Pe6o666 Публикувано Ноември 3, 2011 Публикувано Ноември 3, 2011 От три дни телефона не може и не може да намери обхват само на No Service си стой. Гевея е червен, но низнам в същтност дали проблема е от него От къде да скоча?!? 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 3, 2011 Публикувано Ноември 3, 2011 От с-класата къстъмите за 4ката дали стават за 4s? 3 Цитирай
profusion Публикувано Ноември 3, 2011 Публикувано Ноември 3, 2011 Пешо, котката ми пише по-правилно бре 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 3, 2011 Публикувано Ноември 3, 2011 От с-класата Ааа, от нея не скачам Пешо, котката ми пише по-правилно бре Ми дай я тая котка насам бре, моята Джак-ръселка нещо се запъна с правописа 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 4, 2011 Публикувано Ноември 4, 2011 http://xn--e1amby.com/viewtopic.php?f=8&t=8 1 Цитирай
cvalio Публикувано Ноември 8, 2011 Публикувано Ноември 8, 2011 zdraveite zna4i imam sledniq problem: imam Ipad 2 no nemoga da go svurja s kompa zada ka4a ne6to na nego otvarqt mi se samo snimki drugo ne i nemoje da svalq ot zamunda filmi daje' date='ot skype nemoje da priema failove... moje da snima samo a disk s programi nqma6e...[/quote'] 5 Цитирай
TUISTERa Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 Мухаха , тоя пич е уникален... Една верна дума не намирам Цитирай
dedil Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 Надникнах в сайта на Мобилтел и попаднах на това! Опитах се да им кажа, че имат грешка и стават за смях, имам предвид, че пишат за 4S, а са изтипосали 4, но никой не ми обърна внимание. Единия оператор ми каза, че е все едно, защото новия бил в "същата кутия", а другия се опита да ми каже, че нямало значение ПС имам и print screen, но не мога да го кача тук Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 Ти как точно разбра какво са "изтипосали"? Цитирай
dedil Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 А, без цитати на последно мнение, а? Ако искаш да разбереш отвори линка, има го и по-горе Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 Дай някоя снимка на 4S да го видим? Цитирай
dedil Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 А, без цитати на последно мнение, а? Усещам заяждане, но ще отговоря... Не мисля, че има нужда да задоволявам каприза ти, но определено има разлика дори във визията, и предния панел, и задния такъв. Би било глупаво да обяснявам какви са точно, но всеки може да ги види сам. Нека ти кажа и друго, държал съм в ръцете си 4S и то няколко дни след като го представиха, имам 2-ма приятели, които вече го ползват. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 Явно всички нещо не сме довидели, защото и аз не разбирам каква е точно очеизвадната разлика, която търсим.. По-скоро са сложили снимка на иОС4, защото липсват newsstand, reminders.. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 Да Ос-а е стара, но външни разлики ??? Ама това си е тема за куриози та няма проблеми Иначе заяждане няма, просто се чудих какво толкова им е на страницата? Цитирай
killer4o Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 (редактирано) Най-малкото 4S идва с iOS5, а там iPod няма Хм.. изпреварили сте ме... Редактирано Ноември 13, 2011 от killer4o Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 Чете ли му поста ? Кой ти говори за икони? Панели, задни, предни... Цитирай
dedil Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 Да Ос-а е стара, но външни разлики ??? Ама това си е тема за куриози та няма проблеми Иначе заяждане няма, просто се чудих какво толкова им е на страницата? Явно всички нещо не сме довидели, защото и аз не разбирам каква е точно очеизвадната разлика, която търсим.. По-скоро са сложили снимка на иОС4, защото липсват newsstand, reminders.. ... но външни разлики... Ок не е заяждане, но съм изненадан. Най-видни са два, как да кажа "луфта" повече на страничната метална лента. В 4S ги има и отгоре и над превключвателя за безшумния режим и успоредно от другата страна; камерата е визуално със същия размер, но ако го видите alive ще забележите, че е малко по-дълбока някак си; на предния панел има нещо, което е над отвора за звук от слушалката, но нямам идея какво е именно. DreamcatcheR, писах, защото не е сериозно телекома с най-голям дял в страната да подхожда толкова лаишки. Подхода на гаражен търговец вече не бива да минава толкова лесно. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 Човек, прав си и за антената , но не и за панелите Цитирай
dedil Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 Човек, прав си и за антената , но не и за панелите Вижте тук и кажете дали има общо със 4 или аз недовиждам нещо Цитирай
mariankata Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 Ти да не гледаш черна 4ка и бял 4S? Гледай еднакви цветове и ще видиш, че разликата е само във frame-a (антената). Цитирай
dedil Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 ... разликата е само във frame-a (антената). да, де Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 Да не задълбаваме отново с цитати и т.н. Да се върнем на темата. Цитирай
dedil Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 The Shaman, аз няма да коментирам повече Май не съм уцелил мястото Цитирай
profusion Публикувано Ноември 18, 2011 Публикувано Ноември 18, 2011 Продавам IPHONE 4S 500лв телефона е в много добро запазено състояние работи само с американски оператор Verizon без слот за карта version 5.0.1 bb3.0.03 гати скъпия iPod 2 Цитирай
orbitalen Публикувано Ноември 19, 2011 Публикувано Ноември 19, 2011 Някой може ли да ми каже програма, с която се регулира времето, през което е отворена блендата по време снимка? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.