Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Къде го намери това LTE в Теленор? При мен няма нито една от описаните грижи.

• Отговори 1,6k
  • Прегледа 163,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент

• После ходи обяснявай на младите, путетъпкател и курица в газете.

Добавени снимки

Публикувано

LTE - обрзно казано

Пуснал на Cellular Data и на Voice & Data съм пуснал LTE, но до преди 8.2 нямах никакви такива проблеми

Публикувано

Това може да бърка телефона. По-добре да си стои на стои на 3G. Естествено това е лично мнение и сигурно не съм прав.

Публикувано

Отделно, че на телемор редовно им мре днс-а и нет няма наистина :D

Публикувано

Както казах по-горе преди го нямах този проблем... а пък за проблемите си Ви-Фи да не говорим :(

Публикувано

Прочете ли,че проблема е днес?!Потвърждавам за проблеми при Теленор!

Публикувано

Откакто съм със 8.2 телефона е пълна трагедия , губи Wi-Fi (все едно няма налична мрежа) ,губи LTE(показва че е налично но няма нет). Прегледах в нета и тези проблеми със свързаността ги има при някой потребители... Вие какво ще кажете.

Мерси предварително

Аз ще ти кажа ето това: Да си съхраниш цялата информация от телефона на компютъра, след това да направиш Restore чрез iTunes и след това Set as new, без никакъв backup да връщаш.

Тези проблеми, които гледаш са от хора, които правят само update и връщат стари backup-и и после се чудят защо има бъгове.

Аз лично никакъв проблем свързан с WIFI, крашване итн. не съм имал с нито един софтуер, след като си го инсталирам по начина, който съм обяснил.

Имам iPhone 5 от 2 години и половина. ;)

Редактирано от emco83

Публикувано

Преди няколко дни направих описаното от EMCO83, но гредата е също толкова дебела.

Телефона забива, Wi-Fi- проблеми, 3G-проблеми. Не съм връщал бекъп държа да го подчертая дебело...

Нима само аз се оплаквам от телефончето от както съм с 8.2 :( до преди бях със 8.1.2 - перфектен ; после 8.1.3 - също перфектен, дори се шегувах с приятели че до момента не съм рестартирал телефона, а сега за да ми работи 3G-то или рестартирам или влизам в "самолетен режим" !

Моля ако някой има подобни проблеми да сподели, че не ми се занимава връщания на телефона и с тъпаците от ТелеМор.

Между другото се опитах да си сложа 8.3 бета с надеждата телефона да заработи по-добре, но там не ми предлага "Enroll you iOS device....." предага ми само за OS X Yosemite, някаква идея защо нямам достъп до иначе публичната бета?

Редактирано от krasigarcherv

Публикувано

Прочети назад в темата и ще разбереш, че публичната бета, не е чак толкова публична.

Публикувано

Колеги, и аз да споделя, че който е сложил публичната бета може да си качи последната 8.3 бета 4 без други акаунти!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Публичната и бета 4 нямат абсолютно никви разлики. Ако погледнеш ще видиш, че Build-а е същия.

Публикувано

Хахахха, сигурно е така, аз се чудех каква е разликата защото не намерих такава

Публикувано

Много е добра бетата, дума да няма. В сравнение с 8.2 говоря. Направи ми впечатление вчера, че като реших да пратя ммс ми изписа, че не може. Като погледнах настройките, всичко, което бях въвел, липсваше.

Публикувано
9ecc5abf2224a4444ced9624c6ef8c8f.jpg
Публикувано

8.3 официално. Налазваме :D

Публикувано
cf9f7f740fa6d1714ed6340c3414f99a.jpga589575cba6230283dd96903f8b13061.jpg1b6febee3ec85f3cde62ce71d6fd9753.jpg9ce5603f08ad6817f22937a5c5ca6fee.jpg112df72b9b448ba1bbd6f8ceb436c22d.jpg52596bef66d4e7da3c5b179f0ca3cd24.jpg
Публикувано

Чакаме да се източат (батериите) за да тръгне хвалбата :smile:))) Гледах едно клипче сравнение на iPhone 4s с 8.2 и 8.3, при последният ъпдейт, част от приложенията реагираха по-бързичко.

Редактирано от Alxx®

Публикувано

Мисля да изчакам да споделите мнения, защото винаги бързам и правя ъпдейтите и после съжалявам :tooth: Пък и 8.2 се държи много добре, макар, че ме изкушават всички фиксове :tooth: Направилите ъпдейта, СПОДЕЛЯЙТЕ! :smile: :smile:

Публикувано

Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент по-малко от преди! Амейзинг!

Публикувано
:tooth:
Публикувано
  • Автор

Батерията се държи много по-добре от всички фирмуери до сега! На 8.2 ми държеше 8 часа и 32 минути, сега с 8,3 държи 8 часа и 33 минути, че и някоя секунда отгоре. През нощта ми пада с половин процент по-малко от преди! Амейзинг!

Как забрави и 0.00000001 секундното забързване на някои приложения :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Публикувано

Като спомена файлови мениджъри:

Новата версия iTools за мак, иска кинти за достъп до папките на приложенията. Гол да го барат.

Публикувано

И първият бъг е, че не сработва отпечатък при покупки в App Store. За съжаление и при мен е така.

http://ift.tt/1HVHzRw

Публикувано

При мен е ОК, но ми липсва настройката за покупка на безплатните без потвърждение.

Публикувано

Е аз съм си карък, що да ме подмине бъга... Къде точно се намираше това за безплатните без потвърждение да проверя при мен има ли го, че се ядосах и само ровя?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.