Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Аз ще добавя и няколко белтъка + един грейпфрут, но не на сок!

eheqy4y6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Отговори 1,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

  • The Shaman

    349

  • johnnybravo

    346

  • Alxx®

    89

  • pepo1919

    50

Публикувано

Някой желаещ да ме осинови???

Публикувано

Недей - ще те вземат да им мъкнеш торбите с покупките от магазина до тях, а дали ще опиташ нещо е спорно. :tooth:

Публикувано

Майтапа на страна, но има случаи, в които имам нужда от едно рамо с покупките :)

Тук има документирана една подготовка за гости :)

цък

Публикувано (редактирано)

Хайде де, едва ли ще се усети че съм хапнал от приготвеното. А и ще съм го заслужил.

Редактирано от baronbg
Публикувано (редактирано)

egy3e3a7.jpg

Свински ребра-овкусени : 2 часа и 30 мин под фолио и 15 мин без-за лека коричка,2моркова,1 картоф и 1 глава лук на едро с месото-месото става мозък , а заленчуците получават невероятен вкус.Печът се с 300 мл бира

Редактирано от djokando
Публикувано

Само не си споменал 2 часа и 30 минути на колко градуса :)

Публикувано

Четвърта вечер... Не е моя и само ще нахвърлям ;0

Всичко е домашно. Салатка, пълнени гъби с три вида сирена, шишчета, бели охлюви с масло, чесън и магданоз, свински врат с манатарки, тутманик, Гараш :smile:

post-63-0-12562500-1361122563_thumb.pngpost-63-0-34189500-1361122569_thumb.pngpost-63-0-85696900-1361122577_thumb.pngpost-63-0-01544900-1361122588_thumb.pngpost-63-0-85788400-1361122595_thumb.pngpost-63-0-20590100-1361122603_thumb.pngpost-63-0-57622100-1361122614_thumb.png

Публикувано

Кога е финала?

Сега изрових един спомен от лятото: Октопод, калмари и скариди. Нямам търпение да се разкара тази ****** зима :)

img1483mw.jpg

Публикувано (редактирано)

Да не сте професионални готвачи ?

Доста обикалям ресторантите , но така ми се прИяжда само след ваши снимки. Много професионално изглежда всичко.

Всички чакаме да се махне тази зима.

Ах как се изложих с това Е. А първо го бях написала правилно и се редактирах. Доста често вече ми се случва да се бъркам и си мисля , че е заради пустата латиница. Май трябва съвсем да се спре ползването и за писане на БГ.

Редактирано от mimeto83
Публикувано

Аз лично съм дипломиран :)

Публикувано

Аз любител, от скоро :) Джони ми дава доста напътствия :)

Публикувано

Ето едно много приятно сладкишче от мен. Докато взема телефона да го снимам и го изядоха хиените :)

ogcjzo.jpg

200 г. Бисквити

110 г. Американски орехи, едро смяни

110 г. Шам-фъстък

10 Захаросани череши

2 Натрошени целувки

150 г. Масло

1 ч.л. Мед

200 г. Черен шоколад 70%

Публикувано

aha6a2e4.jpg

Порция език с масло и гъби

u4upa4e5.jpg

И една свежа салатка

И съм готов за мача :)))

Публикувано

r0pm6q.jpg

Гръцки сладкиш

5 яйца

220 гр кисело мляко

225 гр захар

75 гр млени бадеми

Настъргана кора от лимон и портокал

250 гр брашно

200 гр грис

1 ч.л. бакпулвер

200 мл зехтин

Всичко се смесва наведнъж и се разбива до хомогенна смес. Пече се на 180 градуса до готовност, 50-60 мин.

За глазурата:

150 грама шам фъстък се запича леко в тиган за да си освободи аромата и се добавя 100гр мед. Намалява се котлона и се изтисква един портокал.

За да се напои добре сладкиша трябва или той да е студен, а глазурата топла, или обратното. Така че изчакайте да изтине и след това добавете топлите ядки, като предварително набодете добре с вилица сладкиша отгоре.

Енджой :)

  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Вчера имахме едни приятели на гости и реших да направя малко по-празнична трапеза.

Телешко бутче с картофи, моркови, лук, чесън и дафинов лист.

img875m.jpg

Комбинирано с домашно червено вино от Пловдивския регион и домашно приготвена питка.

img876u.jpg

img877.jpg

Сос от печеното.

img878u.jpg

img879.jpg

Пресен телешки език с масло. Хубаво е езика да се обели след като се свари и тогава да се "довършва" :)

img880.jpg

Свежа салата от айсберг с разни други зеленяци и чери домати.

img881y.jpg

Аз бях само на месо и салата, но ме увериха, че и картофките са станали супер след 5 часовият престой във фурната :)

Публикувано

На колко печеш бута, че на мен все жилаво ми се получава, а мразя химията?

Публикувано

30-40 минути на 250-300 градуса, след което намалям на 180 и така четири часа и половина. През цялото време е покрит с алуминиево фолио. Това теле се режеше с вилицата, беше като мозък :)

Ако ти се яде крехко, купи си окрехкотител от този тип:

photo1yqb.jpg

photo2gfh.jpg

photo3jkz.jpg

Пържола от телешки шол я правя по-крехка от бонфиле :)

img3680t.jpg

От декември съм само на риба, теле и пиле. :)

Ето и принципа на действие:

Аз правя това упражнение многократно от двете страни на пържолата, след което слагам малко зехтин и лимон, които стигат до всяка част от пържолата. Другото предимство на този метод е, че през всеки разрез минава топлина и пържолата е готова за много по-кратко време. Моите пържоли ги правя по две минути и половина на страна.

Публикувано

Днес май ще се вечеря по рано :))

Публикувано

Отново Френски макарони с крем бейлис (дело на жена ми) :)

9ygamaba.jpg

yzesugan.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Окрехкотителя в действие :)

Преди:

zazadepu.jpg

След:

gusamebu.jpg

Финал:

sa7e2eqa.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Ще си поръчам такъв окрехкотител:)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...