bombastyk Публикувано Юни 3, 2015 Публикувано Юни 3, 2015 За автомобили се дава по 1 точка на 25лв. А за камиони по 1 точка на 100лв. П.П. За повече инфо на лични. 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 7, 2015 Публикувано Юни 7, 2015 Веге дюнер(например) Запържва се нарязан лук. Към него се прибавят гъби, сол, джоджен и булгур с две чаши вода. Вари се докато булгура поеме водата. Соса е от кисело мляко, четири сварени картофа, чесън и лимон. Всичко се пасира. Сглобява се в препечени тортили с айсберг и нарязана краставица, овкусена с лимон. Етo и дъската. Дoбра е. 8 Цитирай
turganay Публикувано Юни 11, 2015 Публикувано Юни 11, 2015 Споделете как се казва соса, който го слагат върху салата капрезе или белени домати с моцарела, в доста ресторанти го сервират, един зеленикав с много специфичен вкус. Дали се продава готов такъв или си го правиш сам. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 11, 2015 Публикувано Юни 11, 2015 Прoдава се гoтoв а мoже да ди гo спретнеш и сам. В негo(дженoвезе) преoбладава бoсилека. Има oще ядки(най-честo кедрoви), пармеджанo и зехтин. 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 11, 2015 Публикувано Юни 11, 2015 Ние вече сме с "камина" в кухнята Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 11, 2015 Публикувано Юни 11, 2015 Този е хубав, пробвал съм го. Но, домашният е безценен, особенно като си го тунинговаш със сол по твой вкус. Маслинова паста(от ситна каламата) и дженовезе ми е любима смес. 2 Цитирай
pepo1919 Публикувано Юни 11, 2015 Публикувано Юни 11, 2015 [iБлагодаря ви сега ще го пробвам Опитай и този: 2 Цитирай
turganay Публикувано Юни 11, 2015 Публикувано Юни 11, 2015 Alxx много сложно ми се стори като прочетох рецептата, а добавките, които си написал направо ме отказаха Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 11, 2015 Публикувано Юни 11, 2015 Е, аз съм екстремист със шантав вкус Иначе меракът за различна и интересна храна прави чудеса Между другото Барила-та е доста добра. Оня, който си снимал беше лидълски ако не бъркам и е меко казано компромис. Цитирай
turganay Публикувано Юни 11, 2015 Публикувано Юни 11, 2015 Не знам какъв е, взех го от Лекси и ни допадна, но утре задължително ще взема и този, който е снимал Пепо Цитирай
pepo1919 Публикувано Юни 11, 2015 Публикувано Юни 11, 2015 Оня, който си снимал беше лидълски ако не бъркам и е меко казано компромис. Не е лидълски,техните ги пробвах-не стават.Cirio(което е снимал turganaj) също ми харесва,но Barilla ми е любимата марка за всичко свързано с паста. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 12, 2015 Публикувано Юни 12, 2015 Аз пък смея да твърдя, че лидълския е мнoгo качествен, кoгатo гo има. 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Юни 12, 2015 Публикувано Юни 12, 2015 Аз говоря за този лидълски,ако има друг не съм го пробвал Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 19, 2015 Публикувано Юни 19, 2015 Една доста тежичка майонезена салата, която много обичам: Основните съставки са печени червени чушки (аз ползвам кисели от буркан), макарони, кисели краставички, пушено филе и майонеза. Могат да се добавят и други съставки, примерно правила съм я с варени пъдпъдъчи яйца и става уникално, аз лично я обичам и с царевица. Понеже не ям чесън, не слагам, но спокойно може да се добави за тези, което го обичат. Всичко се нарязва на дребно и се смесва, макароните се сваряват, охлаждат със студена вода и добавят към сместта, майонезата се обърква добре, а за да не е толкова тежка салатката, може да се сложи и кисело мляко. Резултатът е много вкусен! За една нормална купа са достатъчни един буркан чушки, 200грама пушено филе, един пакет макарони, една две кисели краставички и две майонези, останалото е въпрос на вкус и въображение. Крайния резултат след малко - в момента правя двойна доза, затова пакетите макарони са два, иначе изчезва за броени минути :-) След като се обърка добре е желателно да се остави поне за половин час в хладилника за попие. Да ви е сладко! Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 20, 2015 Публикувано Юни 20, 2015 Етo каквo спечелих oт Фиеста ТВ 8 Цитирай
turganay Публикувано Юни 22, 2015 Публикувано Юни 22, 2015 Шамане и аз съм много доволен от дъската и ножа, струват си парите. Един съвет кой от другите ножове си заслужава ? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 23, 2015 Публикувано Юни 23, 2015 Биволско сърце? Да Шамане и аз съм много доволен от дъската и ножа, струват си парите. Един съвет кой от другите ножове си заслужава ?Sent from my SM-G920F using Tapatalk Честнo казанo, нoжoвете мнoгo ми "дънчат", нo ще купя малкия и тoзи за хляба, че нямам такъв 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 24, 2015 Публикувано Юни 24, 2015 За какво се ползва "камината"? Това е като Хоспер (josper oven), но е на друга испанска фирма - PIRA 50 LUX. Храната става невероятно бързо и супер вкусна. Готвачът ни я поддържа на около 200 градуса. Преди два дена сложихме един лаврак 1.5 кг. Беше предварително обезкостен и стана за 15 мин. като през това време си беше хванал чудесна коричка. Предимството на тези фурни пред барбекюто е, че готвят храната и отгоре, димят много по-малко и са доста по-безопасни заради хайтек комина, който улавя всякакви искри и сажди. Ето го и въпросният лаврак: 7 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.