pepo1919 Публикувано Април 8, 2015 Публикувано Април 8, 2015 Джоланче-мързелива работа Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Цитирай
baronbg Публикувано Април 29, 2015 Публикувано Април 29, 2015 Така се гледа Левски- Лудогорец. Гъши дроб и червено вино! Наздраве! 11 Цитирай
The Shaman Публикувано Април 29, 2015 Публикувано Април 29, 2015 Едни пълнени тиквички от вчера. 8 Цитирай
algor Публикувано Май 1, 2015 Публикувано Май 1, 2015 Аз съм си от село и малко контраст на интелигентните, завъртяни манджи по-горе да внеса скромно... 9 Цитирай
pepo1919 Публикувано Май 1, 2015 Публикувано Май 1, 2015 Аз пък даже съм си на село(това е на съпругата ми).пържен шаран изваден преди три часа(справка-темата "снимки направени...,) 5 Цитирай
baronbg Публикувано Май 1, 2015 Публикувано Май 1, 2015 Дано е изваден от фризера, че нали е забранен. Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 1, 2015 Публикувано Май 1, 2015 Аз затворих цикъла Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Цитирай
pepo1919 Публикувано Май 1, 2015 Публикувано Май 1, 2015 Дано е изваден от фризера, че нали е забранен. Не е от фризера,дадох жокер 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 2, 2015 Публикувано Май 2, 2015 Аз днес хванах един доста голям скорпид, който след минута ще метнем на скарата. Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 5, 2015 Публикувано Май 5, 2015 Ето днешната вечеря Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Цитирай
djokando Публикувано Май 14, 2015 Публикувано Май 14, 2015 Откриване сезона на тиквичките Наздраве П.с. Печените филийки не успях да снимам ) 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Домашен хляб от лимец, домашен сироп от бъз с кафява захар 8 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Скилидчица: ...в това от снощи: Скромно, но от сърце: бейби картофи, свинска плешка, сос от лимон, копър, чесън, зехтин и сушени зеленчуци, всичко разбито в блендер, после във фурната под фолио и те така...хубаво е месото да се "нацвъка" със сместа два-три часа преди да скочи във фурната. Салатката с млад чесън, зехтин и балсамов оцет. Купих някакъв промо пакет екстра върджин+балсамико Olitalia - не са лоши, стават. 9 Цитирай
mishellbg Публикувано Май 22, 2015 Публикувано Май 22, 2015 The Shaman - изглежда супер! Дай рецепта, и за доматения сос... Цитирай
The Shaman Публикувано Май 23, 2015 Публикувано Май 23, 2015 Запича се патладжана на грил тиган. Нарязваш чесън на дребно и го запържваш. Слагаш доматения сок (аз настъргах пресни домати) при чесъна. Там добавяш мнооого риган, черен пипер и сол. Нареждаш в тава патладжан, доматен сос, тиквичка, моцарела, кашкавал, доматен сос и пак така. Запичаш във фурна до готово на 220 градуса. Това е 5 Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 24, 2015 Публикувано Май 24, 2015 Един лесен и бърз сладкиш с локум: Продукти: 1 яйце 1 чаша захар 2 чаши брашно 1 чаена лъжичка сода 1 кисело мляко 1 кутийка локум 3 супени лъжици олио 1 ванилия Начин на приготвяне: Яйцето се разбива в дълбока купа, добавя се захарта и се бърка до хомогенна смес, добавя се киселото мляко, в което предварително е разбъркана содата и трите лъжици олио. След това постепенно се добавя брашното, в което е разбъркана ванилията. Готовата смес се разделя на две части и първата се изсипва в предварително намазана с олио е набрашнена тавичка, слага се в предварително загрята на 180 градуса фурна и се пече докато леко порозовее, изважда се и върху нея се подрежда нарязания локум, залива се с останалата част от сместа и се връща във фурната до окончателно изпичане. Готовият сладкиш се поръсва с пудра захар. Не направих снимк от самия процес на приготвяне, но ще кача на самия сладкиш след малко. Това е базовият вариант, по желание може да се добавян смлени орехи в сместта, а готовият сладкиш да се намаже с разтопен на водна баня шоколад. Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 24, 2015 Публикувано Май 24, 2015 Домашен конфитюр в хлебопекарната. Единия от ягоди, другия боровинки+къпини+малини Нарязват се. На килограм плод сложих 300 гр. захар и малко пектин. Всичко в хлебопекарната. Има си програма. Ще стане и на котлон, до сгъстяване. 3 Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 ! Уникални Вкусотии ! Блазе Ви хора. На мен един нормален таратор ми се хапва само и пак не мога. ;( с чесънче ако е възможно. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Май 27, 2015 Публикувано Май 27, 2015 Идея за скромна вечеря на бегом(бързахме, че бяхме канени в някакъв бар), но с малко мерак е вкусно: Пилешко филе, разрязано на тънки филета по половин см дебелина, обработени с Вегета натюр(съвсем тънко, че сухото запичане усилва усещането за солено) и печени на силен огън в тефлонов тиган, по 2-3 минути(макс!!!) от страна. Просто нарязана краставица за гарнитура и чеснов сос. За целта: в пасатора кисело мляко, чесън на вкус(аз слагам доста, обожавам чесън), 2-3 лъжици майонеза(готова, че ме домързя да правя и нея) и малко балсамов оцет за допълнителен аромат. Цялата работа става за 20 минути. А, как върви бирата после... ...а, т'ва го взех наскоро, сантоку Фонтиняк: Не е кован, за жалост, а фрезован. Но, качеството е добро и заводското заточване е супер добро. После ще видим. 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 28, 2015 Публикувано Май 28, 2015 Много дрънчат тея с металната дръжка бре Цитирай
Alxx® Публикувано Май 28, 2015 Публикувано Май 28, 2015 Екстра е. Режа бавно, че ме е шубе да не отнеса някой пръст - бръсне. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.