Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 5 налична!

Recommended Posts

Публикувано

Да не говорим, че ако започне ъпдейт при заряд в батерията 1% и се изключи телефонът докато се ъпдейтва, 2/3 от потребителите няма да знаят какво да правят. :)

• Отговори 515
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

42

• Alxx®

26

• Grievous

23

• Pe6o666

23

Публикувано

Бях чел , че телефонът не позволява ОТА ъпдейт при заряд на батерията по- малък от 50%.

Публикувано

Сложих на айпада 5.0. Set as new. Както отворих settings и почна да тегли сам 5.0.1 без да съм му казвал. Леко се панирах, но за щастие не се инсталира сам. В момента ми седи изтеглен и чака подканващо да му натисна install..

Доколкото гледам айпада ти не е 3Г така, че просто си запази SHSH за 5.0 докато има пък после ъпдейтвай каквото искаш.

Публикувано

Извинявам се за въпроса но има ли някои представа ако кача на 5.0.1

Дали ще мога да се върна евентуално на 5.0 като излезне последния джеил .Аз съм с iphone 4 4.11.08 ios 5.0 без джейл имам запазени shsh за 4.3.5 и за 5.0 от сидия. Благодаря предварително. ;)

Публикувано

В последните дни много се изговори по този въпрос.. отново: От 5.0 нагоре на този етап няма шанс за Downgrade от 5.x.1 към 5.0.

Публикувано

Да попитам защо Цидия не ми запазва SSH за 5.0?айфон 4 4.3.3 съм в момента ФЗ имам всички като се почне от 4.01 до 4.3.5 само 5.0 го няма?Някакви идеи?

Публикувано

Сега за да не дъфчим едно и също моята препоръка е да прочетете внимателно първия пост от тази тема на Alxx:

http://bgiphone.com/topic/16401-untethered-jailbrake-%D0%B7%D0%B0-ios5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5/

Публикувано

Здравейте,сложих ios 5.0.1 на моя iPhone 4 и се заключи.Пробвах със Gevey както го бях разкодирал на 4.3.3 но не става някой може ли да помогне.

Публикувано

Ако в settings-general-about на Modem Firwmare ти пише 04.11.08, никой не може да ти помогне. Да си чел.

Публикувано

Да 04.11.08 пише, а има ли вариант да го върна пак на 4.3.3 или ще трябва да чакам докато излезе unlock за 04.11.08

Публикувано

Дотук!

Ако още някой зададе тоя въпрос от последните 15–ина поста – ще бъде лишен от право да пише, докато не изчете целия форум 5 пъти, и не напише и публикува за доказателство 100 пъти ръкописно на лист хартия следното:

"Тържествено обещавам, че няма да спамя във форума, задавайки идиотски въпроси, на които е отговорено 98756543265421 пъти в постовете над моя! "!

Не ме карайте да зaключвам темата!

Публикувано

Имам един въпрос за 5цата. Подледната версия със всички ъпдейти е сложена на айфон 4. iMessage е пуснат, работи всичко както трябва, но като получа смс телефона издава двоен звук и двоина вибрация все едно съм получил 2 смс-а, но реално е само един. Като получа 2 смс-а едновременно издава съответно звук като за 4 смс-а. Не че е кой знае какво, но сами разбирате колко е дразнещо просто. На някой друг да му се е получавало нещо такова или да се знае някакъв фикс?

Публикувано

Това е защото получаваш смс-а на две айдита. Едното е с телефонния ти номер, а другото с мейла ти. Не съм се ровил по настройките, но май имаше опция за задаване само на едно айди.

Публикувано

Този, който ти изпраща е избрал и двете айдита, така е. При изпращане, когато пишеш името на адрестата - излиза опция да посочиш телефонен номер(или няколко, колкото са в контакта) или мейл/и.

Публикувано (редактирано)

Доста се поозорих да jailbreak-не 5.0.1! Redsn0w постоянно ми даваше проблем от Windows! Изключвах всяка програма поотделно и рестартирах компютъра докато разбрах, че проблема ми идва от Mozilla! Не съм срещал по форума подобен проблем и реших да споделя!

Редактирано от mupo
Ще те помоля занапред да пишеш имената и термините с истинските им имена, а не на български - уиндоус, редсноул и т.н.
Публикувано

JVV, това което си посочил е съвсем различно нещо.

chayanne и Alxx : разбирам логиката зад казаното, погледнах, но сякаш не видях нищо по насторойките. Направих рестарт и само се оправи - сега всичко го регистрира по веднъж.

Ако някой все пак разбере повече по този въпрос, нега да се изкаже!

Публикувано

Здравейте, мой приятел има iPhone 4 BB 4.10.01 ФЗ FW 4.3.3 с Джейл и Турбо сим.

Намерих къстъм на 5.0.1 в този сайт. Някой пробвал ли е нещо подобно?

Искам съвет (някой да ми даде кураж) дали да пробвам?

И евентуално дали ще може да се върне на 4.3.3.

Публикувано

Значи, можеш да върнеш на 4.3.3, ако разбира се има запазени SHSH, но трябва да си много внимателен с какъв къстъм правиш ъпдейта, защото качиш ли ББ, турбото спира да работи и довиждане....

Публикувано

Има ли Gevey за 5-цата помогнете ?

Публикувано (редактирано)

На един ipod touch 4 бях сложил 5.0 с тетърд джейл. След ъпдейт на няколко неща от Сидия, телефонът остана на респринг колелцето и не тръгна повече, дори и след хардуерен рестарт.

Сега го ресторнах и съответно ъпдейтнах до 5.0.1. Джейлнах с последната бета версия на редсноу. Всичко ок, но като стартирам за първи път сидия, изписва ми, че оправя файловата система и след това ще излезе. Излиза и след това половината ми икони липсват, вкл. самата Сидия.. В това число photos, messages, appstore! Ресторнах, отново процедурата от начало и пак същото.. На какво се дължи това, неоптимизирана Сидия за 5.0.1 или калпав джейл? (той, че е калпав - калпав е, ама на 5.0 си вървеше добре вече повече от месец..)

iPod-a има запазени SHSH само за 4.3.5 и 5.0 (но те не са използваеми). Какво да го правя? Собственикът на ipod-a иска само install0us.. Дали да не го ресторна, джейлна наново и ръчно с файлов мениджър да му кача всичко нужно, за да върви install0us-a?

ps. не ми се иска да го връщам на 4.3.5, понеже айпода има бекъп само в облака.

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Разбира се, не съм лаик.. Как ще ми тръгне Сидията иначе. И иконата й излизаше. Не е в това проблема.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...