tonygti Публикувано Февруари 10, 2011 Публикувано Февруари 10, 2011 Е ти дето ще дадеш една камара пари март месец, по-добре изчакай юни-юли и си вземи новия модел. Цитирай
yovet0 Публикувано Февруари 17, 2011 Публикувано Февруари 17, 2011 Малко закъсняло инфо по темата. В Понеделник отидох да си платя сметката в Мтел и чакайки на касата, да ми излезе касовата бележка, попитах консултантката дали имат iPhone 4, а тя ми отговори доста уверено "Да". Попита ме дали го искам и аз естествено казах "Разбира се". Тук обаче се породи някакво съмнение в мен, и отново питам дали е сигурна, че имат, понеже в Петък бях питал в същият офис и ми отговориха, че ще имат в края на Март. Леко изнервена мацката отиде в склада и го донесе, новичък, неразопакован, iPhone 4. Та питам я аз, защо като дойдох в Петък казват, че няма да има скоро, а в Понеделник инцидентно аз разбирам, че имат. Тя на дълго и широко ми обясни, че в петък са имали 3 телефона, но били запазени, господата обаче взели двата, а третия отказали и ако не съм бил попитал, щял да го вземе първият който изяви желание. Телефонът ми е произведен пета седмица на 2011, тоест след последното зареждане на Мтел. Друго интересно е номерът на партидата, на моят телефон е MC603GB/A. След като проверих в гугъл, такъв партиден номер ми излиза за Гърция, не ви ли се струва малко странно. Може и да греша, но ако съм прав, възможно ли е Мтел, да взимат телефони от конкуренцията, за да угаждат на своите важни клиенти. Все пак съм благодарен на въпросният човек, за който е бил доставен телефона, и впоследствие се е отказал от него. Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 17, 2011 Публикувано Февруари 17, 2011 Аз го бях споменал и преди, Глобул или гръцкия Cosmote са си изгубили лиценза за продажба на iPhone в България, но им е разрешено да си продадат останалите на склад бройки. След като се изчерпят, нови бройки няма да им бъдат доставени, а вече заявените предварително бройки са пренасочени към новия лицензодържател М-тел, за това и телефоните са гръцки. Цитирай
apomarinov Публикувано Май 13, 2011 Публикувано Май 13, 2011 Днес с едно приятелче купихме 4ка 16ГБ, гасни от само себе си и хоум бутона работи 1 от 20-30 клика Цитирай
ralica_kr Публикувано Май 13, 2011 Публикувано Май 13, 2011 а моят "перфектен" телефон показва, че има обхват,но постоянно получавам смс-и, че някой ме е търсил... Цитирай
apomarinov Публикувано Май 14, 2011 Публикувано Май 14, 2011 Днес с едно приятелче купихме 4ка 16ГБ, гасни от само себе си и хоум бутона работи 1 от 20-30 клика Сменихме го днес с нов, и сякаш че всичко му е наред на този Цитирай
riddim Публикувано Юни 23, 2011 Публикувано Юни 23, 2011 Здравейте! Обмислям да се пусна на M-Tel iPhone S тарифния план , но има една уловка... http://www.mtel.bg/iphone-rate-plans-redirect/index.php ... след "неограничен" има въпросителен ,който разяснява ,че след 250 MB трафик скоростта пада на 128 kbps.Интересува ме , има ли някой ,който да е на подобен план и ако да , тази скорост (128 kbps) достатъчна ли е за нормален интернет сърф (webpages , skype , fb ...без downloading) .Възможно ли е да си огранича скоростта на PC-то до 128 kbps ,за да добия представа колко скоростна е скоростта ? Цитирай
iHustle Публикувано Юни 23, 2011 Публикувано Юни 23, 2011 А каква е скоростта преди тези 250MB? А и това да не е максимална скорост от 128kbps, но всъщност да може и да е 20-30kbps? Иначе само ако има много снимки в страницата/приложението, тогава би се забавяло със зареждането. Във FB примерно има снимки на потребители, но те са пригодени и са малки в общите страници и не бавят много! Цитирай
riddim Публикувано Юни 23, 2011 Публикувано Юни 23, 2011 Цитирам: При достигане на месечно потребление от 250 МВ скоростта на пренос на данни ще бъде намалена на 128 kbps....Не казват колко е преди това... Цитирай
iHustle Публикувано Юни 23, 2011 Публикувано Юни 23, 2011 129kbps Не знам мтел дали могат да ти обещаят постоянен 128kbps+. Според мен зависи от това къде си, сигнал на мрежата. Иначе ако приложенията/мобилните сайтове са направени добре, едва ли би имал проблем и с 50-60kbps Цитирай
tonygti Публикувано Юни 23, 2011 Публикувано Юни 23, 2011 Еми като знам, че преди години съм имал интернет 32kb и не беше много приятно да се разглеждат по-тежки сайтове, а после като стана 64kb и направо летях... с тия 128 би трябвало да сърфираш нормално. Цитирай
mupo Публикувано Юни 23, 2011 Публикувано Юни 23, 2011 Аз втори месец съм на такъв план, но се води Surf & Talk и първия месец имах ~1 Gb трафик, ползвах мобилния и през компютъра и не съм усетил намаляване на скоростта до 128kbps. Този месец е същата работа, досега съм направил ~700Mb трафик и пак не съм усетил намаляване на скоростта. Вариантите са два или са ме забравили да ми намалят скоростта или скоростта при първите 250Mb e близка до 128kbps което е 16kb/s. Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 23, 2011 Публикувано Юни 23, 2011 Аз съм с план iPhone XL, и ползвам неограничен интернет. При този план "уловката" е че след 2048 MB минаваш на ниската скорост. Не знам колко и е нормалната скорост, но ми стига да си гледам телевизия в xono.tv Цитирай
diamaris Публикувано Юни 23, 2011 Публикувано Юни 23, 2011 Пробвали ли сте да засечете с Speedtest App? Цитирай
iHustle Публикувано Юни 23, 2011 Публикувано Юни 23, 2011 download - 204kbps upload - 58kpbs за 3G към мтел Цитирай
diamaris Публикувано Юни 23, 2011 Публикувано Юни 23, 2011 При мен на Глобул са така: Download: 1.18mbps Upload: 0.46mbps Ping: 217ms Цитирай
diamaris Публикувано Юни 24, 2011 Публикувано Юни 24, 2011 (редактирано) Вие направо ме разбихте..... Само заради скоростта ще се изместя към М-Тел.... ПП. Още спя, не видях че колегата пуснал на глобул..... ViolinRA на какъв тарифен план си? Редактирано Юни 24, 2011 от diamaris Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 24, 2011 Публикувано Юни 24, 2011 Това няма значение на какъв план е - има значение качеството на покритието в района и моментното натоварване на мрежата Цитирай
apomarinov Публикувано Юни 24, 2011 Публикувано Юни 24, 2011 Пък и докато се усетиш ти свършват мегабайтите и увисваш Цитирай
JVV Публикувано Юни 24, 2011 Публикувано Юни 24, 2011 Чак пък докато се усетиш... Аз не мога да ги изхарча 2-та гигабайта за един месец. Цитирай
diamaris Публикувано Юни 24, 2011 Публикувано Юни 24, 2011 Аз съм на 500МБ месечно, като изразходвам към 270МБ, 3G връзка с постоянно включени Skype, Viber и Whatsapp(предимно пращане на съобщения и снимки) и ровене в интернет. Цитирай
Grievous Публикувано Юни 24, 2011 Публикувано Юни 24, 2011 По-важно е колко ти е включено 3G-то, защото колкото и да ме убеждава човек обратното, 270 MB се издухват за броени дни. Цитирай
diamaris Публикувано Юни 24, 2011 Публикувано Юни 24, 2011 Нямам нерви да търпя EDGE връзка, 3G при мен във В. Търново е средно 3-4 бара, ако не ми стигаха щях да съм на по-висок план Цитирай
Lyudmil Публикувано Юни 24, 2011 Публикувано Юни 24, 2011 При мен на Глобул са така: Download: 1.18mbps Upload: 0.46mbps Ping: 217ms Колега скоростите през оператор са много субективно нещо, примерно в момента speedtest ми показва 1.61 down и 0.98 upload. Отделно до сега никога не съм стигал лимита от 1GB не зависимо, че всеки ден ползвам нета през телефона, както и skype, а при наличието на wifi мрежа около мен забравям за операторския нет. Както казах всичко е субективно важното е, че нета е неограничен и е с теб навсякъде, където имаш покритие 1 Цитирай
Anthony Публикувано Юни 25, 2011 Публикувано Юни 25, 2011 Ето ви от Мтел: 128kbps е изключително малко, но според мен в действителност не го ограничават. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.