Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

iOS 7

uomoto

Въпрос

Както знаете Apple официално показаха новата версия iOS 7. С нея дойдоха доста полезни функции и изцяло нов дизайн.

gebetu4e.jpg

Желаещи да качат новата версия 7, но нямат Dev акаунт е редно да споделим, че това е Възможно!

Нужно е да нямате направен Jailbreak. А аз предлагам да направите ъпдейта на чисто!

1.Теглите фирмуера

2.Пускате последната версия на iTunes , задържате бутона Shift(Win) Option(Mac) и натискате Update(не Restore) , след това посочвате .ipsw файла. Това е!

post-9834-1371012467,4838_thumb.jpg

post-9834-1371012481,1381_thumb.jpg

post-9834-1371012492,8161_thumb.jpg

post-9834-1371012503,0816_thumb.jpg

post-9834-1371012513,881_thumb.jpg

post-9834-1371012523,8669_thumb.jpg

post-9834-1371012546,1077_thumb.jpg

Мога да споделя, че за първа бета нещата са доста добре. Направих рестор от ДФУ към 6.1.3, активирах и веднага ъпдейтнах към iOS7. След това си качих приложенията.

Потърсете в гугъл iOS 7 Beta 1

Sent from my iPhone using Tapatalk

post-9834-1371012200,0453_thumb.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Recommended Posts

• 0

ОТА е ъпдейта и за рестор дума да не става, а и нямам компютър сега. Да не говорим за 400-500 приложения и игри, които са с настройки и сейфове и една седмица ще се чудя кво да ги правя след рестор и ако е без бекъп. Нямам намерение всеки 6 месеца да ресторвам или да ресетвам телефона, така ще движи докато умре или го сменя.

За мазно движи мазно и е очевидно, но 99% от времето използвам приложения и сафари, така че това мазно не ми е от огромна полза, никаква бих казал. Единствено хоум бутона вече движи коректно и перфектно, всичко останало не си заслужава да се ъпдейтва от iOS7.0.

Бъгчетата са незначителни освен това кръгче горе до оператора, което на десктоп не спира да се върти, до рестарт. Поглеждам понякога за ъпдейт на оператора, но така бързо ме съмнява да дойде от моят оператор.

След седмица две ще се оправи всичко от самосебе си ;р общо взето движи брутално добре и няма нищо обезпокояващо, а и след използване на онази олелия Андроид, всичко е просто перфектно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Стига с това " Ако е ОТА ъпдейта има много бъгове ". Мойте ъпдейти са само ОТА и все нямам проблеми. Ясно е чистия рестор е най-сигурен, но при хубав рутер и стабилна интернет връзка няма проблем и с ОТА ъпдейтите.

Както винаги е било с нови ъпдейти, ако имате проблеми направете чист рестор. Ако проблемите останат търсите проблема другаде.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

И аз се чудя кой специалист изчисли вредата в ОТА ъпдейтите!? Нали за това са ОТА, трябва да бъдат по-надеждни и ефективни от тези с компютър и да предпазват от рестор. То най-лесно да го закачиш на компа и да го ресторнеш, но не е тази идеята при iOS, ако не греша.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Аз го ъпдейтнах с един рутер, който постоянно ми искаше парола xD и без SIM карта. Дори и да е зле връзката би трябвало да няма проблеми, все пак сваля и проверява файла, знам ли.Едит: единствено имах проблем с кода за верификация на ключетата на iCloud, пъхнах SIM картата и ми пратило 3 SMS с различни кодове, обаче закъсняха много, не ги видях дори и по едно време вкара един код автоматично вероятно от SMS и продължи. След това видях, че са три.

А бъгчето с колелото, което се върти е с App Store, сега цъках да ъпдейтна едно приложение и спрях ъпдейта, като излязох от всички приложения и това се върти постоянно горе до оператора, обаче мисля си сваля нещо. За да спре да се върти се върнах в App Store и ъпдейтнах, някакви 6МВ бяха, но след като се ъпдейтна приложението и спря да се върти кръгчето горе до оператора.

Снощи исках да сваля едно и нещо се бъгна, даваше ми постоянно, че е купено и искаше парола, така и не се свали. Бъгна се WiFi, оставих го на 3G и сега погледнах, че AppStore ми е свалило 700МВ през последните 10 дни, което е невъзможно според мен. Винаги използвам WiFi за сваляне и ъпдейт, а през последните 10 дни съм свалял около 200-300 приложения и игри, но с огромно внимание да не ми харчи от тарифата. Докато съм спал това си е харчело интернет, ако не са ми криви сметките.

Преди с iOS7.0 имах подобен проблем и като купиш приложение, примерно 20-30 едно след друго и ги сложиш на пауза, за да продължиш свалянето през WiFi - понякога някое от тях продължаваше да се сваля дори и сложено на пауза, единственото решение бе да го изтрия. Много рядко се случваше, но няколко пъти съм го хващал преди време.

Редактирано от iPhoneman
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Супер е 7.1. Аз съм с 4-ката и джейл. Директно му дадох ъпдейт и сега лети. Даже и батерията сякаш се държи малко по-добре. Липсва ми само старата визия до 6.0 със слайдерите и прочие а не да прилича на Андроид.

Доволен съм.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Бях сЪС 7.0 и джеил и върху него набих директен ъпдейт :tooth: Без чист рестор. Това имах в предвид. :tooth:

Редактирано от arm11
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Във всяко време, не навсякъде и не с кой да е са ставали чудеса. Евала! На мен ми предстои чист рестор, че нещо насича скрола на дългите менюта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

А може ли да се сравнява сега 7.1 със старата 6.1.3 да речем,става дума за скорорст,отзивчивост и лекота на работа?Много се чудя дали да мина на 7.1 или да си трая на 6.1.3!Нямам джеил,и не мися че ми е нужен,имам запазени сигнатури за иос6,та много се чудя!Даите акъл!

Редактирано от arm11
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Ако не държиш да си с най-новата версия, по-добре стой с 6.1.3 - там всичко е по-бързо на iPhone 4.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

iOS7 е по-добра във всичко, нО има някои неудобства да ги наречем. Представи си разликата между прозорец ХР и 7, тук е подобно, iOS6 е по-грозничка и смотана, но в някои неща по-предпочитана, както бе случаят с ХР. Ако до сега не си имал нужда от iOS7 стой си на 6 и не качвай.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Благодаря за бързите отговори!Но ме сърбят ръцете за новото......Ще събирам още впечатления!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Дъмпни си 6.1.3 схсх директно от телефона в компа(не разчитай много - много на тия в сидиа) и си сготви кастъм, после мятай 7.1. Поне ще си спокоен, че ако осер@ш нещо, ще има връщане назад.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Говориш за сваляне с туниъмбрела може би.Точно с нея уж сум ги запазил и май ще се мятам на клона.Въпреки това малко ме е шубе дали после ще мога да се справя добре с къстъма .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Забелязах липсата на нотификацията на екрана при усилване в приложението Вибер. Реално звука се усилва и намалява, но не излиза на екрана. Може би има проблем при някоИ приложениЯ!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Батерията най- накрая се стабилизира със 7.1.

На 7.0.6 и джейл от 10ч. сутринта до 19ч. вече съм без батерия. Най- накрая да видя близки до тези стойности, които постигах на 6.1.3.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Забелязах липсата на нотификацията на екрана при усилване в приложението Вибер. Реално звука се усилва и намалява, но не излиза на екрана. Може би има проблем при някоИ приложениЯ!

При мен този проблем го няма.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Оправили са 2-3 неща и бъгнали други. Сутринта четох за още 2 случая за индикацията за черпене на данни от интернет и това кръгче, което се върти горе до оператора, единият беше ресторант на чисто от тюнса. Нещо са пипнали щот като махах приложения, които инсталирах и последното остана така

413p.png

Златното правило никога не ъпдейтвай, ако няма проблеми, вече важи и за iOS, с всеки изминал ден все повече си личи, че някой умря :(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

И аз мрънках за батерията, но след пълното и зареждане съм приятно изненадан от стабилноста и.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Аз не мрънкам ами този път, като шматка ъпдейтнах, а трябваше да си чакам iOS8.

Днес съм зареждал на обяд до 100% и сега съм на 16% с 3 часа и половина използване. Обикновено го зареждам 3-4 пъти, така че свикнах ;р.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Не знам кво прайте. Аз буам по два - три дни през wifi с едно зареждане. Сигурно съм икономичен, знам ли.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...