AresP Публикувано Януари 25, 2015 Публикувано Януари 25, 2015 По-скоро бяла риба,а не бял амур... Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 25, 2015 Публикувано Януари 25, 2015 Бели са да. Амура си остана за него. Цитирай
goce kostadinov Публикувано Януари 26, 2015 Автор Публикувано Януари 26, 2015 Малката ни колекция от японски ножове! И практични приборчета И DMT за 100 долара и масат немски 7 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 26, 2015 Публикувано Януари 26, 2015 Върна ли се брат? Чакам те за ножа. Цитирай
kal1ch Публикувано Януари 31, 2015 Публикувано Януари 31, 2015 Вегетарианска пица, със съдействието на баба. Не знам каква точно е рецептата за тестото, но да приемем, че е стандартно тесто за пица. Доматеното пюре (аз щото съм дете, ползвам кетчуп Heinz) се разбива с 1 сурово яйце, черен пипер и босилек, след което се разпределя върху блата. 1 глава лук нарязана на ситно, 3/4 пиперка, обезкостени маслини, и сладка царевица се разхвърлят отгоре. Може да добавите и гъби. Печем на 180 градуса докато тестото е почти препечено, след което настъргваме кашкавал и сирене маасдам. Доизпичаме, и получаваме нещо подобно на това: Естествено, не мога да стъпя на малкия пръст на Джони, но толкова мога. 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 31, 2015 Публикувано Януари 31, 2015 И аз пека пицата в тази тава Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 3, 2015 Публикувано Февруари 3, 2015 Пуска ли викахте по ваш'та махала? Потекоха ми лигите деа 2 Цитирай
djokando Публикувано Февруари 3, 2015 Публикувано Февруари 3, 2015 Да ,уникално мезе е ) Силно препоръчвам !!! Цитирай
algor Публикувано Февруари 3, 2015 Публикувано Февруари 3, 2015 Аз пък съм на домашно ) Ке те утЕпам, бе, ей... пп. Децата всеки път с влизането като викнат "Тате, имам домашно" и аз мисля, че нещо такова са донесли. А то... 4 Цитирай
pepo1919 Публикувано Февруари 3, 2015 Публикувано Февруари 3, 2015 Да ,уникално мезе е ) Силно препоръчвам !!! Изпрати с опция"преглеждане и тест" 2 Цитирай
djokando Публикувано Февруари 4, 2015 Публикувано Февруари 4, 2015 Беше последната от първата партида ) Следващите след месец-два )) Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 6, 2015 Публикувано Февруари 6, 2015 Oбезкoстенo дoлнo бутче, натъпканo с кашкавал и гъби. Маринoвани са. 10 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 10, 2015 Публикувано Февруари 10, 2015 Домашна торта "Фереро" - чудна-прекрасна! 7 Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 10, 2015 Публикувано Февруари 10, 2015 Рецепта? Веднага ми потекоха лигите 4 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 14, 2015 Публикувано Февруари 14, 2015 Ето рецептата, с малкo забавяне: http://lussisworldofartcraft.blogspot.com/2014/08/ferrero-rocher-cake.html 2 съвета - лешниците пo-наедрo смлени и с повечко шоколад oтвътре. via Tapatalk 6 Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 14, 2015 Публикувано Февруари 14, 2015 Наистина бърза и лесна рецепта, представена по оригинален начин Преди две години и аз бях в същият замък Kasteel De Haar Цитирай
turieca Публикувано Февруари 15, 2015 Публикувано Февруари 15, 2015 Аз търся съвет за Tefal actifry, че съм му хвърлил oкo. Действително ли пържи почти без мазнина? Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 15, 2015 Публикувано Февруари 15, 2015 @gorgior, аз предпочитам сьомгата печена на грил тиган или на фурна. Иначе за белият пълнеж, нашите готвачи правят спаначени палачинки, които пълнят с пушена сьомга, крема сирене филаделфия, каперси и разни други зеленяци. Филаделфията се вързва много с вкуса не само на пушената сьомга, гледам, че има и доста комбинации със суши. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 15, 2015 Публикувано Февруари 15, 2015 Тефал два пъти и никога повече. Няма такъв боклук. Аз търся съвет за Tefal actifry, че съм му хвърлил oкo. Действително ли пържи почти без мазнина? 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 15, 2015 Публикувано Февруари 15, 2015 И на баба ми тигана пържи почти без мазнина 3 Цитирай
nikitobet Публикувано Февруари 15, 2015 Публикувано Февруари 15, 2015 Ако е и чугунен Имам един такъв. Цитирай
matsan Публикувано Февруари 15, 2015 Публикувано Февруари 15, 2015 Чугунените не могат без мазнина! А Тефал ако е произведен във Франция и не се ползва с метални съдове и не се слага в миялна му нема нищо.обаче един път наруши ли се тефлоновото покритие по хубаво го хвърлете,независимо Тефал или друга марка . Керамичниъе на делимано и те не стават постоянно ми залепва храната. Сега съм на вълна каменни ама като купя ще пиша впечатления. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.