарам ???? или не Цитирай
MadM@X Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 ОК БЛАГОДАРЯ щом сам си отговарям то значи има някакъв мисловен процес и при мен и последно и наи-тъпото можеби с което трябваше да започна на iPhone 2G fw 3.0 имам ли шанс да го подкарам ???? или не Да, шанс имаш. С външен GPS приемник. При мен работи идеално с всички програми за навигация и с Holux приемник. Програмата която ти трябва се казва roqyGPS. Линк към страницата на проекта: http://www.roqy-bluetooth.net/roqyGPS.html Виж тук: Външен bluetooth GPS Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 12, 2009 Публикувано Октомври 12, 2009 Подкарах го с външна антена на 2Г. Четете линка от горния пост - има линк за сваляне и ръководство! Цитирай
turieca Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 При мен се получи нещо странно, откакто съм с 3.1.2 Иго крашва. Само не съм сигурен дали не стана и след като сложих ТомТом. От програмите който пречат на Иго нямам, дори свалих и друга версия от тези който Aveliki е разглобил (преди бях с пълната версия) и никаква промяна. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 При мен (3GS) и на мой приятел (3G) няма никакви проблеми. Премахнах MobileLog за пробата, и си работи нормално, Sygic също. И двамата сме с 3.1.2. Цитирай
rbkst94 Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 това няма начин да тръгне на ipod touch , нали ?? Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Има, само си вземи антената. :mrgreen: Пробвай Това, но не гарантирам, че ще стане. Нека компетентните органи кажат своето. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Би трябвало на iTouch 2G да тръгне, ама нямам у-во за проба. Цитирай
R32 Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Аз съм с FW-3.0 и ми крашваше от известно време.Махнах biteSMS и се оправи :confused: :confused: .Друг имал ли е подобния проблем??? Цитирай
turieca Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 И аз съм с biteSMS утре ще опитам без нея, ще е кофти ако е от нея според мен е най добрата от всички. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Версия 4.3 на biteSMS работи без проблем с iGO. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.