Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 общи проблеми

Featured Replies

Публикувано

От години ми изчезва 3Gто по време на разговор без значение марка, модел на телефон или OS, която носи телефона. Това при няколко оператора, за това казвам, че е нормално.

• Отговори 525
  • Прегледа 72,7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).

• Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента

Добавени снимки

Публикувано

Никога не ми е изчезвало 3G-то по време на разговор - нито в Германия (E-plus, O2), нито в България (Ментел, Грабул) , затова казвам , че не е нормално.

Публикувано

Няма 2 мнения по въпроса - не е нормално да ти изчезва 3г по време на разговор. Само едж.

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

Нормално е, аз пък ще кажа, няма две мнения по въпроса. Изчезва ми и тук и в БГ. Това когато аз набирам. Като приемам обаждане не изчезва.

Редактирано от hidalgo

Публикувано

Ще се разделят мненията 50/50 май. При мен НЕ изчезва, а което е по - интересното: досега не е изчезвало на НИТО един смарт, който съм ползвал.

Публикувано

Щом и при BlackBerry 9790/9900 изчезва 3G по време на разговор значи е опция на оператора и може би е различно за някои държави.

Както и да е, не е важно, а някой да каже нещо за тази прах при камерата !? Сега виждам 5 прашинки, не ми пречат, но все пак, ако не се забелязва при други телефони бих се замислил за смяна, което хич не ми се занимава.

Мерси.

Публикувано

И аз имам няколко.

За няколко прашинки не бих играл играта "Apple рулетка"..

Ако само това ти е проблемът - нямаш проблем:)

Публикувано

Като даваш 1300 лв за телефон, очакваш той да работи перфектно, а не да правиш компромиси с негови дефекти. Така поне аз разбирам нещата, не може тея прашинки да замагляват снимките и аз да се съобразявам с това.

Публикувано

Людмиле , повярвай ми- играл съм играта "Apple рулетка"... НЯМА бройка без някакъв кусур , има бройки , чиито кусури можеш или не можеш да приемеш, чиито кусури някой по- наблюдателен вижда или друг , по- малко такъв - не вижда. Това е, приемаме го и толкова. И 3000лв. да струва - пак ще е със същите проблеми. Аз съм избрал удобството на iOS пред няколкото прашинки , като единствен кусур , които не се виждат и не пречат на снимките.

Ако ще вразумяваме Apple- всички трябва да си хвърлим телефоните и да ходим при други проблеми - андроидни.

Ако му пречат прашинките при снимане- разбира се, че трябва да го смени.

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).

Публикувано

Щом се наблюдава и при други ще изчакам, за да вида какви ще са промените при AppleCare. Скоро четох, че ще имало такива и ще му взема, че да ми пращат новия на място, което ми е удобно.

Бял 64ГБ версия е телефона и проблемът е, че ако ходя до Apple Store да го сменя, може да се наложи да повторя смяната поради някакъв нов проблем, което е много губене на време(100км.), а и тази прах вероятно си е нещо обичайно и след време ще го сменят също без проблеми. А и като влеза в това Apple Store все си купувам нещо, така че по-добре да не влизам често.

Мерси на всички ;).

Публикувано

Относно 3G-то - не съм имал проблеми досега.

А за компромисите-да си гледат работата,Алекс е прав - ако ще 100 пъти да го връщам пак ще се боря за читава бройка.

Не си го купувам заради ябълката отзад,а заради качество/операционна система/визия,която ми допада повече,отколкото на другите марки и щом има проблем с някое от тях - ще се сменя докато не се изчистят нещата.

Публикувано

Факт е, че китайците с този недостатъчен контрол при производството и сглобяването на iPhone, повлияха силно върху репутацията на Apple. Дано американците вземат нужните мерки и в бъдещите модели да няма такива глупави дефекти като прах в камерата и др, защото ще започнат да си губят потребителите.

Публикувано

Мен ме изгубиха...поне докато не видя нещо наистина качественно...

Публикувано

Гледам колегите са почистили, това добре. Да се придържаме към темата. Още една забележка в посока работа на екипа и ще си понесе последствията.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Имам 2 петици,единия е с версия 6.0.2 а другия 6.1,тоя с по високата версия се рестартира често а другия ваобще и двата имат еднакви качени програми от сидиа :)

Публикувано

Освен да пробва R.A.T.-a ако ти се занимава?

Публикувано

В момента имам 3 петици два бели и един черен. Единия бял 6.1.4, който се държи най-зле. Черния 6.1.2 малко по-добре. Другия бял 6.0.2 направо лети.

Публикувано

Те не борят джейла, правят improvements :tooth:

Публикувано

На нито един нямам джейл!

Публикувано

Джейл нямаш, ама простотиите по операционната целящи запушване на джейла ги имаш ;)

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Тука имаше някакви трикове я споделете, на новата ми 5-ца установих че нямам звук в дясната слушалка (пробвах с 2 слушалки) дано не са ми я бутнали дефектна :(

Публикувано

Натам отиват нещата,освен ако не си включил опция "mono"?Нямам наблизо слушалки да пробвам!a8a5ery2.jpg

Публикувано

Не е на моно и Л<---->Р е по средата, направих Ресет на настройките и пак е така :( , чудничко явно продавача е много коректен

Публикувано

Буксичка, в най - добрия случай.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.