Публикувано Ноември 10, 201213 гд -Скъпа, искаш ли да прекараме един чудесен и незабравим уикенд? -Да скъпи! -Окей тогава...ще се видим в понеделник!
Публикувано Ноември 10, 201213 гд Понякога се чудя, как може да допускат такива фенове в студиото на Диема? Да се смея ли, да рева ли?
Публикувано Ноември 10, 201213 гд Дейвид Копърфийлд изнася поредното си шоу. По някое време един зрител става и казва: - Дейвид, а мое ли аз да покажем един фокус? - Добре, покажете. - Само че ми трябва твоята маса и твоата асистентка Клаудия, като доброволец. - Заповядайте. ... Зрителят слага Клаудия Шифър на масата по гръб, наглася я, вдига и краката и почва да я клати като гладен циганин зелена джанка. Дейвид Копърфийлд се възмущава: - Хей, това не е фокус! - Разбира се, че не е фокус! Тва е некво чудо направо!
Публикувано Ноември 10, 201213 гд Понякога се чудя, как може да допускат такива фенове в студиото на Диема? Да се смея ли, да рева ли? Лошо е, че не го канят за първи път.. Sent from my iPad using Tapatalk HD
Публикувано Ноември 11, 201213 гд Разликата между начинаещ и напреднал програмист – начинаещият мисли, че в един килобайт има 1000 байта, докато напредналия е сигурен, че в един километър има 1024 метра.
Публикувано Ноември 11, 201213 гд Отива при доктора двойка: - Докторе, я ни вижте по време на секс, Мисля, че нещо не е както трябва. Започват те да... Стонове, пъшкания, оргазъм. Доктора: - Всичко е наред. Не виждам никакви отклонения. Моля, 2,40 лева такса. Платили и си тръгнали. На другия ден пак. - Докторе, погледнете пак! И пак... Пак всичко нормално. Платили 2,40 лева потребителска такса и заминали. Когато дошли за трети път, докторът не издържал и казал: - Защо ме мъчите, бе хора? - Разберете, докторе, аз съм женен, тя е омъжена и не може да се видим нито у нас, нито у тях. Стая в хубав хотел е 100 лева, в евтин хотел е 50 лева, а тук плащам 2,40 лева и другите такси се покриват от Здравната каса.
Публикувано Ноември 12, 201213 гд arm11, такива изцепки бол бре. Дружно гледахме навремето някакъв стрийм на майкрософт-ска конференция, на която половината лаптопи по бюрата на сцената бяха MBP.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.