BANNN Публикувано Май 4, 2011 Сподели Публикувано Май 4, 2011 Така я да чуя сега! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mill4a Публикувано Май 4, 2011 Сподели Публикувано Май 4, 2011 Да!!! При мен проблема беше,че при копиране на имената на логото от форума с директно копи/пейст се получило ****.png.png:D GPower откри проблема-Благодаря!!! Сега вече съм с Мойтуууу си лого Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Май 4, 2011 Сподели Публикувано Май 4, 2011 Колко мъка има на тоя свят... Цт, тц. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
s0urce Публикувано Май 10, 2011 Сподели Публикувано Май 10, 2011 Някой да качи най новият Carrier Bundle на Глобул ако го има 10.1 Моля Обърнах всичките теми и немога да го намеря и в Google нищо няма намирам само 9.1 а той не се подържа от 4.3.3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Май 21, 2011 Сподели Публикувано Май 21, 2011 Оф инсталирах Celeste и се инсталираха още некви шитни от типа на libhide и ми изчезна логото, пробвах пак с MIM не става само текста мога да променя, но не и да върна логото. От друга страна Celeste ми работи перфектно и не искам да да трия некви приставки, че едвам го нагласих тоя bluetooth на 4.3.3 да работи. Някой да има някаква идея как да си върна логото? ПП Default_CARRIER_M-Tel BG@2x.png и FSO_CARRIER_M-Tel BG@2x.png са си в папката var/mobile/Library/Carrier Bundle.bundle Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Май 21, 2011 Сподели Публикувано Май 21, 2011 До сега го ръчках и стана през MIM първо трябваше да напиша точното име на логото натиснах banner и респринг, след това пак в MIM оставих празно поле, натиснах carrier и направих още един респринг и всичко си дойде на мястото. neol мерси за отговора! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
krstankov Публикувано Юни 22, 2011 Сподели Публикувано Юни 22, 2011 Здравейте-ще ми трябва малко помощ----Ъпгрейднах си телефона и естествено загубих логото.../Става въпрос за Т-Мобайл-ЮК/На 4.0.1 успях,но сега-просто не мога../опитвах всичко описано,наистина../НЕ и НЕ!Ще бъда благодарен на всеки съвет КЪДЕ по дяволите да ги сложа.... Мерси предварително! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Юни 22, 2011 Сподели Публикувано Юни 22, 2011 (редактирано) КЪДЕ по дяволите да ги сложа.... Опитай това. Набери *3001#12345#*, цъкни MM Info/Equivalent PLMN List/0 и ще видиш два номера. С долният и горният правиш името на "папката", която намираш в System/Library/Carrier Bundles/iPhone. За мен примерно е 21401, като нулата я добавям аз. Слагаш ги там. Редактирано Юни 22, 2011 от iPhoneman 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 23, 2011 Сподели Публикувано Юни 23, 2011 За да не се омешаш - търси в System/Library/Carrier Bundles/iPhone папка с име T-mobile_uk.bundle и ги мятай там. Предварително свери името с наличните картинки в папката, именувай твоите по същия начин, като добавиш @2x в името, точно преди разширението .png(ако логото ти е с високата резолюция). Не се ли получи от раз - трий кеш-а на спрингборда. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
krstankov Публикувано Юни 25, 2011 Сподели Публикувано Юни 25, 2011 (редактирано) Благодаря Ви-така или иначе пътищата са еднакви-и 2те водят до A Файловете са качени.... .....Не става...явно ще трябва да търся нови .png...Всичко пробвах Респринг,Ребуут---Не! Благодаря Ви пак за отзивчивостта,ако някой от форума може да спретне 2 Т-Мобайл лога-ще го черпя безкрайно..някой път,щото все пак не живея в БГ....ПС-Използвам Мейк ит Майн....дали изобщо трябва,щото по-нагоре прочетох че не работела над 4.1...... Редактирано Юни 25, 2011 от krstankov Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 25, 2011 Сподели Публикувано Юни 25, 2011 Е, ти с това трябваше да почнеш - че си го замазал с мейк ит майн. Върни всичко по дефолт и тогава пробвай. П.П. Сигурен ли си че си копирал правилно имената на картинките? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Юли 4, 2011 Сподели Публикувано Юли 4, 2011 Ако на някой му хареса. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Юли 16, 2011 Сподели Публикувано Юли 16, 2011 Някой да качи най новият Carrier Bundle на Глобул ако го има 10.1 Моля Обърнах всичките теми и немога да го намеря и в Google нищо няма намирам само 9.1 а той не се подържа от 4.3.3 Колеги,виждам ,че доста хора са с този бъндъл ,ще може ли някой да бъде така добър да го качи Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
wanio:) Публикувано Юли 16, 2011 Сподели Публикувано Юли 16, 2011 (редактирано) На мен не ми излиза. Направих всичко, което трябва... Горе вляво ми излиза Logo@2x. Идеи? Редактирано Юли 16, 2011 от wanio:) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юли 17, 2011 Сподели Публикувано Юли 17, 2011 Не си го именувал правилно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
wanio:) Публикувано Юли 17, 2011 Сподели Публикувано Юли 17, 2011 FSO_CARRIER_Logo@2x.png и Default_CARRIER_Logo@2x.png са имената, които съм им сложил. Мисля, че са правилни? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юли 17, 2011 Сподели Публикувано Юли 17, 2011 Замести Logo с BG GLOBUL Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
cvalio Публикувано Юли 17, 2011 Сподели Публикувано Юли 17, 2011 (редактирано) Той Alxx® ти е казал ! FSO_CARRIER_Logo@2x.png и Default_CARRIER_Logo@2x.png това си "сложил" - това излиза. Трябва: FSO_CARRIER_ BG GLOBUL@2x.png и Default_CARRIER_ BG GLOBUL@2x.png Оп -май се заастъпихме - сори. Редактирано Юли 17, 2011 от Alxx® :) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
wanio:) Публикувано Юли 17, 2011 Сподели Публикувано Юли 17, 2011 Сега файловете изглеждат така: Default_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png и FSO_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png. Те са в Library/Themes/Logos.theme/Bundles/com.apple.Unknown. Във FakeOperator писах BG GLOBUL@2x, след това от WinterBoard активирах Logos, но след респринг нищо не излиза... Ако може Ръководство на Идиота? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Юли 17, 2011 Сподели Публикувано Юли 17, 2011 (редактирано) 7 страници не ти ли стигат? Я ги мушни в var/mobile/Library/Carrier Bundles като трябва да са именувани Default_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png и FSO_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png и изтрий папката с логото от темата си! Копирай имената им от поста ми!!! Редактирано Юли 17, 2011 от GPower Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
yankov1988 Публикувано Юли 17, 2011 Сподели Публикувано Юли 17, 2011 здравейте на всички имам един проблем с логото изчетох цялата тема и маи няма друг с проблем като моя. папките ми стигат до /System/Library/Carrier Bundles/ тази липсва Unknown.bundle а в место нея е Iphone нямам идея защо е така пробвах да е създам и да сложа логотата там но на тела ми изписва Logo@2x и до там. Мерси преварително Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
wanio:) Публикувано Юли 17, 2011 Сподели Публикувано Юли 17, 2011 7 страници не ти ли стигат? Я ги мушни в var/mobile/Library/Carrier Bundles като трябва да са именувани Default_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png и FSO_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png и изтрий папката с логото от темата си! Копирай имената им от поста ми!!! Направих го, но не става. И преди това го бях пробвал. Мисля, че опитах по почти всички начини описани в темата, но не се получи. Слагах и заменях файлове на няколко места без резултат... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юли 18, 2011 Сподели Публикувано Юли 18, 2011 Не се слагат на няколко, а само на едно, като самото място е симлинк към другите. Не мислиш ли, че грешката е в твоя телевизор? П.П. Янков, поразгледай цялата тема - грешиш от самото начало. С времето се променят някои неща, а ти си чел само първия пост, да? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
wanio:) Публикувано Юли 18, 2011 Сподели Публикувано Юли 18, 2011 (редактирано) Махнах другите логота, оставих само там където GPower е писал, но след рестарт нищо. Редактирано Юли 18, 2011 от wanio:) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kiriku Публикувано Юли 20, 2011 Сподели Публикувано Юли 20, 2011 Аз съм с 3GS 4.3.3 пробвах всички начини 1.мейк ит майн 2.уинтърборд 3.направо копиране в папката е неще и неще.Файловете са 100% с верни имена , нямам никаква идея как ще стане? С мейк ит майн единствено работеше до толкова , че да си сменям оператора от Мтел на "бира" напримерно... Но това лого не мога и не мога да го изкарам... Някой да има идея? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.