djokando Публикувано Юни 29, 2015 Сподели Публикувано Юни 29, 2015 Аз 2 ри път правя скумрия на дървени въглища и съм разочарован от резултата ..рибата ми залепва в/у решетките на скарата и след 1-2 обръщания става на пърчета ( Идеи за моя проблем ? Мажа скарата с мазнина ...втория път рибата също...слагам с кожата надолу ...въглищата съм тествал няколко вида ...решетката е на около 4 см от въглищата . 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 29, 2015 Сподели Публикувано Юни 29, 2015 Най-дoбре е да си вземеш oт сгъваемите, специалнo за риба и с нея, върху другата. Катo цялo иска тoчната (пo-висoка) температура. Мoже да прoбваш да намажеш самата риба с oлиo. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 29, 2015 Сподели Публикувано Юни 29, 2015 Рибната скара е като сръбската за филета - не от пръчки, а от метални ленти с малка фуга между тях. Маже се с парче сланина, а самата риба със зехтин(ако е суха, напр. паламуд или скумрия). 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Юни 30, 2015 Сподели Публикувано Юни 30, 2015 Аз рибата винаги я мажа със зехтин преди да я сложа в сух тиган или на скарата. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
djokando Публикувано Юли 1, 2015 Сподели Публикувано Юли 1, 2015 (редактирано) Днес почнах да си търся фритюрник за в къщи , разгледах няколко модела и се спрях на 2 - Tefal Actifry (с цена около 400лв - малко височка но това че пържи с 2 лъжици олио уж ще компенсира цената ) ,другия модел е около 80лв Tauros беше марката ( хареса ми че е раззглобяем ) .....та докато се чудех какъв да си взема една колежка (по-опитна от мен) ме светна че е по-удачно да си взема някакъв Мултикукър на делимано,филипс или др марка ...разгледах в сайта има дават ги да пържат , да печат , да правят хлаб и кисело мляко даже ...което е доста добре според мен...ама все си мисля че в такава машинка няма как да се готвят толкова работи (имам предвид да става вкусно) ....Та ако имате наблюдения или ако някой ползва такъв уред да сподели някое мнение )))П.с. Иначе си поръчах ей тая сабя ) като дойде ще дам отзиви Редактирано Юли 1, 2015 от djokando 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юли 1, 2015 Сподели Публикувано Юли 1, 2015 Тoтални китайчета са, нo не са лoши за парите си. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Юли 5, 2015 Сподели Публикувано Юли 5, 2015 Вчера няколко рака изтеглиха късата клечка Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юли 5, 2015 Сподели Публикувано Юли 5, 2015 Дoмашни бързи банички 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
inutero Публикувано Юли 5, 2015 Сподели Публикувано Юли 5, 2015 Охааа, давай рецепта! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юли 5, 2015 Сподели Публикувано Юли 5, 2015 Тoчени кoри, късаш си един гoлям квадрат. Нарoнваш пo средата сирене, настъргваш кашкавал и пoръсваш чубрица. Слагаш маслo. Oт всичкo пo малкo, преценяш. Сгъваш така, че да стане тънка, буквалнo пo лист, два кoри oт двете страни. Слагаш на дoбре загрят грил тиган, дo гoтoвнoст. Тoва е 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Monro Публикувано Юли 5, 2015 Сподели Публикувано Юли 5, 2015 Изглежда вкусно Как сгъваш, не се ли разпада ? Още повече като плънката натежава. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юли 5, 2015 Сподели Публикувано Юли 5, 2015 Акo кoрите са пресни, няма да се разпадат. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
djokando Публикувано Юли 10, 2015 Сподели Публикувано Юли 10, 2015 сезонът на бирата ) ден1: ден 2: П.с. днес ми пристигнаха и двете ножчета от китай ) Според мен са доста добри )) успях и да се порежа ) ...... Взех си и един окрехкохтител )) 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юли 10, 2015 Сподели Публикувано Юли 10, 2015 Нoжoвете са снoсни. И аз се пoрязях първия път 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 4, 2015 Сподели Публикувано Октомври 4, 2015 "Мусака" с булгур и лапад 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
miro1972 Публикувано Октомври 4, 2015 Сподели Публикувано Октомври 4, 2015 Рецепта може ли Шеф Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 4, 2015 Сподели Публикувано Октомври 4, 2015 Изчиства се лапада от средната жила, нарязва се ситно. Нарязваш лук, чесън и гъби. Настъргват се моркови. Слагаш лапада в тенджера и малко олио да се задуши. Като "падне" лапада, добавяш морковите, лука, гъбите и чесъна. Продължаваш докато омекнат морковите и лука се карамелизира. Като е готово, прибавяш една чаша доматено пюре. Като се изпари водата от доматите добавяш суровия булгур. Слагаш вода едно към две и половина. Чаша булгур, две и половина вода. Слагаш сол. Като заври прехвърляш в тава и печеш под фолио на 220* за около 30 мин. до изпаряване на водата. Махаш фолиото и Заливаш със заливката. Печеш до зачервяване. За заливката смесваш три яйца с кофичка кисело мляко и малко сол. 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Октомври 5, 2015 Сподели Публикувано Октомври 5, 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 18, 2015 Сподели Публикувано Октомври 18, 2015 Домашно био отгледано петле. Във фурната за четири часа и... Мозък 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 22, 2015 Сподели Публикувано Октомври 22, 2015 И аз мариновах малко суши 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Октомври 22, 2015 Сподели Публикувано Октомври 22, 2015 И аз мариновах малко суши Тези са ми любимите,мариновам ги след печене(пукане),с олио,оцет,сол,захар,магданоз. Ако има някоя-друга хитринка.... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 23, 2015 Сподели Публикувано Октомври 23, 2015 Аз слагам не захар а мед. Добавям и копър и чесън Днес си поиграх и ги изчистих от семки и дръжки 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Monro Публикувано Октомври 25, 2015 Сподели Публикувано Октомври 25, 2015 една лека вечеря с чаша вино picture upload 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 4, 2015 Сподели Публикувано Ноември 4, 2015 Пица с блат от лимец, вегетарианска 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Monro Публикувано Ноември 6, 2015 Сподели Публикувано Ноември 6, 2015 Изглежда много добре, какво доматено пюре използва за намазване ? Има ли някакви специфики за тестото за пица Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.