Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 3GS

Recommended Posts

Публикувано

Това с TBI от Germanos или Globul?

Питам, защото до колкото знам вторите не го предлагат на изплащане все още. Колко е оскъпяването?

Публикувано
Цени в БГ

Със сим карта на Globul:

iPhone 3G 8GB - 859 лв.

iPhone 3GS 16GB - 1039 лв.

iPhone 3GS 32GB - 1229 лв.

Със сим карта на други мобилни оператори: ( фабрично отключени)

iPhone 3G 8GB - 949 лв.

iPhone 3GS 16GB - 1149 лв.

iPhone 3GS 32GB - 1349 лв.

iPhone + SIM карта предплатен пакет:

iPhone 3G 8GB - 849 лв.

iPhone 3GS 16GB - 1029 лв.

iPhone 3GS 32GB - 1209 лв.

Всички цени са с включено ДДС и едногодишен договор.

Интересува ме може ли да се вземе фабрично отключен без договор а с b-connect?

Публикувано

А въпрос ли зададе. Взимаш си по тези цени iPhone и после си купуваш b-connect.

Със сим карта на други мобилни оператори: ( фабрично отключени)

iPhone 3G 8GB - 949 лв.

iPhone 3GS 16GB - 1149 лв.

iPhone 3GS 32GB - 1349 лв.

Публикувано

Взимаш си, ама няма. Свършили са им навсякъде. Шибани гърци.

Публикувано

Снощи в Мола казаха че днес или утре очакват няколко бройки, но всичко било капарирано. Смех голем...

Публикувано

Аз кандидатсвах по TBI, одобриха ме и ми казаха, че ще ми намерят една бройка утре или петък. Да видим дали ще си спазят обещанието. За Германос става въпрос.

Публикувано

Искате да кажете, че сте ги изкупили :eek:

Публикувано

Искаме да кажем, че са заредили смешно число бройки.

Публикувано

Факт е, че са заредили малко бройки, но пък с оглед на продажбите от предния модел се презастраховаха :lol: Ама тогава го пуснаха доста късно и беше нормално да се прецакат.

Публикувано

Доста късно ли?! :lol: Вече на хоризонта беше 3GS, когато тези гръцки умници го вкараха. С малоумния слоган - най-сетне и в България или нещо подобно. При положение, че всички вече си бяхме купили.

Публикувано

И на отгоре на всичко с цена доста над пусковите цени по цял свят :lol:

Ама честно казано сега с тази цена 1149 лв за отключен - би трябвало да им простим :)

Публикувано

Аз току що се връщам от центъра - Стамболийски, Globul, направили са поръчка. Другата седмица ще има, но тук излиза въпроса дали ще са с 3.0 или с 3.0.1? Нали все още не е излязъл 3.1?

P.S. В магазина ми казаха, че предлагат и опция за отключване, след изтичане на договора. Казвам го, защото някъде бях чела, че в магазините са се правили на глухи за това.

Поздрави!

Публикувано

Действително този път Глобул направиха добра оферта. След дълго ровене по форуми, сайтове и най-вече ebay излиза по-изгодно (особено с оглед на гаранцията) да се вземе от тук. Единственият недостатък е, че няма бели (поне засега). Надявам се скоро да заредят и такива - в Гърция примерно се предлагат и бели.. И така като гледам ще пускам скоро ipod-a за продажба. :smile:

пп. един въпрос. Кои са потенциалните месеци, в които Apple биха могли да анонсират следващото поколение iphone? Декември дали може да се очаква нещо или ще е твърде рано и най-вероятно ще бъде догодина юли месец?

Публикувано

Всяко лято излиза новия модел.

Публикувано

за Ipod - септември обикновено. Тъй, че скоро :)

Публикувано

Нали реално няма разлика между това да купиш отключен телефон и положението до което ще стигне един заключен телефона, след година когато Глобул го отключат?

Публикувано

Абе я кажете тоя iPhone 3GS идва ли си с преинсталирана Nike+ , че аз още чакам да ми се обадят от Германос.. Щото да си поръчвам и Nike+ приемник, ако го има, понеже тая функция ще се ползва 100%. Просто от представянето на Епъл досега не съм чул нищо за програмката.

Публикувано

Доста ще почакаш да ти се обадят. Няма 3GS никъде. Аз успях да си взема последната бройка от Сливен вчера. Звънял съм във всички магазини на Гпобул и Германос в България. Благодаря за съдействието на Адамво, Grievous, Pe6o666 и Миро. Благодарение на последния вече съм щастлив собственик на 32GB 3GS.

Публикувано

Е аз като гледам бая народ от форума си взе 3GS от Глобул :) Този път вече сте официални :)

Честити да са ви телефоните и да си ги ползвате със здраве и те да са здрави :)

Публикувано
Доста ще почакаш да ти се обадят. Няма 3GS никъде. Аз успях да си взема последната бройка от Сливен вчера. Звънял съм във всички магазини на Гпобул и Германос в България. Благодаря за съдействието на Адамво, Grievous и Миро. Благодарение на последния вече съм щастлив собственик на 32GB 3GS.

Знам, че най-вероятно ще почакам, ама се надявам да се мобилизират и по-бързо да дойдат, тъй като имам подписан договор с ТБИ и се заеха с моя случай специално (уж).

Кажете сега за nike+ ?

Публикувано

Има си nike+

Като чета за проблемите с наличностите, разбирам че явно съм бил голям късметлия, в понеделник влязох в първия Глобул, имаха телефони, питаха дали искам 16 или 32GB...

Публикувано

Аз предполагам, че са ми запазили 1 бройка отнякъде когато бях в магазина вчера и чакат да пристигне. Понеже бяха супер убедени, че днес или най-късно утре ще дойде. Дано да е така, ако не - чакаме следващата доставка на Apple :rolleyes:

Публикувано

При мен бяха супер убедени, че я имат на склад в поне 10 магазина. Ако ти я доставят днес, аз ще ти възстановя парите за него :rolleyes: Глобул чакат доставка. Може би днес, утре или в понеделник. А може би след месец. Лъжат, че от Епъл не им давали заявените количества. След моето звънене по 5 пъти на ден във всеки един магазин в страната, мисля си че ще заредят адски голямо количество, което ще им прашасва по витрините :)

Публикувано

Ето на кого трябва да благодарим като паднат цените поради излишък и залежаване на "стоката".... :rolleyes:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...