Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Има update 6.0.1

Пише, че фиксва и някои проблеми с gsm мрежата.

• Харесвам 1
Публикувано

Гледах днес един в Германос. Не ми направи кой знае какво впечатление като бързодействие при работа с менютата. И да има разлика спрямо 4S е недоловима. Със сигурност ъпгрейда от 4-ка си струва и разбирам тези, които са с 4-ки и му се възхищават колко бързо работи. Като взема впредвид това, тоталната му липса сега и както се очертава и в близко бъдеще, тъпотиите, които ръсят търговците по магазините (този днес в Германос ми направи впечатление, че му липсват първите 25 години (казвам толкова, защото на толкова изглеждаше), а не първите 7) и алчността на тези, които предлагат ФО, май поне тази година няма да мисля за подмяна.

Публикувано

Аз пък като цъкам по 4S не се впечатлявам от бързодействието му. Или е защото съм повреден, или е от това, че е пак с 512 MB RAM, а не с 1GB като iPhone 5.

Публикувано

Няма как да не усетиш бързодействието.Като ги сравнявам с 3GS-a,той 4S-а върви 2 пъти по-бързо.И не е от рам паметта,защото 4-ката има 512MB,а с 3GS се представят еднакво на доста тестове,като 3GS даже го води в някои тестове.

Публикувано

На кои тестове се представят еднакво 3GS и 4?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Това е крайно несериозно;)

Публикувано

Да напиша и аз от два дни впечатления.

Телефона си заслужава във всяко едно отношение. Въпреки, че аз минах от 4с, може би не, но ако имате 4 или по-стар модел със сигурност.

Дисплеят е доста по-добър, просто ви трябва ден, два работа с телефона и вече няма да искате да се връщате към друг. За жалост все още не всички приложения го изпълват докрай ( има черни линии). За бързината няма да говоря и не мисля, че няма разлика, напротив.

Единственият минус основен засега, който съм забелязал е това. (може би е до свикване) :

4. Тъча е свръх чувствителен и елиминирането на грешни натискания което е уникално добро в ios и iPhone сега е забележимо по-зле от на старите модели. Примерно натискаш иконка а реагира като прелистване на екрана.

Публикувано

Това с прелистването на страница го има и при 4S, което навява мисълта, че е от iOS -а.

Публикувано (редактирано)

Тя 5-цата си заслужава, ама незнам какво "спят" още разработчиците на приложения. От 50 "апа" незнам дали имам и половината, които да са оптимизирани за 4" дисплей.

Редактирано от rooibos
  • Харесвам 3
Публикувано

Не знам дали е коментирано някъде из страниците вече, но едно от нещата, които ми направиха силно впечатление е качеството на гласа при разговор в сравнение с предишните модели. Така наречения HD Глас, който се предлага безплатно от M-tel и се поддържа от 5-цата е невероятен, обаче пише, че за да работи HD Voice и двата телефона при разговор трябва да го поддържат (има логика ест.), но при мен всеки разговор е еднакво чист и ясен, независимо с кого говоря, в сравнение с 4S-ката.

Публикувано

И аз забелязах това. Наистина разликата в звука е голяма.

Публикувано

На качеството на което сме свикнали, каквото и да е подобрение ще ни се стори като върховен разговор :)

Публикувано

За съжеление като цъкнеш да го поръчаш и не ти дава избор да го вземеш unlocked.

Публикувано

Да. Даунлоад блог, говорят за подготвяне и предстоящо пускане.

Публикувано (редактирано)

Да споделя и аз впечатления. На въпросното парти онзи ден в Мол Сердика бях десетият избран от томболата и спечелих iPhone 5. Бях много развълнуван и поради късният час порадвах се на телефона само външно, защото нямах Nano SIM и го прибрах обратно в кутията. На сутринта почна разглеждането. Красив е, всеки си има вкус. На картинка не ми харесваше толкова. В Плесио го гледах не ми хареса. Но този явно си е моя и си го харесвам много. Все пак стъклото на 4/4S ми харесва повечко, но късмет. Заменям 4S с 5. Прехода не е толкова голям софтуерно. Реално всичко си е същото. Хардуерно 5 се представя в някой отношения по-бързо от 4S. Разликата в бързината и реaкцията се вижда най-добре по време на снимане. Разлика виждам и при отварянето на някой отделни проложения като Fsq, Facebook, iPhoto, Fifa13.

Първото нещо, което прави голямо впечатление е дисплеят. Цветовете са по ярки. Ресторнах си 5-цата с бекъпа от 4S и хванах да сравнявам дисплея. Бекъпа е един телефоните са два. Може да се види най-добре разликата като отворите Messages и сравните зеленото, синьото. При Fifa-та зеленото е също по различно. Телефонът ми пристигна с малка деружка, която ще ми е за кадем.

Доста по-лек е и тънък, което е малко смущаващо, защото съм свикнал със солидността на 4/4S. Тъй-като често ползвам предната камера разликата спрямо 4S е огромна. Разбира се, новата предна камера е по-добра и прави хубави снимки. Задната не съм я ползвал още толкова активно, за да усетя разлика.

Като човек, който му падна iPhone 5 от небето съм много щастлив и ще си го ползвам, но ако трябваше да си го закупя, може би на този етап нямаше да заменя 4S.

Редактирано от airone
  • Харесвам 5
Публикувано

Ти пак си успял да си го вземеш, ами имаше един глупак, където избърза да се качи до магазина, за да изпревари опашката още преди да е свършила томболата и беше изтеглен, но до като разбере и слезе до сцената вече бяха изтеглили другите, а аз си се качих спокойно, наредих се, пред мен имаше само един човек, а онзи като дойде направо не му се вярваше изпусна телефона, изпусна и опашката. Ама тва е да си хитрец. :tooth:

Btw. Само при мен ли Сири говори адски тихо и не се влияе от силата на звука? При 4S си беше ок, а сега в слушалките нищо не чувам ако е по-шумно около мен.

• Харесвам 1
Публикувано

Като излезе джейл, ще и "дадем витамини" за да я чуваш ;)

• Харесвам 6
Публикувано

Колеги, някой може ли да ми помогне да каже как да споделям интернет от 5-цата ми на другите устройства?

В Лондон съм и не, че ми е проблем да си взема карти за всички устройства, но ми е по-лесно, ако може да се сподели.

Вчера забелязах, че няма в Сетингс опцията за хотспот.

Благодаря предварително.

пп. С 6.0.1 съм, ако има значение.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

• Харесвам 1
Публикувано

Ако не се вижда на първа на settings, тогава -> settings->general->cellular->personal hotspot

Публикувано

Жив да си, адаш!!!

Бирата от мен другия път. :-)

Едит: току що качих на 6.0.1, а на 6.0 нямах такава опция в Сетингс изобщо.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Публикувано

При мен на 6.0.1 си е на първа страница personal hotspot

Публикувано

@algor

You are welcome! :)

Публикувано

Where? :D

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...