Alxx® Публикувано Март 11, 2014 Публикувано Март 11, 2014 Една от основните видими разлики за потребителите ще е видимо по-бързата работа на платформата. Това е постигнато чрез значително ускоряване на ефектите и анимациите, като намалява времето за изчакване. В хардуерно отношение обаче производителността на софтуера е една и съща. Калдата, калдата... А възможно ли е от iOS 7.1 да се върна на iOS 6.x (iPhone 5s от Мобилтел) , понеже опитвам много варианти и винаги стигам до тук : "the iphone could not be restored because the firmware file is not compatible" - излиза ми ето тази грешка... 3 Цитирай
asen4o0 Публикувано Март 14, 2014 Публикувано Март 14, 2014 Извинявай за тъпия вапрос но от къде мога да го намеря това джейлбрейк... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 15, 2014 Публикувано Март 15, 2014 Въпроса ми е ако Jailbreak-на iPhone-а си, понеже е фабрично заключен (iPhone 4 iOS 7.0.6) и опитам да го отключа с ultraSn0w, има ли някакъв шанс Apple да видят това и да го заключат към iCloud, тъй като този проблем вече се е случвал и не искам на мен да ми стане така. Или въобще има ли смисъл да се занимавам с Jailbreak за фабричното му отключване, или не ? 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 27, 2014 Публикувано Март 27, 2014 Значи почнах да правя джейлбрейка .. Първо back up от itunes и всичко добре .. после влизам от айпада в www.хххjailbreak.com и нали следвам стъпките ,за да стане готово .. Обаче ми излиза , че трябва да изтегля Clash of clans и малко да играя , за да продължа ... Тегля , играя и пак влизам и това само зарежда .. после изключвах всички приложения и пак наново и пак се стига до там и нищо .. Какво да правя ? 13 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 12, 2014 Публикувано Април 12, 2014 как мога да рестирам iPhone 3GS ФО, с натискането на двата бутона не иска и има ли някакъв начин да се изчисти от вируси 3 Цитирай
turieca Публикувано Април 21, 2014 Публикувано Април 21, 2014 Какво се продава в обявата? Продавам навигацията. Тя има няколко липси: липсва част от стойката за закрепването, кутията и книжките към нея както и зарядното за кола в запалката на 12волта. Навигацията е китайска, но тъч скриина и работи. Единственият и най-сериозен проблем е това че не може да открие ГПС а в комплекта нямам външна антена за нея а и не мога да открия буксата и за такава.Предпочитам човекът който се интересува от нея да бъде от София за да може да си я огледа и провери на място но за другите градове с Екон с тест и преглед. 5 Цитирай
The Shaman Публикувано Април 21, 2014 Публикувано Април 21, 2014 Такива трябва да се стрелят направо! 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 Здравеите.От няколко дни ми подариха иПад от Англия. И все още го разучавам. Спешно ми Трябва линк за програмата Word която да успея да инсталирам (тоест да не е мн Слойно),защото Нямам търпение да прочета Една книга. Блабодаря 5 Цитирай
asen4o0 Публикувано Май 16, 2014 Публикувано Май 16, 2014 Здравейте, та така вчепа си изпуснах ифона на един път е целия дисплей се надраска аз го оправих с паста за зъби и лак и специално олиид така но тогава като говорих микрофона ми се чуваше слабо и нямаше звук пробих горния микрофон за да го използвам и така и звука го оправих от зарядното леко дигнах с нож портата работише така и пак вдигнах порта и сега не се зарежда какво да правя? Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 21, 2014 Публикувано Май 21, 2014 Заглавие: Истински или оригинал е този iPhone 5 Тоя изкърти плочките: Здравейте продавам или заменям Ipod Touch 5 32gb червен вариянт както се вижда по снимките малкия таблет е кат нов без никакви забележки, работи идеално Приемам и бартер за Icloud 5s 7 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 23, 2014 Публикувано Май 23, 2014 Мнение с "обосновка": Ех поиграх си малко с ябълката, какво да ви кажа доста неудобен е този размер 4", една дума е пишеш по няколко пъти заради грешки, доста неудобно меню, за всяко нещо ти се иска пари, слаба камера , за другото върви добре макар, че е с двуядрен процесор, за парите да не говорим /че още ме боли главата/ но човек какво ли не прави за децата си. Голямо неудобство е и липсата на БГ език но това си е мой проблем. Прекалено е усложнено със създаването на различните пароли , там просто ме е страх да пипам. Общо взето става за някой тинейджър. В крайна сметка никога не бих си сменил SGS4 за това "чудо на техниката". 8 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 28, 2014 Публикувано Май 28, 2014 http://olx.bg/i/prodavam-ideya-za-android-i-ios-prilozhenie-i49588217 4 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 28, 2014 Публикувано Май 28, 2014 Купувам я! Имам 1500 идейни лева. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 30, 2014 Публикувано Май 30, 2014 Част от текста с описанието на iPhone 5S, в сайта на ментел. Нова 8MP iSight камера Най-популярната камера в света вече разполага с повече пиксели(спрямо 2010 ли? ) и по-голяма f/2.2 апертура. Можеш да снимаш в движение, да записваш 1080 HD видео и да добавяш ефекта „забавен каданс“. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 5, 2014 Публикувано Юни 5, 2014 "Актуална" обява, нарочно ще спестя линка: Уважаеми клиенти, Добре дошли на нашата интернет страница, на която ви предлагаме да купите един изключителен смартфон – IPhone 3GS, 16GB Възможно най-доброто съотношение между качество и цена. Дори повече – най-доброто качество, на най-добрата цена! Когато избирате смартфон, започнете с въпросите: за какво ми трябва и какво точно искам да мога да правя с него? Искате да качвате и да слушате музика. Да снимате с добра камера и да обменяте снимки. Искате да имате избор от социални апликации, като: Twitter, Facebook, Skype, Viber, VoIP... Да ползвате email приложения и да ползвате апликации като PayPal, EBay, Amazon… Ако до сега сте ползвали нещо различно от iPhone, то по всяка вероятност апарата ви е работил с най-често срещаната операционна система Android. Имам новина за вас – тя няма нищо общо с iOS на Apple и сте ползвали телефонен апарат, който няма нищо общо с iPhone. И със сигурност не сте имали най-доброто! Определенията за този модел на Apple e: "The fastest, most powerful iPhone yet." (2009-2010) "More to love. Less to pay." (2010-2012) Предлагам ви точно този модел на Apple защото само той може да ви струва сега само 249 лева! Но за тези пари да имате най-добрата марка! Стандартната цена, на която го продавам е 300 лева!! Но сега, можете да си го купите с намаление – за 249 лева! И ще ви издадем една тайна – следващите модели на iPhone – 4 и 4S се различават от 3GS най-вече с ... двойната си цена. Същата операционна система, същата версия на iOS – 6.3.6, дори същите технически показатели! И единствената разлика – следващите модели имат предна камера. Наличието на която обаче ще ви струва 200 лева! Толкова е разликата в цената между iPhone 3GS и по-новите модели 4 и 4GS. Защо да платите 460 лева вместо 249 лева за същата марка и за същото качество?! Няма да намерите този модел, чисто нов, фабрично отключен, на по-добра цена! Особено с това намаление!!! 8 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 5, 2014 Публикувано Юни 5, 2014 Тоя пич е от маркетинг отдела на Епъл. Цитирай
Shaka Публикувано Юни 8, 2014 Публикувано Юни 8, 2014 Заключен към Глобул и Мтел. Работи без проблеми с турбо СИМ карта. Към него давам и приставка за тази тази турбо СИМ карта. С нормални забележки от използване. Бая заключен тоз ама поне приставка за турбото дава челяка 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 19, 2014 Публикувано Юни 19, 2014 Значи иска си оригинална сим за да се активира . Аз нямам такава на Софт банк Япония ! И го жалбрейквам с редснола на тедър и после от Сидия p0sixspwn за да не се скрива . Обаче така не създава СХСХ в сидия сървър,защото тая сидия всъщност си е Тедър направена да не се скрива . 2 Цитирай
WULAS Публикувано Юни 19, 2014 Публикувано Юни 19, 2014 (редактирано) Таск меринджея ми казва следното .. Значи греда на всичко,мога всички иоси да му кача под 6.1.3 но след редут влиза в дфу мод и иска ботване. Имам запазен схсх на 6.1.3 обаче тела понеже е заключен към софт банк Япония немога да го джална директно с p0sixspwn 1.0.8 понеже не е активиран. А като го активирам с редснола става тедър и после от сидия добавям p0sixspwn и става семи тедеър , Сидия е орязана ! Някакви идеи как да го активирам без джал с редснол ? Редактирано Юни 19, 2014 от WULAS 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 26, 2014 Публикувано Юни 26, 2014 На тоя съм му таен фен Ръси ги като за световно. Наградата "Бисер на месеца" отива за Mobile Bulgaria: Китайски разработчици успяха да пуснат първото решение за безжично отключване (untethered jailbreak) на iOS 7.1.1, което използва пробив в сигурността, открит от известния хакер i0n1c. В допълнение на Cydia, приложението инсталира и китайски магазин с пиратски приложения, но според информацията сред тях няма зловреден софтуер. 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.