Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone от A1, Telenor и Vivacom

Recommended Posts

Публикувано

Е ти дето ще дадеш една камара пари март месец, по-добре изчакай юни-юли и си вземи новия модел.

Публикувано

Малко закъсняло инфо по темата.

В Понеделник отидох да си платя сметката в Мтел и чакайки на касата, да ми излезе касовата бележка, попитах консултантката дали имат iPhone 4, а тя ми отговори доста уверено "Да". Попита ме дали го искам и аз естествено казах "Разбира се". Тук обаче се породи някакво съмнение в мен, и отново питам дали е сигурна, че имат, понеже в Петък бях питал в същият офис и ми отговориха, че ще имат в края на Март. Леко изнервена мацката отиде в склада и го донесе, новичък, неразопакован, iPhone 4. Та питам я аз, защо като дойдох в Петък казват, че няма да има скоро, а в Понеделник инцидентно аз разбирам, че имат. Тя на дълго и широко ми обясни, че в петък са имали 3 телефона, но били запазени, господата обаче взели двата, а третия отказали и ако не съм бил попитал, щял да го вземе първият който изяви желание. Телефонът ми е произведен пета седмица на 2011, тоест след последното зареждане на Мтел. Друго интересно е номерът на партидата, на моят телефон е MC603GB/A. След като проверих в гугъл, такъв партиден номер ми излиза за Гърция, не ви ли се струва малко странно. Може и да греша, но ако съм прав, възможно ли е Мтел, да взимат телефони от конкуренцията, за да угаждат на своите важни клиенти.

Все пак съм благодарен на въпросният човек, за който е бил доставен телефона, и впоследствие се е отказал от него.

Публикувано

Аз го бях споменал и преди, Глобул или гръцкия Cosmote са си изгубили лиценза за продажба на iPhone в България, но им е разрешено да си продадат останалите на склад бройки. След като се изчерпят, нови бройки няма да им бъдат доставени, а вече заявените предварително бройки са пренасочени към новия лицензодържател М-тел, за това и телефоните са гръцки.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Днес с едно приятелче купихме 4ка 16ГБ, гасни от само себе си и хоум бутона работи 1 от 20-30 клика :D

Публикувано

а моят "перфектен" телефон показва, че има обхват,но постоянно получавам смс-и, че някой ме е търсил...

Публикувано

Днес с едно приятелче купихме 4ка 16ГБ, гасни от само себе си и хоум бутона работи 1 от 20-30 клика :D

Сменихме го днес с нов, и сякаш че всичко му е наред на този :D

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте! Обмислям да се пусна на M-Tel iPhone S тарифния план , но има една уловка... http://www.mtel.bg/iphone-rate-plans-redirect/index.php ... след "неограничен" има въпросителен ,който разяснява ,че след 250 MB трафик скоростта пада на 128 kbps.Интересува ме , има ли някой ,който да е на подобен план и ако да , тази скорост (128 kbps) достатъчна ли е за нормален интернет сърф (webpages , skype , fb ...без downloading) .Възможно ли е да си огранича скоростта на PC-то до 128 kbps ,за да добия представа колко скоростна е скоростта :) ?

Публикувано

А каква е скоростта преди тези 250MB? А и това да не е максимална скорост от 128kbps, но всъщност да може и да е 20-30kbps? Иначе само ако има много снимки в страницата/приложението, тогава би се забавяло със зареждането. Във FB примерно има снимки на потребители, но те са пригодени и са малки в общите страници и не бавят много!

Публикувано

Цитирам: При достигане на месечно потребление от 250 МВ скоростта на пренос на данни ще бъде намалена на 128 kbps....Не казват колко е преди това...

Публикувано

129kbps :)

Не знам мтел дали могат да ти обещаят постоянен 128kbps+. Според мен зависи от това къде си, сигнал на мрежата. Иначе ако приложенията/мобилните сайтове са направени добре, едва ли би имал проблем и с 50-60kbps :)

Публикувано

Еми като знам, че преди години съм имал интернет 32kb и не беше много приятно да се разглеждат по-тежки сайтове, а после като стана 64kb и направо летях... :tooth: с тия 128 би трябвало да сърфираш нормално.

Публикувано

Аз втори месец съм на такъв план, но се води Surf & Talk и първия месец имах ~1 Gb трафик, ползвах мобилния и през компютъра и не съм усетил намаляване на скоростта до 128kbps. Този месец е същата работа, досега съм направил ~700Mb трафик и пак не съм усетил намаляване на скоростта. Вариантите са два или са ме забравили да ми намалят скоростта или скоростта при първите 250Mb e близка до 128kbps което е 16kb/s.

Публикувано

Аз съм с план iPhone XL, и ползвам неограничен интернет.

При този план "уловката" е че след 2048 MB минаваш на ниската скорост.

Не знам колко и е нормалната скорост, но ми стига да си гледам телевизия в xono.tv

Публикувано

Пробвали ли сте да засечете с Speedtest App?

Публикувано

download - 204kbps

upload - 58kpbs

за 3G към мтел

Публикувано

При мен на Глобул са така:

Download: 1.18mbps

Upload: 0.46mbps

Ping: 217ms

Публикувано (редактирано)

Вие направо ме разбихте..... yikes.gif

Само заради скоростта ще се изместя към М-Тел....blink.gifwacko.gif

ПП. Още спя, не видях че колегата пуснал на глобул.....

ViolinRA на какъв тарифен план си?

Редактирано от diamaris
Публикувано

Това няма значение на какъв план е - има значение качеството на покритието в района и моментното натоварване на мрежата ;)

Публикувано

Пък и докато се усетиш ти свършват мегабайтите и увисваш :guitarred:

Публикувано

Чак пък докато се усетиш...

Аз не мога да ги изхарча 2-та гигабайта за един месец.

Публикувано

Аз съм на 500МБ месечно, като изразходвам към 270МБ, 3G връзка с постоянно включени Skype, Viber и Whatsapp(предимно пращане на съобщения и снимки) и ровене в интернет.

Публикувано

По-важно е колко ти е включено 3G-то, защото колкото и да ме убеждава човек обратното, 270 MB се издухват за броени дни.

Публикувано

Нямам нерви да търпя EDGE връзка, 3G при мен във В. Търново е средно 3-4 бара, ако не ми стигаха щях да съм на по-висок план :)

Публикувано

При мен на Глобул са така:

Download: 1.18mbps

Upload: 0.46mbps

Ping: 217ms

Колега скоростите през оператор са много субективно нещо, примерно в момента speedtest ми показва 1.61 down и 0.98 upload. Отделно до сега никога не съм стигал лимита от 1GB не зависимо, че всеки ден ползвам нета през телефона, както и skype, а при наличието на wifi мрежа около мен забравям за операторския нет. Както казах всичко е субективно важното е, че нета е неограничен и е с теб навсякъде, където имаш покритие :)

Публикувано

Ето ви от Мтел:

3416186e.jpg

128kbps е изключително малко, но според мен в действителност не го ограничават.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...