johnnybravo Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Аз ще добавя и няколко белтъка + един грейпфрут, но не на сок! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Някой желаещ да ме осинови??? 2 Цитирай
algor Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Недей - ще те вземат да им мъкнеш торбите с покупките от магазина до тях, а дали ще опиташ нещо е спорно. 3 Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Майтапа на страна, но има случаи, в които имам нужда от едно рамо с покупките Тук има документирана една подготовка за гости цък Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 12, 2013 Публикувано Февруари 12, 2013 (редактирано) Хайде де, едва ли ще се усети че съм хапнал от приготвеното. А и ще съм го заслужил. Редактирано Февруари 12, 2013 от baronbg 1 Цитирай
djokando Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 (редактирано) Свински ребра-овкусени : 2 часа и 30 мин под фолио и 15 мин без-за лека коричка,2моркова,1 картоф и 1 глава лук на едро с месото-месото става мозък , а заленчуците получават невероятен вкус.Печът се с 300 мл бира Редактирано Февруари 13, 2013 от djokando 3 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 14, 2013 Публикувано Февруари 14, 2013 Само не си споменал 2 часа и 30 минути на колко градуса Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Четвърта вечер... Не е моя и само ще нахвърлям ;0 Всичко е домашно. Салатка, пълнени гъби с три вида сирена, шишчета, бели охлюви с масло, чесън и магданоз, свински врат с манатарки, тутманик, Гараш 4 Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Кога е финала? Сега изрових един спомен от лятото: Октопод, калмари и скариди. Нямам търпение да се разкара тази ****** зима 6 Цитирай
mimeto83 Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 (редактирано) Да не сте професионални готвачи ? Доста обикалям ресторантите , но така ми се прИяжда само след ваши снимки. Много професионално изглежда всичко. Всички чакаме да се махне тази зима. Ах как се изложих с това Е. А първо го бях написала правилно и се редактирах. Доста често вече ми се случва да се бъркам и си мисля , че е заради пустата латиница. Май трябва съвсем да се спре ползването и за писане на БГ. Редактирано Февруари 17, 2013 от mimeto83 Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Аз лично съм дипломиран 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Аз любител, от скоро Джони ми дава доста напътствия 3 Цитирай
arm11 Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Ето едно много приятно сладкишче от мен. Докато взема телефона да го снимам и го изядоха хиените 200 г. Бисквити 110 г. Американски орехи, едро смяни 110 г. Шам-фъстък 10 Захаросани череши 2 Натрошени целувки 150 г. Масло 1 ч.л. Мед 200 г. Черен шоколад 70% 4 Цитирай
djokando Публикувано Февруари 20, 2013 Публикувано Февруари 20, 2013 Порция език с масло и гъби И една свежа салатка И съм готов за мача )) 2 Цитирай
arm11 Публикувано Февруари 25, 2013 Публикувано Февруари 25, 2013 Гръцки сладкиш 5 яйца 220 гр кисело мляко 225 гр захар 75 гр млени бадеми Настъргана кора от лимон и портокал 250 гр брашно 200 гр грис 1 ч.л. бакпулвер 200 мл зехтин Всичко се смесва наведнъж и се разбива до хомогенна смес. Пече се на 180 градуса до готовност, 50-60 мин. За глазурата: 150 грама шам фъстък се запича леко в тиган за да си освободи аромата и се добавя 100гр мед. Намалява се котлона и се изтисква един портокал. За да се напои добре сладкиша трябва или той да е студен, а глазурата топла, или обратното. Така че изчакайте да изтине и след това добавете топлите ядки, като предварително набодете добре с вилица сладкиша отгоре. Енджой 6 Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 9, 2013 Публикувано Март 9, 2013 Вчера имахме едни приятели на гости и реших да направя малко по-празнична трапеза. Телешко бутче с картофи, моркови, лук, чесън и дафинов лист. Комбинирано с домашно червено вино от Пловдивския регион и домашно приготвена питка. Сос от печеното. Пресен телешки език с масло. Хубаво е езика да се обели след като се свари и тогава да се "довършва" Свежа салата от айсберг с разни други зеленяци и чери домати. Аз бях само на месо и салата, но ме увериха, че и картофките са станали супер след 5 часовият престой във фурната 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 9, 2013 Публикувано Март 9, 2013 На колко печеш бута, че на мен все жилаво ми се получава, а мразя химията? Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 9, 2013 Публикувано Март 9, 2013 30-40 минути на 250-300 градуса, след което намалям на 180 и така четири часа и половина. През цялото време е покрит с алуминиево фолио. Това теле се режеше с вилицата, беше като мозък Ако ти се яде крехко, купи си окрехкотител от този тип: Пържола от телешки шол я правя по-крехка от бонфиле От декември съм само на риба, теле и пиле. Ето и принципа на действие: Аз правя това упражнение многократно от двете страни на пържолата, след което слагам малко зехтин и лимон, които стигат до всяка част от пържолата. Другото предимство на този метод е, че през всеки разрез минава топлина и пържолата е готова за много по-кратко време. Моите пържоли ги правя по две минути и половина на страна. 6 Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 11, 2013 Публикувано Март 11, 2013 Отново Френски макарони с крем бейлис (дело на жена ми) Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 19, 2013 Публикувано Март 19, 2013 Окрехкотителя в действие Преди: След: Финал: Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.