SpyDeR Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 Във всички магазини ли ? Защото утре ще имам път по Плевен и ако трябва ще звънна още сутринта да запазя бройка уж за с договор пък на място ще се карам. Edit: Май пак не са се разбрали за кой петък. Днес в Плевен нямаше нищо в Глобул, а и незнаеха кога ще има... Цитирай
Silenci0 Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 В петък ще има. Това е най-използваното изречение през последния месец от Германос. Цитирай
Kpuc Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Днес ми се обадиха от ГлоБул, че имат 16-ки и че мога да си го взема на договор утре! Бях дал 50лв. капаро при условие, че ще взема апарата на договор, а утре ще отида, ще взема 3GS-ката и веднага ще прекратя договора! Така ще платя 930+ 12х14.90=1108.8лв. Айде утре ще ви кажа какво е станало! Поздрави! Цитирай
SpyDeR Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 И ще си имаш заключен телефон :confused: При такъв случай по-добре не си прекратявай договора ами ползвай картата, когато ти трябва интернет. Цитирай
Kpuc Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 На мен ми казаха,че ако го прекратя ще ми го отключат? Ще питам изрично пак утре! Цитирай
SpyDeR Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Малко ме съмнява. Питай, питай, че като нищо може да са те послъгали. Опитни са в това. Цитирай
PL87 Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Ще трябва най-вероятно и 'такса отключване' да платиш.. и пак ще стане над 1149 Цитирай
tonygti Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 И защо да плаща такса отключване? Той все едно си е изкарал пълното време от договора и следва безплатно отключване. Цитирай
Anthony Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Такса отключване не съществува. Има цена на апарат без договор и това си е реалната цена на телефона. Цената с договор просто е субсидирана от оператора. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Е, не мога да ви разбера, как пък не ви писна по 9876432465465465 пъти едно и също да дъвчете, макар, че всичко това вече беше разисквано... ТУК Явно всеки, който реши да се изяви, без да е следил темите, и без да е чел, просто си графоманства, и винаги се намира някой с "титла", като tonygti, който да се закачи и налее масълце в огъня, та се започва пак отначало... Цитирай
tonygti Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Последно време гледам да не пиша много много в темите, защото само викате, че спамя, но просто исках да кажа относно това откючване. Проблем ли е, че разискваме неща, които много хора ги интересуват... Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Когато се прави по 1000000000 пъти в различни теми – да! Цитирай
Grievous Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Хихи..., днес дойде цяла една бройка в магазин Германос (Стара Загора). Незнайно от къде се пръкна с найлоните, но едно приятелче остави капаро за нея. Странно ми е. Цитирай
SpyDeR Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 А отключен ли ще го взима ? Защото и на мене ми казаха, че днес в Плевен има в наличност, но ме уговаряха за договор. Аз им казах да ми се обадят след 10 мин. Никой не звънна и те в последствие затвориха магазина. Утре сутрин ще им звъня и ще се уговарям за отключен. Дано да стане. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Отключен, без договор. Е все още не де, 72 ч. Цитирай
Nope Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 При това отключване телефона си седи при теб, а те го правят дистанционно ли? Цитирай
SpyDeR Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Добавят IMEI на телефона в активационните сървъри на Apple и когато си активираш телефона през iTunes се отключва. П.П Тези "селяци" от Глобул работят ли в неделя, защото в магазинът им в Плевен е като след бомбардировка. Никой не вдига БТК телефона, нито мобилният телефон от който се обаждат на хората. Цитирай
bobbyggx Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Това им е практика да не вдигат телефоните, само някой магазини си ги вдигат, но повечето са над тия неща Цитирай
MI6O Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Някой, ако има инфо, че са заредили бройки, нека пише тук, ще съм благодарен. Цитирай
PL87 Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Според мен продължават да си имат бройки, само че се правят и създават изкуствен дефицит, за да си пробутват смешните договори. Цитирай
sand0 Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Нямат бройки. От седмица чакам със договор да взема. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Не съм убедена... Никой ли не обръща внимание на това от ТУК: Промоционалните предложения за закупуване на мобилен телефон iPhone 3GS или iPhone 3G с абонаментна програма са валидни до 30.09.2009 или до изчерпване на количествата. Цитирай
SpyDeR Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Няма бройки. Поръчани са прекалено малко и ги продават постепенно за да поддържат интереса. Неможе всичките бройки да ги продадат за 1 седмица и само да чакат до следващата доставка. Доколкото разбрах от мой приятел, който работи на по-високо ниво в Глобул до 1-2 седмици чакат по сериозна доставка, т.е около 15 септември и нататък, същото което казват и в някой от магазините за дата. Цитирай
goce kostadinov Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Някой има представа кога ще се появи в Глобул ?Аз много усилено търся от 2-3 седмици насам, НО не мога да го намеря. Искам от Глобул да го взема, в Германос ми казаха 1149лв само за апарат преди 1 седмица,не уточни отключен или не. Аз мисля да си го взема с б-конект и да си го разкодирам сам, не ми се дават 120лв отгоре за фабрично отключен. ако някой си купи телефон без договор от германос да го напиши тук, ще му бъда благодарен. Цитирай
ioff Публикувано Септември 9, 2009 Публикувано Септември 9, 2009 На мен ми казаха,че ако го прекратя ще ми го отключат? Ще питам изрично пак утре! какъв е резултата? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.