Публикувано Февруари 7, 201313 гд Не съм казал, че се изразяваш неправилно и неразбрано. Постарах се да бъда подробен пък аз, за да подчертая, че явно проблема не е при операторите. Той ако е там би трябвало да е за всички. Няма как ти да го имаш, а аз да го нямам. пп. Нямаш ли някой познат с Айфон, при който всичко работи и да пробваш картата в неговия апарат, за да не сменяш напразно?
Публикувано Февруари 7, 201313 гд На жена ми петицата същата работа!!!Утре ще я ресторна пак,да видим дали ще се оправи
Публикувано Февруари 7, 201313 гд И при мен е така . Има сив е но не мога да го избера. Когато си вкарам ид-то са ми маркирани майл и номер но после верифайва само мейла телефона е там за красота
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Нещо има с част от телефоните явно... Еек, добавям те и като искам да ти пратя съобщения посиняването е само като избера имейла. Обаче друго ме притеснява - набрал съм те и ми стоиш като име в хисторито. В същото време като дам търсене в контактите и не ми излизаш. Все едно не съм те вкарвал като контакт. Но ми стоиш като име в набраните номера... Едит: като отворя съобщенията и тръгна да ти изписвам ника, си ми излизат нормално веднъж номера ти, веднъж мейла. Едит 2: добавих те и в петицата - там си излизаш навсякъде и с номера и с мейла. Гореописаното е за 4-ката. И след рестарт на 4-ката всичко си е на мястото. Редактирано Февруари 7, 201313 гд от algor
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Приятелката ми е с 4ка и като ми пише на майла е ок избера ли тела и седи като смс. Бихте ли си погледнали carrier.plist-a кой номер ви седи На мен ми излиза някакъв uk
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Хмм до колкото си спомням нямам активиран роаминг на тази карта. Възможно ли е да е от това?
Публикувано Февруари 8, 201313 гд Не цитирай преходно мнение! Има проблем определено не случайно форума на Apple е буквално залят с тези оплаквания... При мен същата работа, Глобул iPhone 4S - няма iMessage... така де, не ми се активира, и неможе да се позлва номера, само майла..
Публикувано Февруари 8, 201313 гд Не дрънкайте, ами четете в plist файла какво пише над номера: гейтуей за активация. Сървърите за Европа са в Англия и при активация на услугата се праща смс до този номер, за да тръгне. "Проблемът" е с iOS 6.1, писна ми да го повтарям. Обяснявам за последно: Преди се пращаше аймесидж до номер, сега е до мейл(т.е. до апарат), защото преди е имало много оплаквания от юзери с няколко карти, които като поставят друга в апарата и ги набутва всеки път за нова активация, отделно не може да приеме на номера, който не е в апарата. Сега ID-тата са мейли и няма значение с каква сим карта е апаратът. Разбрахте ли си "проблема"?
Публикувано Февруари 8, 201313 гд Това не създава ли проблеми когато на два апарата се ползват еднакви Apple ID?
Публикувано Февруари 8, 201313 гд Може да активираш какъвто имаш мейл на телефона. При мен има възможност да избирам между 5 броя, например.
Публикувано Февруари 8, 201313 гд Кое да излиза когато им пишеш. Телефонния ти номер или емайл адреса.
Публикувано Февруари 8, 201313 гд Пепо, а при теб всичко ок ли е с iMessage? Защото на номера ти е активиран и си го маркира в синьо...
Публикувано Февруари 8, 201313 гд Пепо, а при теб всичко ок ли е с iMessage? Не е,праща си като SMS.Oт сутринта 5 опита...и греда!
Публикувано Февруари 8, 201313 гд Праща като смс защото отсреща може да няма налична интернет връзка.
Публикувано Февруари 8, 201313 гд При мен индикира със синьо и сега ще ти пратя съобщение да видим... Ок си минаха и двете и ми индикира, че си ги получил.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате