Life Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Vancuver, прочете ли какво коментираме с r2p? Или си пишеш така? Сам ще се сетиш. Знам, че можеш! Опитай!
kartichko Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Някой знае ли кога ще качат представянето на сайта им?
Vancuver Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 @Life, международната гаранция е 1 година. Ще ми обясниш ли в такъв случай Мтел защо заменя 4-ка с чисто нова такава в почти края на двугодишната й гаранция (далеч след изтичане на международната гаранция)?
dedra1 Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 И аз съм никой,но и телефона е едно няма нищо. Жалко за "огромните"очаквания. Имам 4-ка от 17 месеца и очаквах нещо иновативно...
roll2puff Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 "уважава и зачита" - това, че са добавили български, не означава нищо. Хайде питай някой който пише приложения за Андроид колко ни уважават. Криейтив, както ти казах поддържат всичко закупено официално (не от бай *****, а от authorised или premium resellers или от директен Apple Store на запад), сменяли са ми вече телефон (и няколко iPad-a), който съм продал лично! В момента работят много бързо и качествено, чак се учудвам че сме в България. И за процентите си в грешка, има и двуцифрени, но за топ клас машини, а не за неща като телефона който се продава сам. Гарантирам ти пазара ни го зачитат и са много на ясно какво става тук. и малко по темата: държи се доста прилично:
killer4o Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Тука какви теории почнаха да се развиват само... ако не бил починал Джобс, щели да пуснат 10 айфона миналата година, тази направо совалки... Или, че 4 -> 4с е по-сериозен преход от 4с -> 5? Дори чисто на хартия да ги сравняваме, в 5-цата има повече хардуерни нововъведения. А за iOS и мрънкането, че нямало българска локализация, едва ли е тук темата, в която да се обсъжда Но да, убеден съм, че е грубо незачитане на националността ни, че в Settings нещата са написани на английски. ThUnDeR, добре, че има хора като теб, neol и компания, благодарение на които догодина може и да получим нов телефон
mufasata Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 http://store.apple.com/ca/browse/home/shop_iphone/family/iphone И вие ли виждате същото, което и аз? iPhone from $699 !>!>!>!
iGuy Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 (редактирано) http://store.apple.c..../iphone<br />И вие ли виждате същото, което и аз? iPhone from $699 !>!>!>! Линка е за Канада (цена ФО). По-долу са Европейските "нормални" цени. UK - £529 FR/DE - 679 € Редактирано Септември 12, 2012 от iGuy
Vancuver Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Това са канадски долари, т.е. около 716 USD. И цената е за ФО телефон.
mufasata Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Това означава ли, че ще можем да си го закупим на 21-ви септември от магазина отключен (в Америка) ?
Life Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Дали има вече информация за това -> http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2406790,00.asp Ако е имплементирано ще стане интересно с гаранциите. До сега имаше схеми със лакмусите, но с новото отчитане на намокряне май нещата ще станат доста груби
iGuy Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Това означава ли, че ще можем да си го закупим на 21-ви септември от магазина отключен (в Америка) ? Със запазени пре-ордъри и бройки за партньори - едва ли ще останат бройки,
killer4o Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 В магазина със сигурност ще има бройки, но ще трябва да се редиш
mufasata Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Като типичен американец отивам на опашката, взимам го и летя за БГ... един лек страничен въпрос: Колко апарата мога да взема и на летището няма да ми направят проблем? някой с опит?
Vancuver Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Ако не ме лъже паметта до 3 продукта от вид може да пренасяш, но направи double check все пак. Edit: Първи впечатления от GM-а: Засега пробвах опцията "Панорама" на камерата - еми малко да ми трепне ръката и изкривява образа на снимката... Също така в AppStore вече работи Genius опцията.
mariankata Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Колко обяснения..... (който иска и има - взима, който иска и няма - чака, който не иска и има/няма - е... няма да си вземе) - 7 страници в един ред?? По темата - огромно ЕВАЛА на екипа за моменталното доставяне на пълна информация (снимки и текст) без грам повторения/преплитания/разминаване във времето/излишни коментари. Е това го няма и в чуждестранните блогове. На роден език. Въпрос - нищо не се разбра дали камерата ще прави снимки във формат 16:9? П.п. Аз съм доволен от представеното/предложеното. Липсваше ми по-голям екран. Другите предимства са плюсове, които могат само да ме радват, не да ми пречат. А за iPod Touch - нямам думи... Ако човек си го вземе само с мисълта да го ползва като фотоапарат ('вади от джеба и щракай), си е идеално. 6,1мм.... 2
Sovar Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Аз го решиш Ще си го взема, само да излезне по нашите оператори
ThUnDeR Публикувано Септември 13, 2012 Публикувано Септември 13, 2012 killer4o, ти ходи се реди по опашките и догодина ще се самозаблуждаваш с новият iPhone 5S.
kartichko Публикувано Септември 13, 2012 Публикувано Септември 13, 2012 При всички случаи разликата между 4s и 5 е в пъти по-добра от 4 - 4s. Не знам обаче как ще се бори с S3.
stoilovlubomir Публикувано Септември 13, 2012 Публикувано Септември 13, 2012 Всички,които казват,че новия iPhone не си заслужава са напълно изперкали!? Това е наистина бижу! Аз лично бях подведен от китайските снимки и телефонът ми се виждаше доста дълъг! Сега след официалната презентация дисплеят е повече от магнетичен! Процесор,камера,панел..боже....!!! S3 изглежда като един смотан Сапун! Епъл просто си защити реномето на добър дизайнер! Без коментар е цената...всяко пени си заслужава от това,което ни показаха! Без никакво съмнение си купувам новият модел!!! Това,което исках ми го дадоха,аз съм доволен! 1
mupo Публикувано Септември 13, 2012 Публикувано Септември 13, 2012 Предимства: - уникално качество на изработка - при изпускане на земята, ще се сменя само предната част - гърба е метален Недостатъци: - в ивента още казаха, че с цел по-малко отблясъци, тъча, стъклото и дисплея ще бъдат един компонент - ЧЕСТИТО - изпускане = смяна на тъч+стъкло+дисплей. При 4ката се минаваше с тъч и стъкло. - направили са го все пак грозно висок - както Galaxy S2. Според едно ревю на engadged, колкото "по-висок" е един телефон, толкова е по-голям шанса за изпускането му по време на ползване. Впрочем на S2ката дисплея е по същият начин както при айфон 5. Смяна = 265 лева. - не виждам нещо революционно, както беше типично за Епъл. Липсата на Стив е очевидна. Дори и хардуерно това устройство е месеци назад. Процесора е A15 на кортекс - двуядрен, при това не е с кой-знае какъв клок - 1.0 - 1.2. При наличие на конкуренция в зоната на 4 ядра - при това управляеми! Предимството от тех. гл. т. на А15 се води невероятната възможност за обработка на FHD и уникално бързия кеш на второ ниво - т.е. Епъл могат само чрез това да извлекат ползи - възможния макс. кеш е 4 мб за второ ниво, но едва ли са имплементирали повече 1 мб (пак е почти невъзможно, но все пак няма официални данни). - относно фийчъри - панорама има отдавна, яки снимки има от Нокия. Какво ново?! И досега се е сменяло всичко - LCD, дигитайзер и джам. Ако не се лъжа само на 3G и 3GS можеше без смяна на LCD. Според мен по-добре дълъг отколкото широк, мистрии които да ми пазят сянка не ми трябват. Защо все очаквате революции? Защо все замествате Стийв Джобс? Защо ти е 4-ри ядрен процесор? Нима компютърът ти е с 16 ядрен процесор и имаш 32GB RAM? Какви толкова главозамайващи "фийчъри" искаш? Какво толкова повече имат конкурентните компании? Това все пак е телефон по дяволите. Изобщо каква е тази мания за максимализъм? Да се натика всичко възможно което ви хрумне в телефон. Дизайна...пак бил същия като 4/4S...едно нещо като е красиво защо да го променяш? Целия телефон (говоря за 4/4S) се усеща здрав, тежащ в ръката, просто всичко си му е където се очаква да е. Това нямаше да е така, ако я няма металната рамка. Тя предава стегнатостта и усещането за нещо качествено в ръката. Не може да ме убедите, че пластмасата е по-добре от алуминия в това отношение. Ето затова дизайна се различава много малко, защото телефона се гради около алуминия и не мисля, че Apple са поели в грешната посока. 17
Severus Публикувано Септември 13, 2012 Автор Публикувано Септември 13, 2012 Само в едно не си прав, че ще е тежащ в ръката 112г го прави по-лек от доста пластмаски
The Shaman Публикувано Септември 13, 2012 Публикувано Септември 13, 2012 Не мисля, че под тежащ имаше предвид килограми, грамове, но и ти си се досетил де 1
Recommended Posts