Veselin Minchev Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 Явно бройките за Mtel са с Quad-Core процесори. 2 Цитирай
Lyudmil Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 Ей явно съм намазал снощи от мега лимитираната серия iPhone 5 с 4-ядрен процесор произведени специално и единствено за M-Tel. Избързали са с инфото за 5S до година ми се струва. Иначе снощи в магазина имаше отворени 10-12 бройки и всичките черни. Служителката, с която говорих в началото ми каза, че не предлагат бели и не знае кога и дали ще имат. Когато отидох на касата обаче, питах за бял и ми казаха, че имат и дори ми извадиха един запечатан. Поисках да го разгледам, но въпросния капацитет ми каза, че практиката е да го отворят след като бъде купен, а нямали отворени! WTF?? Викам как да го купя като дори не мога да го видя на живо как изглежда и ония ми вика "ми съжалявам". Ей направо откачих, ако не ми се спеше толкова щях да викна мениджъра и да се разправяме. В крайна сметка взех черен, за който отидох. Доста хора си тръгнаха обаче, защото предлагаха само 16-ки. Цитирай
Гост Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 Снощи докато подготвяха договора и телефона имах възможността да си поговоря с австриеца (не му помня името) и той каза че това което били получили било за следващите две седмици, когато щяла да бъде следващата доставка. Показа ми и че още ползва iPhone 4S, и щял да го смени днес само ако имало достатъчно бройки за нас (май си беше от маркетинговия отдел... ). Така че май излиза - който взел, взел, останалите след 2 седмици. Тогава се очаквало и да получат и 64GB. За 32GB нищо не ми каза човека. Само се оплака че Apple не ни смятат за голям пазар и затова били толкова малко телефоните. На печелившите - честито На тези, които седяха зад мен на опашката - по-голяма селяния не бях виждал... Цитирай
ayl Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 Даа, на някои много им липсва времето, когато опашките бяха всекидневие и на всякъде, а на тези, които са раждани след това или са били малки да се редят тогава - да видят и те какво е да се редиш за нещо, което свършва пред тебе. Не го разбирам и аз това, затова ще чакам по към Коледа и ще купя тогава. Ако има... Между другото видях, че в Германос са анонсирали телефони без договор по 1330 лв. Цитирай
LUBECA Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 Неоле, голям камък хвърли, голяма дума не казвай 3 Цитирай
carrot Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 (редактирано) Между другото видях, че в Германос са анонсирали телефони без договор по 1330 лв. Някой знае ли дали има някакви наличности в магазините на Германос? Редактирано Ноември 2, 2012 от carrot Цитирай
ML16 Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 Тук таме имат 16GB, обаче ни вест ни кост от 32 или 64... Цитирай
Monro Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 Аз съм доволен и на 16гб, на мен ми стигат, вие не знам за какво ги ползвате 32 или 64гб? Много много се изложиха, по-точно от 02.11 започват да "разпространяват" в магазините на Мтел по няколко бройки, които ще се "лапнат" още от служителите най-вероятно... Чакаме от новите притежатели на Мтелските iPhone-и да кажат от коя седмица са произведени: http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html Цитирай
Гост Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 Моя е 41-ва седмица, произведен във фабрика C3 (China). Цитирай
LUBECA Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 Production year: 2012 Production week: 41 (October) Name: iPhone 5 ModelCode: iphone_5 Group1: iPhone Group2: Generation: 7 Machine Model: iPhone5,1 CPU speed: 1.3GHz Family name: Become a pro user to see this information. (sorry) Screen size: 4 inch Screen resolution: 1136x640 pixels Colour: Black Capacity: 16GB Factory: C3 (China) 1 Цитирай
julian72 Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 (редактирано) Извинявам се, но какво е това В кутията Apple EarPods с дистанционно и микрофон Калъф за съхранение и пътуване USB адаптор за захранване Lightning конектор Пише го на сайта на Глобул-а. Какъв е тоя калъф!? Редактирано Ноември 2, 2012 от julian72 Цитирай
mariankata Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 Tоя калъф е опаковката на слушалките. Цитирай
JVV Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 Тя и Nokia 100 гони 600 лв ако смятаме таксите за две години. Бахти трудното за осмисляне тва да се разбере, че телефонът има нужда да му плащаш за сървис. Цитирай
moviestar Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 Днес търсих в Германос Димитровград и Хасково, имаха само "демо-версии". Преди малко звъннах на оператора и ми каза, че имало много голямо търсене и нямало много бройки и уж ме записаха да ми се обадят, когато има бройки в моят град. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 Тя и Nokia 100 гони 600 лв ако смятаме таксите за две години. Бахти трудното за осмисляне тва да се разбере, че телефонът има нужда да му плащаш за сървис. Това с таксите няма смисъл да се дъвчи през пост Как го докара до 700? Цитирай
carrot Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 (редактирано) И аз им звънях. Поискаха ми капаро и да сключа договор, а телефона ще го получа "по-нататък". Но поне знаеха за какво става въпрос, за разлика от конкурентите им. Като направи човек сметки, ако има малко потребление - по-изгодно е да си вземеш един ФО от друга държава, излиза двеста лева повече, а на операторите нищо няма да дадеш. Аз ще се насочвам май към този вариант. Edit За Мтел: Следващата доставка на апарати ще е около 300 броя за цялата страна. Повечето са обещани на разни хора, така че шансовете не са особено големи. Редактирано Ноември 2, 2012 от carrot Цитирай
JVV Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 (редактирано) Това с таксите няма смисъл да се дъвчи през пост Как го докара до 700? С към 250 мтелски карти, мтел сърф към войс таксата, т.е. Към 50-60 лв. само такса. И е обещание за сега само. Нямали, а чакаме трийсетина. Edit: А тва за таксите има смисъл да се дъвче щото някои хора вдяват трудно, забелязваш. Редактирано Ноември 2, 2012 от JVV Цитирай
roll2puff Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 Поисках да го разгледам, но въпросния капацитет ми каза, че практиката е да го отворят след като бъде купен, а нямали отворени! WTF?? Викам как да го купя като дори не мога да го видя на живо как изглежда и ония ми вика "ми съжалявам". Ей направо откачих, ако не ми се спеше толкова щях да викна мениджъра и да се разправяме. Който и да викнеш, няма да ти отворят само да го видиш и после да кажеш: не ми харесва - дайте ми черен, пък тоя белия-отворен си е вечно ваш. Има си предвидени за мостра, за разглеждане. Хората си поръчват "pre-order" без да са виждали какъвто и да е цвят. Цитирай
Lyudmil Публикувано Ноември 2, 2012 Публикувано Ноември 2, 2012 Не бе човек, аз не исках да ми разопаковат бял телефон само, за да го видя. Редно е, щом продаваш дадена стока да може да я покажеш и демонстрираш на клиента преди той евентуално да си я закупи. Изцяло техен проблем си е, че не са извадили поне един демонстрационен бял модел, не е мой. Как да купя нещо, което не съм го виждал на живо, а само на картинка, ти би ли? Още повече след това им казах, че взимам черен, но като ми го разопаковат искам да го разгледам за фабрични драскотини и ако има такива да ми го сменят с друг, а те ме погледнаха с такова недоумение и само, където не ми казаха, че нямам право разбираш ли. Просто тези младежи, които ги взимат на работа по фронт-офисите в България грам не разбират как се работи с клиенти, но то цялата работа на операторите ни е такава. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 Питам, щото не ми е ясно... Ако го купиш от Apple Store, някъде в в САЩ или Европа, позволяват ли ти да го отвориш преди да го купиш? Цитирай
Александър Бигожин Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 В САЩ не ти позволяват да го отвориш само да го видиш, можеш да си го купиш, разглеждаш го и веднага го връщаш и ти връщат парите ако не те устройва. Цитирай
uomoto Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 Значи, знаят, че ще ти хареса. Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 И в Германия го взимаш , гледаш на място и ако не те устройва ти го подменят с максимум до две бройки или ти връщат парите и си взимаш друг на следващия ден. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 Но все пак го плащаш предварително Цитирай
Jekylll Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 Да, но в Щатите на гърба на касовата бележка пише, че до 14 дена можеш да го върнеш ако по някаква причина не си доволен. И естествено ти връщат парите. Затова няма смисъл да го отваряш в магазина. Не ми се мисли какво ще е ако се опиташ да го върнеш тук Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.