Severus Публикувано Ноември 1, 2012 Публикувано Ноември 1, 2012 Има update 6.0.1 Пише, че фиксва и някои проблеми с gsm мрежата. 1
The Shaman Публикувано Ноември 1, 2012 Публикувано Ноември 1, 2012 http://bgiphone.com/topic/19724-apple-представи-ios-6/page__st__525#entry176469
ayl Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 Гледах днес един в Германос. Не ми направи кой знае какво впечатление като бързодействие при работа с менютата. И да има разлика спрямо 4S е недоловима. Със сигурност ъпгрейда от 4-ка си струва и разбирам тези, които са с 4-ки и му се възхищават колко бързо работи. Като взема впредвид това, тоталната му липса сега и както се очертава и в близко бъдеще, тъпотиите, които ръсят търговците по магазините (този днес в Германос ми направи впечатление, че му липсват първите 25 години (казвам толкова, защото на толкова изглеждаше), а не първите 7) и алчността на тези, които предлагат ФО, май поне тази година няма да мисля за подмяна.
JVV Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 Аз пък като цъкам по 4S не се впечатлявам от бързодействието му. Или е защото съм повреден, или е от това, че е пак с 512 MB RAM, а не с 1GB като iPhone 5.
N1k0lA Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 Няма как да не усетиш бързодействието.Като ги сравнявам с 3GS-a,той 4S-а върви 2 пъти по-бързо.И не е от рам паметта,защото 4-ката има 512MB,а с 3GS се представят еднакво на доста тестове,като 3GS даже го води в някои тестове.
venci362 Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 На кои тестове се представят еднакво 3GS и 4? Sent from my iPhone using Tapatalk
drjivago Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 Да напиша и аз от два дни впечатления. Телефона си заслужава във всяко едно отношение. Въпреки, че аз минах от 4с, може би не, но ако имате 4 или по-стар модел със сигурност. Дисплеят е доста по-добър, просто ви трябва ден, два работа с телефона и вече няма да искате да се връщате към друг. За жалост все още не всички приложения го изпълват докрай ( има черни линии). За бързината няма да говоря и не мисля, че няма разлика, напротив. Единственият минус основен засега, който съм забелязал е това. (може би е до свикване) : 4. Тъча е свръх чувствителен и елиминирането на грешни натискания което е уникално добро в ios и iPhone сега е забележимо по-зле от на старите модели. Примерно натискаш иконка а реагира като прелистване на екрана.
Grievous Публикувано Ноември 3, 2012 Автор Публикувано Ноември 3, 2012 Това с прелистването на страница го има и при 4S, което навява мисълта, че е от iOS -а.
rooibos Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 (редактирано) Тя 5-цата си заслужава, ама незнам какво "спят" още разработчиците на приложения. От 50 "апа" незнам дали имам и половината, които да са оптимизирани за 4" дисплей. Редактирано Ноември 3, 2012 от rooibos 3
Lyudmil Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 Не знам дали е коментирано някъде из страниците вече, но едно от нещата, които ми направиха силно впечатление е качеството на гласа при разговор в сравнение с предишните модели. Така наречения HD Глас, който се предлага безплатно от M-tel и се поддържа от 5-цата е невероятен, обаче пише, че за да работи HD Voice и двата телефона при разговор трябва да го поддържат (има логика ест.), но при мен всеки разговор е еднакво чист и ясен, независимо с кого говоря, в сравнение с 4S-ката.
LUBECA Публикувано Ноември 5, 2012 Публикувано Ноември 5, 2012 И аз забелязах това. Наистина разликата в звука е голяма.
Asen_77 Публикувано Ноември 5, 2012 Публикувано Ноември 5, 2012 На качеството на което сме свикнали, каквото и да е подобрение ще ни се стори като върховен разговор
The Shaman Публикувано Ноември 5, 2012 Публикувано Ноември 5, 2012 http://store.apple.com/us/search?find=iphone%205%20factory%20unlocked
arm11 Публикувано Ноември 5, 2012 Публикувано Ноември 5, 2012 За съжеление като цъкнеш да го поръчаш и не ти дава избор да го вземеш unlocked.
The Shaman Публикувано Ноември 5, 2012 Публикувано Ноември 5, 2012 Да. Даунлоад блог, говорят за подготвяне и предстоящо пускане.
airone Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 (редактирано) Да споделя и аз впечатления. На въпросното парти онзи ден в Мол Сердика бях десетият избран от томболата и спечелих iPhone 5. Бях много развълнуван и поради късният час порадвах се на телефона само външно, защото нямах Nano SIM и го прибрах обратно в кутията. На сутринта почна разглеждането. Красив е, всеки си има вкус. На картинка не ми харесваше толкова. В Плесио го гледах не ми хареса. Но този явно си е моя и си го харесвам много. Все пак стъклото на 4/4S ми харесва повечко, но късмет. Заменям 4S с 5. Прехода не е толкова голям софтуерно. Реално всичко си е същото. Хардуерно 5 се представя в някой отношения по-бързо от 4S. Разликата в бързината и реaкцията се вижда най-добре по време на снимане. Разлика виждам и при отварянето на някой отделни проложения като Fsq, Facebook, iPhoto, Fifa13. Първото нещо, което прави голямо впечатление е дисплеят. Цветовете са по ярки. Ресторнах си 5-цата с бекъпа от 4S и хванах да сравнявам дисплея. Бекъпа е един телефоните са два. Може да се види най-добре разликата като отворите Messages и сравните зеленото, синьото. При Fifa-та зеленото е също по различно. Телефонът ми пристигна с малка деружка, която ще ми е за кадем. Доста по-лек е и тънък, което е малко смущаващо, защото съм свикнал със солидността на 4/4S. Тъй-като често ползвам предната камера разликата спрямо 4S е огромна. Разбира се, новата предна камера е по-добра и прави хубави снимки. Задната не съм я ползвал още толкова активно, за да усетя разлика. Като човек, който му падна iPhone 5 от небето съм много щастлив и ще си го ползвам, но ако трябваше да си го закупя, може би на този етап нямаше да заменя 4S. Редактирано Ноември 6, 2012 от airone 5
Lyudmil Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Ти пак си успял да си го вземеш, ами имаше един глупак, където избърза да се качи до магазина, за да изпревари опашката още преди да е свършила томболата и беше изтеглен, но до като разбере и слезе до сцената вече бяха изтеглили другите, а аз си се качих спокойно, наредих се, пред мен имаше само един човек, а онзи като дойде направо не му се вярваше изпусна телефона, изпусна и опашката. Ама тва е да си хитрец. Btw. Само при мен ли Сири говори адски тихо и не се влияе от силата на звука? При 4S си беше ок, а сега в слушалките нищо не чувам ако е по-шумно около мен. 1
Alxx® Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Като излезе джейл, ще и "дадем витамини" за да я чуваш 6
algor Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Колеги, някой може ли да ми помогне да каже как да споделям интернет от 5-цата ми на другите устройства? В Лондон съм и не, че ми е проблем да си взема карти за всички устройства, но ми е по-лесно, ако може да се сподели. Вчера забелязах, че няма в Сетингс опцията за хотспот. Благодаря предварително. пп. С 6.0.1 съм, ако има значение. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 1
Severus Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Ако не се вижда на първа на settings, тогава -> settings->general->cellular->personal hotspot
algor Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 Жив да си, адаш!!! Бирата от мен другия път. :-) Едит: току що качих на 6.0.1, а на 6.0 нямах такава опция в Сетингс изобщо. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
drjivago Публикувано Ноември 6, 2012 Публикувано Ноември 6, 2012 При мен на 6.0.1 си е на първа страница personal hotspot
Recommended Posts