BulgarianSS Публикувано Юни 15, 2012 Публикувано Юни 15, 2012 Да покажа и аз нещо - едно от любимите ми ястия,не е много завъртяно но си е вкусно-мусака: Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
algor Публикувано Юни 24, 2012 Публикувано Юни 24, 2012 Някои скромни нещица, които успях да опитам през 20-часовия ми престой при Джони тази седмица. Имаше и бая количество риби и салати, ама първо ги изядохме, а после се сетих да ги снимам, баси... Sent from my iPad using Tapatalk HD 5 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 24, 2012 Публикувано Юни 24, 2012 Аз само да добавя кое какво е 1. Телешки рибстек от младо теле. 2. Агнешки котлети. (Някой бързак дръпна едно котлетче преди снимката ) 3. Ябълков Тарт Татен. 4. Плодове по избор. Ето татена от друг ъгъл: И за феновете на шоколада - Гладък шоколадов трюфел с домашно приготвено портокалово сладко: 6 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 Jony,лиги ми потекоха...страшни неща правиш... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 Тези ги направи готвача ни Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 26, 2012 Публикувано Юни 26, 2012 Малеее, Джони, шоколадовия трюфел ако го види жена ми, ще обърне очите - гаранция! Царе сте! 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 26, 2012 Публикувано Юни 26, 2012 Това, върху което режеш гъбите ми прилича на парче ламинат edit: LUBECA®, тези дни мога да споделя рецептата за трюфела 2 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 26, 2012 Публикувано Юни 26, 2012 Jonhy,замисли се за една книжка с рецепти-няма да сбъркаш. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 26, 2012 Публикувано Юни 26, 2012 Имам, но е в много суров вариант. Жена ми си събира рецепти от различни сайтове, предавания и списания. Ако нещо ни допадне, пробваме го и при добър резултат попада в менюто. Лошото е, че не всичко става за ресторант, защото тук трябва да се мисли и за скоростта на изпълнение на дадена поръчка. Често преработваме рецептите именно в посока по-бързо изпълнение и ползване на заготовки. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 27, 2012 Публикувано Юни 27, 2012 Абе, ти дай домашните, пък конкуренцията да се оправя... 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 28, 2012 Публикувано Юни 28, 2012 След малко пак се качвам на Върховръх Цяла седмица нощувам там а сега е около 15 градуса(сутрин 0). Разкош 3 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 30, 2012 Публикувано Юни 30, 2012 Кракен +6кг. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 30, 2012 Публикувано Юни 30, 2012 И аз подготвям един такъв. Първо ще му хапнем пипалата, че много ще ни дойде Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 9, 2012 Публикувано Юли 9, 2012 Ето една рецепта (смело казано), за пърленки, които обожавам. Хубавото е, че всеки може да експериментира както му е кеф. От солено, до сладко, до кисело и както си ще Извинете за техническите грешки, които съм допуснал. ппп. В тестото се слага и бакпулвер, но не трябва да втасва. 4 Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 16, 2012 Публикувано Август 16, 2012 Аз им режа главите и ги измивам добре, после с палеца ще напипаш едно твърдо топче, което трябва да избуташ, пада се точно в центъра. Трябва всичко да се измие много добре, защото е възможно да останат песъчинки. Варя всичко заедно, обикновено от главата си правя ризото. Тук съм дал едно предложение за Октопод 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 16, 2012 Публикувано Август 16, 2012 В Гърция съм ял октопод, който не е сварен предварително, наистина е с по-наситен вкус, но в повечето случаи е труден за дъвчене Сваряваш, нарязваш на парчета, мажеш със зехтин и после мятай на скарата. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 16, 2012 Публикувано Август 16, 2012 Адаш аз съм на ципуро, пържен сафрид и дресинга на жена ми. Като се върне по-късно ще пиша за него 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 16, 2012 Публикувано Август 16, 2012 Днес и аз атакувах сафрида, закачих и доста чернокоп, но дребен. Сега чакам готвача да се прояви на тигана. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
goce kostadinov Публикувано Август 26, 2012 Автор Публикувано Август 26, 2012 Няма да показвам ядене, но ето една от трите оригинални бутилки червено вино, които отворихме след 22 години file://localhost/Users/kostadinov57/Desktop/melnik/IMG_0529.jpg Цитирай
Asen_77 Публикувано Август 26, 2012 Публикувано Август 26, 2012 И по Ахтопол са подобни сафридчетата даже приятелката закачи и един лефер 250-300 гр Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 26, 2012 Публикувано Август 26, 2012 Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 31, 2012 Публикувано Август 31, 2012 Докато сме на сафридена тема, ето едно видео от вчерашният улов Сафрид, Чернокоп и едно малко Паламудче 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 31, 2012 Публикувано Август 31, 2012 С тоя паламуд, все едно си хванал златната рибка Не е за смях ама... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.