Brego Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Инсталацията и слагането на картата минаха успешно и много благодаря за което, единствено не мога да сложа poi, 3D сградите и останалите неща, просто програмата не ги намира. Ако някой може да помогне ще му бъда много благодарен. В кои папки слагаш файловете? Тук може да прочетете кои файлове къде се копират. Разархивираш файловете преди да ги копнеш, нали! Цитирай
Grievous Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Ясно е че се разархивират, но да попитам нещо преименували се или както си е файла поставяме в директорията. Цитирай
Gribbo Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Дали ще може някое мирорче да дадете че на мен в рапида нещо не ми връзва да го сваля ;( Цитирай
mupo Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Gribbo, няколко поста по-нагоре има BG Mirror Цитирай
The Shaman Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Работи перфектно. При мен поне зарежда в пъти по-бързо. Сложих си гласове, камери, релеф и други благинки. Цитирай
Gribbo Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Правя някакви опити да му бодна 100-те Национални...., обаче нещо не ще да ми ги разпознава Единствения вариант които ми ги показа вобще в програмата беше вместо .upoi да го преименувам на .poi, но в този случай само го виждаш като фаил а не го зарежда. Някой ако има представа как да си ги качим като категория нека сподели предполагм ще е полезно за вички да може да се категоризират костъм ПОИ и да можеш вместо да ги ровиш да ги гледаш като отделна категория. Цитирай
liomojo Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 За мое съжаление старите ми карти от windows mobile igo8 не работят, мислех че всички маршрути които съм записвал ще мога да си ги имам и тук но уви. Явно всичко трябва да се дърпа наново. Аз имах 14мб карта на Румъния а тази новата е 400кб, но долу горе върши работа. Като гледам признава карти само на TeleAtlas. Цитирай
Severus Публикувано Август 27, 2009 Автор Публикувано Август 27, 2009 Няма такова нещо! Оригиналната карта на Румъния с която идва iGo e 14MB - TopMap ( тоест на местния производител) Има три вида карти: 1. TeleAtlas 2. Navteq 3. TopMap Всичките работят. Цитирай
liomojo Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Ами аз тези който тегля от pocketbulgaria на TeleAtlas са толкова, сега гледам на местни пройзводители тя е 15-16мб. Ще я видя и нея. Но защо не ми работят старите карти от windows mobile незнам ако някой има обяснение моля да помогне, и ако има начин записаните ми маршрути да излизат на картите както преди ще е супер. Иначе релефа на Европа от преди, към 250мб работи. Цитирай
liomojo Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Тази румънската 15мб също неработи. Ще пробвам да преинсталирам igo. Цитирай
Severus Публикувано Август 27, 2009 Автор Публикувано Август 27, 2009 Извинявай за въпроса, но нали си инсталирал версията на Brego? Надявам се не пробваш в/у стандартното iGо. Цитирай
EH4EB Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Правя някакви опити да му бодна 100-те Национални...., обаче нещо не ще да ми ги разпознаваЕдинствения вариант които ми ги показа вобще в програмата беше вместо .upoi да го преименувам на .poi, но в този случай само го виждаш като фаил а не го зарежда. Някой ако има представа как да си ги качим като категория нека сподели предполагм ще е полезно за вички да може да се категоризират костъм ПОИ и да можеш вместо да ги ровиш да ги гледаш като отделна категория. При мен стана като направих директория content/userdata/poi Цитирай
Gribbo Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 И при мен са в userdata/poi пробвах и 2та варианта и .upoi и .kml, но и 2та не ми ги показва нито в съдържание нито като подгрупа. Цитирай
EH4EB Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 !!! Може и аз да се бъркам и при мен ги няма в съдържание но като търсене ми излизат , но може да са само от POI на България тези дето ми излизат... Цитирай
liomojo Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Извинявай за въпроса, но нали си инсталирал версията на Brego? Надявам се не пробваш в/у стандартното iGо. Разбира се , но все пак благодаря за сьвета. Сега пробвам да затрия всички фаилове и наново инстал. Цитирай
Advanced Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 извинете искам да питам дали могете да качите направо картата че нищо не разбрах за съжеление (((мн ви моля Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Картите бачкат, сградите релефа и файловете *.poi също, само пустите камери и *.kml не искат да се покажат. Слагах ги къде ли не, никъде не ми излизат, нито в това съдържание нито никъде :evil: Цитирай
The Shaman Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Аз сложих камерите на две места. Показва ми ги, но сега не знам кое е правилното не, че има значение. Пробвай тук /private/var/mobile/Applications/583262B2-3880-44A2-905B-2D4CC17F8FC7/iGO_Myway.app/content/speedcam , като папката speedcam си я създадох аз и другото място, правилното е /private/var/mobile/Applications/583262B2-3880-44A2-905B-2D4CC17F8FC7/Library/Caches/content/speedcam .... Сложих и релеф, но не знам какво да очаквам. Нищо не се промени. :mrgreen: Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 (редактирано) Свали си този файл После качваш дайла в /var/mobile/Applications/BD285304-2F27-4EE3-9647-BDCD3837B5CB/Library/Caches/content/speedcam После излизаш някъде да те позиционира иГО, влизаш в Насторийки->Звуци и преупреждения-> и си пускаш камерите Редактирано Февруари 24, 2010 от Grievous Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Точно там съм ги качил, и аз на двете места за по-сигурно. Пуснах това дет да ме предупреждава за камери, но камери по картата не виждам, така ли трябва да е? Другите POI, klm, файловете също съм ги качил на правилните места, но по менютата никъде не ги засичам, като разглеждам картата също не ги виждам. Как да разбера дали са сработили, някакви иконки да не би да трябва да качвам някъде, в случай, че тези на iGO не вършат работа? Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Кви иконки бе човек, сложи това което съм ти дал. Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Иконки по картата, като на iDA примерно. Както на картата ми е отбелязано къде има бензиностанция, така да е отбелязано и къде има камера. Ей такива иконки: Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Е гъза си да скъсаш няма да ти ги покаже, защото просто програмата все още не ги поддържа. Това ли се мъчиш с камерите ? IMG_0324.jpg[/attachment:2j7xwoox] Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Дам, ей така да цъфнат искам Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.