anrito Публикувано Август 4, 2009 Публикувано Август 4, 2009 Това с TBI от Germanos или Globul? Питам, защото до колкото знам вторите не го предлагат на изплащане все още. Колко е оскъпяването? Цитирай
ioff Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Цени в БГСъс сим карта на Globul: iPhone 3G 8GB - 859 лв. iPhone 3GS 16GB - 1039 лв. iPhone 3GS 32GB - 1229 лв. Със сим карта на други мобилни оператори: ( фабрично отключени) iPhone 3G 8GB - 949 лв. iPhone 3GS 16GB - 1149 лв. iPhone 3GS 32GB - 1349 лв. iPhone + SIM карта предплатен пакет: iPhone 3G 8GB - 849 лв. iPhone 3GS 16GB - 1029 лв. iPhone 3GS 32GB - 1209 лв. Всички цени са с включено ДДС и едногодишен договор. Интересува ме може ли да се вземе фабрично отключен без договор а с b-connect? Цитирай
Aveliky Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 А въпрос ли зададе. Взимаш си по тези цени iPhone и после си купуваш b-connect. Със сим карта на други мобилни оператори: ( фабрично отключени) iPhone 3G 8GB - 949 лв. iPhone 3GS 16GB - 1149 лв. iPhone 3GS 32GB - 1349 лв. Цитирай
Anthony Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Взимаш си, ама няма. Свършили са им навсякъде. Шибани гърци. Цитирай
slaf Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Снощи в Мола казаха че днес или утре очакват няколко бройки, но всичко било капарирано. Смех голем... Цитирай
PL87 Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Аз кандидатсвах по TBI, одобриха ме и ми казаха, че ще ми намерят една бройка утре или петък. Да видим дали ще си спазят обещанието. За Германос става въпрос. Цитирай
XerXi Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Искате да кажете, че сте ги изкупили :eek: Цитирай
Severus Публикувано Август 5, 2009 Автор Публикувано Август 5, 2009 Искаме да кажем, че са заредили смешно число бройки. Цитирай
PL87 Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Факт е, че са заредили малко бройки, но пък с оглед на продажбите от предния модел се презастраховаха Ама тогава го пуснаха доста късно и беше нормално да се прецакат. Цитирай
Severus Публикувано Август 5, 2009 Автор Публикувано Август 5, 2009 Доста късно ли?! Вече на хоризонта беше 3GS, когато тези гръцки умници го вкараха. С малоумния слоган - най-сетне и в България или нещо подобно. При положение, че всички вече си бяхме купили. Цитирай
PL87 Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 И на отгоре на всичко с цена доста над пусковите цени по цял свят Ама честно казано сега с тази цена 1149 лв за отключен - би трябвало да им простим Цитирай
anrito Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Аз току що се връщам от центъра - Стамболийски, Globul, направили са поръчка. Другата седмица ще има, но тук излиза въпроса дали ще са с 3.0 или с 3.0.1? Нали все още не е излязъл 3.1? P.S. В магазина ми казаха, че предлагат и опция за отключване, след изтичане на договора. Казвам го, защото някъде бях чела, че в магазините са се правили на глухи за това. Поздрави! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Действително този път Глобул направиха добра оферта. След дълго ровене по форуми, сайтове и най-вече ebay излиза по-изгодно (особено с оглед на гаранцията) да се вземе от тук. Единственият недостатък е, че няма бели (поне засега). Надявам се скоро да заредят и такива - в Гърция примерно се предлагат и бели.. И така като гледам ще пускам скоро ipod-a за продажба. пп. един въпрос. Кои са потенциалните месеци, в които Apple биха могли да анонсират следващото поколение iphone? Декември дали може да се очаква нещо или ще е твърде рано и най-вероятно ще бъде догодина юли месец? Цитирай
Severus Публикувано Август 5, 2009 Автор Публикувано Август 5, 2009 Всяко лято излиза новия модел. Цитирай
roland Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 за Ipod - септември обикновено. Тъй, че скоро Цитирай
board Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 Нали реално няма разлика между това да купиш отключен телефон и положението до което ще стигне един заключен телефона, след година когато Глобул го отключат? Цитирай
PL87 Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 Абе я кажете тоя iPhone 3GS идва ли си с преинсталирана Nike+ , че аз още чакам да ми се обадят от Германос.. Щото да си поръчвам и Nike+ приемник, ако го има, понеже тая функция ще се ползва 100%. Просто от представянето на Епъл досега не съм чул нищо за програмката. Цитирай
Anthony Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 Доста ще почакаш да ти се обадят. Няма 3GS никъде. Аз успях да си взема последната бройка от Сливен вчера. Звънял съм във всички магазини на Гпобул и Германос в България. Благодаря за съдействието на Адамво, Grievous, Pe6o666 и Миро. Благодарение на последния вече съм щастлив собственик на 32GB 3GS. Цитирай
Raptole Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 Е аз като гледам бая народ от форума си взе 3GS от Глобул Този път вече сте официални Честити да са ви телефоните и да си ги ползвате със здраве и те да са здрави Цитирай
PL87 Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 Доста ще почакаш да ти се обадят. Няма 3GS никъде. Аз успях да си взема последната бройка от Сливен вчера. Звънял съм във всички магазини на Гпобул и Германос в България. Благодаря за съдействието на Адамво, Grievous и Миро. Благодарение на последния вече съм щастлив собственик на 32GB 3GS. Знам, че най-вероятно ще почакам, ама се надявам да се мобилизират и по-бързо да дойдат, тъй като имам подписан договор с ТБИ и се заеха с моя случай специално (уж). Кажете сега за nike+ ? Цитирай
board Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 Има си nike+ Като чета за проблемите с наличностите, разбирам че явно съм бил голям късметлия, в понеделник влязох в първия Глобул, имаха телефони, питаха дали искам 16 или 32GB... Цитирай
PL87 Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 Аз предполагам, че са ми запазили 1 бройка отнякъде когато бях в магазина вчера и чакат да пристигне. Понеже бяха супер убедени, че днес или най-късно утре ще дойде. Дано да е така, ако не - чакаме следващата доставка на Apple Цитирай
Anthony Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 При мен бяха супер убедени, че я имат на склад в поне 10 магазина. Ако ти я доставят днес, аз ще ти възстановя парите за него Глобул чакат доставка. Може би днес, утре или в понеделник. А може би след месец. Лъжат, че от Епъл не им давали заявените количества. След моето звънене по 5 пъти на ден във всеки един магазин в страната, мисля си че ще заредят адски голямо количество, което ще им прашасва по витрините Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 Ето на кого трябва да благодарим като паднат цените поради излишък и залежаване на "стоката".... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.