Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

iOS 7

uomoto

Въпрос

Както знаете Apple официално показаха новата версия iOS 7. С нея дойдоха доста полезни функции и изцяло нов дизайн.

gebetu4e.jpg

Желаещи да качат новата версия 7, но нямат Dev акаунт е редно да споделим, че това е Възможно!

Нужно е да нямате направен Jailbreak. А аз предлагам да направите ъпдейта на чисто!

1.Теглите фирмуера

2.Пускате последната версия на iTunes , задържате бутона Shift(Win) Option(Mac) и натискате Update(не Restore) , след това посочвате .ipsw файла. Това е!

post-9834-1371012467,4838_thumb.jpg

post-9834-1371012481,1381_thumb.jpg

post-9834-1371012492,8161_thumb.jpg

post-9834-1371012503,0816_thumb.jpg

post-9834-1371012513,881_thumb.jpg

post-9834-1371012523,8669_thumb.jpg

post-9834-1371012546,1077_thumb.jpg

Мога да споделя, че за първа бета нещата са доста добре. Направих рестор от ДФУ към 6.1.3, активирах и веднага ъпдейтнах към iOS7. След това си качих приложенията.

Потърсете в гугъл iOS 7 Beta 1

Sent from my iPhone using Tapatalk

post-9834-1371012200,0453_thumb.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Recommended Posts

• 0

На iPhone 4 ще може ли да се използва черната клавиатура, че не мога да намеря от къде се пуска ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Изключително допогрозня, толкова ме ядосаха, направо им писах feedback, особено тая сивата лента отдолу като подарена. И не знам кое е бързо, аз бързо разбирам на ios6 докато си отключа телефона и вече съм си пуснал интернета. Както бяха писали отгоре, ще чакаме ios 8.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0
На iPhone 4 ще може ли да се използва черната клавиатура, че не мога да намеря от къде се пуска ?

Не само на 4-ката, на нищо не може още от бетата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0
:offtopic: Сега пък видях ,че са направили "Battery Doctor" еднакво с това на другия ми телефон с андр..д.Разликата е във формата на телефона :tooth: !
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Може да изключваме зуумването на тапетите вече.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Днес направих ъпдейта до 7.1 на ipad mini 2 , доволен съм работи още по мазничко :)

Имам един въпрос, наскоро си взех iphone 4 (A1332) беше с ios7.0.4, а сега е с 7.0.6 но и при двете е доста лагав не ми харесва как равоти... Понеже не е бил мой нямам запазени shsh файлове и не мога да направя downgrade въпроса е някой има ли наблюденя как се държи 7.1 на 4-ката? Че май не искам да избързвам да ъпдейтвам...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Държи се доста по-добре на 7.1. За мен си заслужава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

На iPhone 4 пак няма нищо общо с 6.x, но е доста по-добре от 7.0.x.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Батерията да бяха поогледали малко xD Пак трябва да се зарежда поне веднъж на ден и също нощем, ако се използва разбира се.

Най ме радва Home бутона, вече на 5s движи чудесно и тъча отговаря бързо и на момента след използване на хоум бутона без значение, какво правя.

Като че ли малко, много малко е намаляла скоростта под 3G в приложения и Safari. На някои места е супер бързо и по-добре от преди, но има и случаи особено в Safari, където се наблюдава леко забавяне, вместо да отговори за секунда сега се бави повече. Не съм свалял отново сертификата от оператора ми за линията, не знам дали е от това, но разлика има.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Първи "проблем" сега не ми излиза квадрата на дисплеят при усилване или намаляне на звука от бутоните, след като разцъкам този за спиране на звука се оправя, но..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

К'во общо с iOS 7? Лека, полека си отиваш към подмяна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Аз проблеми с батерията не забелязвам. Тези "присветки" в ляво за който споменавате при отключване на 5s също не ги забелязвам. Това което приятно ме изненада и е по-удобно за работа и на визия е отговарянето на обаждане при изчакване. Доста по-приятно изглежда от предишните бутони на iOS 7.0.6

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Съмнява ме, че е за подмяна, защото намаляше и усилваше без проблеми(гледах в контрол центъра), но този квадрат с индикацията на силата на звука не ми излизаше. Не знам кой е проблема, но не и хардуерен. Всичко това върху иконоте и не в отворено приложение и в продължение на повече от минута тестове. Едит: зареждах го през това време в контакта, ако е от значение с оригинални кабел и зарядно.

Проблясък се вижда при отключване с тъч ИД не знам за код с писане щот не го използвам. Не се вижда винаги, но понякога при 5-6 отключване и заключване се вижда постоянно. И не съм само аз, а има и други с подобно блясване, около 3-4 сантиметра е високо и 1см широко, така че се вижда перфектно. Тапета ми е този с космоса от стоковите.

Редактирано от iPhoneman
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0
The Shaman, но като изключиш зуум-ването реално губиш паралакса.

А има ли друг вариант?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Първи "проблем" сега не ми излиза квадрата на дисплеят при усилване или намаляне на звука от бутоните, след като разцъкам този за спиране на звука се оправя, но..

и при мен така

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

iPhone 4 работи по-добре със 7.1 според мен, намирам ъпдейта за най-добрия, откакто излезе iOS 7!

Що се отнася до интерфейса - аз лично приемам всякакви новости, включително и тези :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Друг неприятен бъг имам и мисля, че е от и след използване много на приложението App Store. Oстава този кръг за интернета да се върти постоянно и дразни много. Оправя се с рестарт. Ще се чака ъпдейт на оператора, ако е от него. В приложение е нормални, но върху иконките се въртя цяла нощ xD. Дори и без сертификат и без интернет пак си се върти.

Сега преди малко се бъгна и тъча и не местеше на ляво, взех да съжалявам що ъпдейтнах.

Редактирано от iPhoneman
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Ако е през OTA ъпдейта... нищо чудно да има какви ли не бъгове. Чистият рестор е най-добре! Много приятно и мазно върви тоя iOS, лично на мен ми прави голям кеф да си го разцъквам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Друг неприятен бъг имам и мисля, че е от и след използване много на приложението App Store. Oстава този кръг за интернета да се върти постоянно и дразни много. Оправя се с рестарт. Ще се чака ъпдейт на оператора, ако е от него. В приложение е нормални, но върху иконките се въртя цяла нощ xD. Дори и без сертификат и без интернет пак си се върти.

Сега преди малко се бъгна и тъча и не местеше на ляво, взех да съжалявам що ъпдейтнах.

Вземи направи един рестор. Не съм срещнал нито един от проблемите, които си описал, въпреки че ъпдейтнах OTA.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...