Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Не това не е възможно, честно... После Дойче Веле, ала бала...

• Отговори 1,8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

537

• The Shaman

318

• Pe6o666

103

• tonygti

57

Публикувано

post-226-0-70538900-1326767911_thumb.png

Забележете кои подробности споделя и къде :tooth:

Тате, татеее...купи му речник.

Acer края на 2010 Aspire 5943 G модел наи новия корпус, G серията, с Dolby home therater sistem 5+1 s bass tuba, intel core i5 450m na 2.4ghz но е с боост и рабои на 2.66 4ядрен,3mb L3 cache

Ati mobility radeon HD 5850 up to 2651mb Hypermemory иначе е 1 gb работи на full HD. RAM 4GB DDR3,640 gb HDD ima vuzmojnost do 1 tb 15.6 големина.С оригинален Windows 7 home .и остатък от гаранцията още 1 година.Допълвам.Лаптопа върви с чанта,зарядно,кутия с всичките книжки и книжка за удължаване на гаранцията с 1 година от ACER. Лаптопа има HDMI Батерията на П-мод държи до 7 часа а при гледане на филми към 5-6ч.Четец на всякакви мемори карти и bluetooth.Камера 1.5 мегапиксела може и повече да е.Пръстов отпечатак за заключваме ма Линдолса и на папки и фаилове. Общо взето има всичко.Извинявам се за снимките лаптопа е малко мръсен в наи скоро време ще го снимам по добре.(проблеми с снимането (няма с какво ).Снимката от доло е за доказване на оригиналния линдолс.Лаптопа е геимарски и това е причината за бартера(продажбата).Почти няма следи от употреба

.

Публикувано

Старо, но златно. Намерих един файл с изцепки по случай опита за затварянето на Замунда преди година. Имената ги скривам за всеки случай.

** bez trakeri i kompa 6e prodam

** и в гръцката митология няма такава драма... :tooth:

** Ай ако ги затворят ще си направя харакири.

** НЕ НА ЗАТВАРЯНЕТО НА АРЕНА И ЗАМУНДА !!! ПРОТЕСТИ , КРЪВ И ЗРЕЛИЩЕ ЩЕ ИМА ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !!!

** Не можеш да накараш Слънцето да спре да свети...... :tooth:

** че то ако няма замунда и арена или всички възможни сайтове за теглене на музика,филми и т.н. за кво ни е интернет-а?!?

** ще ми вземат най-хубавото :)

** ТАКА НЕ МОЖЕ!!!!!! - ГДБОП И ЦВЕТАНОВ ДА ПОМИСЛЯТ ЗА ВИДИНЛИИ !!!!!! НИЕ СИ НЯМАМЕ КИНО А КАБЕЛАРКИТЕ ПУСКАТ И ВЪРТЯТ ЕДНО И СЪЩО (:)))) :tooth: :tooth: :tooth:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Как да си инсталирам Flash player на Iphone 4s?Немога да гледам клипчета във vbox7 и в някой други сайтове ми иска...Опитах се да го инсталирам,но като вляза в сайта на Flash player не пише от къде да го изтегля...

търси Oplayer
Здравей,изтеглих го този плейър.Сега какво да направя?Как да пусна клипчетата?

:liar::tooth:

Публикувано
Пробвах с няколко програми за навигация и с нито една не може да хване сигнал, ако няма интернет през wifi. С интернета успява да намери сигнал и горе долу да опреснява местопожение (Garmin), но като цяло е доста бавно, т.е. през 10-15 метра става обновяването на позицията. Това нормално ли е? Версията на софтуера е 4.3.3 и е джейлбрейкнат с Greenpois0n или jailbreakme.com, но не си спомням.

При вас има ли такива проблеми и за колко време ви намира сигнал?

Edit: след като не успях да намеря теми с проблеми като моя, реших да погледна в сайта на Apple и се оказа, че той нямал GPS :huh:

Публикувано
Ако имаш гаранция бягай в глобул smile.png ако не, пробвай с хард рестор.

Абе хора само аз ли не знам как се прави хард рестор? :D

Публикувано

С чука. :tooth:

Публикувано
Преди рестора направих Jailbreak с redsn0w и ми се инсталира некво приложение Cyberia, но и него го няма.Трябва ли да направя пак тая процедура по Jailbreak, и как се ползва това приложение Cyberia?

:tooth:

Публикувано

Аре бегай бе, откъде ги копат тия бре??? :tooth:

Публикувано

Старата песен...на нов глас:

Знам че темата не е такава но имам проблем с моя 4с,забелязах че когато звани се чува само от десния говорител ,влязох в настройките и до дадох да е по средата но пак се чува само от дясно.Ако може някои да ми помогне ще бъда много благодарен.

Нек'ви нови настройки? :get-crazy:

Добре а вярно ли е , че с инвизибъл ставал много гумен на екрана, за отзад не ме интересува но отпред искм да ми е нормален тъча, гладък.

Публикувано

Заглавие на тема:

Тарся фаила за навигон на балгарски-благодаря,на колегите,,
Публикувано
Здравейте отново! Пак имам въпрос. Имам Iphone 3 G. Искам да попитам този модел има ли обратна камера и ако има да ми кажете как да я включа!
Публикувано

:yikes: Този е максимум на 14

Мииинимум :tooth:

Публикувано
да се намеся и аз в темата. след запитване в мтел ми отговориха че тел.ми 4-16гб фз при подписване на нов едно годишен договор след изтичането на сегашния двугодишен може и да ми отключат телефона обаче нее сигурно!!!! затова се бръкнах с 250 лв и вече е фо. от епъл. е това политика на фирма ли е? или убочение на персонал????????????????????????????
Нокиа ц6 ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ + подарък от мен калъф и 2ри скрййн протектор кутия,усб,зарядно,слушалки,книжки . В много добро състояние с изключение на копчетата отпреде които са леко затрити иначе всичко друго си му работи ! БГ МЕНЮ СКАЙП ФЕЙСБООК , АНГРИ БЪРДС И ДР

има остатъчна 1 година гаранция които се интересува да ми пише за снимки

Продавам iPod 2 генерация, 8 gb, jailbraek (хакнат), wifi

Избрани обяви, от "отвъд"...

:get-crazy:

Публикувано

От четене на прекалено много некадърни постове, вече аз самият започвам в някои ситуации да се двоумя дали думата, която искам да напиша се пише по начина, по който инстинктът ми подсказва, или по някой друг начин... :(

Публикувано

От преди 5 минути:

Здравейте

Не знам дали някой от вас е пробвал да си инсталира Installous на Hackulo.us

Аз днес попаднах на него и направо се шашнах - няма нещо, кооето да ви трябва и да го няма хакнато!

Пробвайте - няма да съжалявате!

Публикувано

Това е тема на годината, за 2012 :tooth:

Публикувано

От преди 5 минути:

И досега да си мълчите че има такова приложение, човека да ми отвори очите.Авие приятели ми се пишете. :tooth:
Публикувано

Даааа бе Гоце. Ние да си джейлваме заради едната Cydia и един мобилен субстрат.

Публикувано

здравейте,като си пусна maps ,и ми изписва да си включа мобилния интернет или wi fi,след което ме намира къде съм но само на вън,а като вляза вътре в апартамента не ме намира,трябва през wi fi.С 5.0.1,бейсбанд 05.16.05,ФО

Заглавие: Iphone 4 Verizone отключване?

Здравейте, интересува ме такъв Iphone може ли да се ползва с наще оператор. Това е което знам за него 16 gb

Version 5.0.1, Model firmware 3.0.03 И ако да къде може да се направи.

Благодаря предварително

Публикувано

Здравеи би ли ми казал на тоя тел(Mini Iphone, РОЗОВ с, две сим карти ,сензорен екран) мога ли да сложа тази навигациа да си е сваля?

коментар под торента: [iPhone] iGo My Way Europe: GPS Navigation v 1.3.1

Публикувано

Заглавие: безсилна пред технологиите????

Здр. приятели обръщам се към вас защото аз вече се отказвам и се отчайвам пред този Iphone4..

Та вече 2ри ден съм с него и не разбирам нищо искам да го свържа с компа ама не става немога да прехвъля нищо нито музика, снимки.. уж чрез USB connector не иска и не иска пробвам с Bluetoth пак не става не иска нито да отркива нито да приема нито да свързва.. моля ви ако има някой който е на "ти" с тези неща да пише аз вече се отказвам... нито да синхронизира ОПИТВАМ СЕ ЧРЕЗ bluetoth да се свържа с друг телефон не иска ....а бе нищо вече съжалявам че си го купих.. тела e Iphone 4 version 5.0.1... и телефонът ли трябва да е свързан с интернет за да се осъществява връзка или..компютъра ми е с windows 7 помагайте моля ви

Публикувано

Търся програма, която ще позволи на екрана от телефона да излиза на компютъра ми, например чрез Wi-Fi - нещо като HDMI.

:scratch:

Публикувано

Нашенски

....вече ми помогнаха и съм с регисрация

:tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...