Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

IGO My Way Europe Edition

Recommended Posts

Публикувано

Ако прочетеш какво съм ти написъл, а не да си правиш каквото ти кефне, ще ти имаш!

Публикувано

Аз това съм го направил много отдавна, ма ги няма!

Публикувано
....Сложих и релефа, но не знам какво да очаквам. Нищо не се промени. :mrgreen:

Погледни тук, колега: клик. Пусни симулация някъде из планините и ще видиш ефекта на релефа.

Публикувано

и при мен има проблем с камерите! Пробвах със същия файл, с който ми беше предишното iGO и там се показваха, а тук не?!

Публикувано

Moже би зашото моите стари карти са за Igo 8.0.. a не за 8.3... и за това не сработват при вас как е?

Аз прейнсталирах няколко пъти затривах всичко но пак не ми вижда старите карти и лични маршрути. Някакви идеи?

Сега дърпам от оригиналния линк не от българския да видя с него.

Публикувано

Айде някой да удари по едно рамо с тия POI във kml формат, че където и да ги слагам не искат да се покажат. Само *.poi файловете бачкат без проблеми. Камерите ги правих 100 пъти по начина на Thunder, без успех обаче. Позиционира ме, в менюто за звуковите настройки избирам да ме предупреждава за камерите, но камери няма :evil:

Публикувано

bobbyggx, за да ти се покажат въпросните kml файлове, папките и файловете задължително трябва да са съответно owner:mobile и group:mobile, същото важи и за speedcam.

Публикувано

маже ли някой да даде файл за 3d сгради и релеф, както и да обясни в кои директории се слагат.

благодаря

Публикувано

Какво да ти ги дават, те си вървят стандартно с iGO.

Публикувано
маже ли някой да даде файл за 3d сгради и релеф, както и да обясни в кои директории се слагат.

благодаря

Карти (*.fbl) -> content/map

POI (*.poi) -> content/poi

3D сгради (*.3dl, *.3dc) -> content/building

Релеф (*.dem) -> content/dem

Камери за скорост (*.txt, *.spud) -> content/speedcam

Език за интерфейса (Lang*.zip) -> content/lang

Гласови напътствия (Voice*.zip) -> content/voice

Скинове (*.zip) -> content/skin

Потребителски POI (*.kml) -> content/userdata/poi

Записани потребителски маршрути (*.gpx) -> content/userdata/route

Цветови схеми (*.zip) -> content/scheme

Публикувано

Добрее аз моите стари маршрути са ми записани на сд картата na windows mobile в contents/save/tracks там имам файлове с разширение .gpx i .trk. Направих нова папка в дира на айфона в contents да се казва userdata и там друга папка route , там сложих тия файлове от сдкартата , обаче не ги виждам на картата. Въпроса ми е бъркам ли нещо и трябва ли нещо да пускам от някое меню че не намерих нищо такова за опция?

Публикувано

Само за мен ли линковете за карти от другия форум не работят?На всички линкове към http://www.rapidspread.com ми дава File does not exist :lol:

За песетене на място и евентуално по-бързо стартиране може да изтриете и гласовете от Content/voice - лично на мен не ми трябват гласови инструцкии на естонски,румънски и датски примерно.Оставих си само Български и единия британски английски.Също разкарах и менютата на самата програма от content/lang ,пак само английски и български оставих.От 122 MB файл останаха 28 накрая :lol:

Публикувано

И при мен не работят линковете от другия форум - File Does Not Exist! :lol:

Публикувано

Ако някой е подкарал 100 национални обекти ще съм много благодарен ако каже каква е тактиката :lol:

bobbyggx, за да ти се покажат въпросните kml файлове, папките и файловете задължително трябва да са съответно owner:mobile и group:mobile, същото важи и за speedcam.

Това не помага... поне при мен

Публикувано

За съжаление, всички файлове са изтрити :lol:

Малко по малко ще ги качвам отново....за съжаление това е доста времеемка работа...така, че....проверявайте от време на време.

Публикувано

Добре де! - най-после успях да ги добавя тези POI

Как да добавим кастъм POI:

Отивате в /var/mobile/Applications/8C8CA6F0-6F85-46D4-86C3-7A0B8ED0220A/Library/Caches/content

Създавате папка userdata, след това в нея създавате папка poi.

Сваляте си пои-та от poiplazza например за iGo8 (kml). Ъплоудвате ги в /var/mobile/Applications/8C8CA6F0-6F85-46D4-86C3-7A0B8ED0220A/Library/Caches/content/userdata/poi. След това сменяте правата навсякъде да са 755 и owner-а на mobile.

Използвайки Putty или Terminal, командите за по-горе написаното след логване са:

cd /var/mobile/Applications/8C8CA6F0-6F85-46D4-86C3-7A0B8ED0220A/Library/Caches/content/userdata/poi

mkdir userdata

mkdir userdata/poi

'ъплодвате свалените .kml файлове - winscp, ifunbox etc.'

chmod -R 755 userdata/

chown -R mobile:mobile userdata/

Проблема при мен беше, че слагах POI не в /Library/Caches/content/userdata/poi, а в iGO_Myway.app/content/userdata/poi. Преместих ги където трябва, зададох съответните прва и сега с а ОК... Обаче! - мога да ги търся само по градове ;) но не и директно да си избирам съответното POI - с изключение на тези които се качват с приложението.

Публикувано

Ами извинете, темата прочетете!!!

Публикувано (редактирано)

Аз пък на страница 19 и по-напред намирам това:

Айде, честито на всички потребители на iPhone и любители на IGO My Way Europe Edition. Готова е излекуваната версия на програмата IGO My Way Europe Edition:

Свали

- за версии OS 3.0 (или по-високи)

- jailbreak задължителен!

- инсталира се с помощта на iTunes

- за намаляване размера на сборката папката content не присъстства вътре (всички необходими файлове могат да бъдат намерени тук (карти) и тук (POI, 3D сгради, релефи). Директорията за инсталиране на content - /private/var/mobile/Applications/{INSTALLATION-ID}/iGO_Myway.app/content.

Пояснение:

В случая, освен че е премахната защитата на Apple за инсталиране, е премахната и защитата на самото приложение iGO.

По този начин имате възможност да добавяте безпроблемно всякакви карти.

Май не си чел както трябва а?!

Редактирано от Grievous
Публикувано

Това е самото приложение. Ако прочетеш по-надоло са дадени линкове за карти и интересни точки, соито можеш да изтеглиш. Пак на същото място е обяснено каде да ги сложиш.

http://forum.pocketbulgaria.com/viewtop ... 51&t=27215

http://forum.pocketbulgaria.com/viewtop ... 51&t=27216

п.п. Заглавие се започва с главна буква.

Публикувано

Advanced, в първия пост на темата има линкове към приложението с оригиналните си му карти.

ЧЕТИ!

Публикувано

Добър ден каде се намира IGO8/content/map немога да го намеря помогнете моля ви кажете :S

Публикувано

Здравейте, в poiplaza.com има два файла за камери - fixed и mobile. Мога ли едновременно да ползвам и двата файла (с какви имена) или трябва да ги обединя в един файл и тогава да ги конвертирам и кача в /private/var/mobile/Applications/XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX/Library/Caches/content/speedcam ?

Публикувано (редактирано)

За потребителите които не могат да се справят с добавянето на други карти и благинки :biggrin:

В пакета са добавени:

Карта - България на TeleAtlas(2009.02 : 090602)

POI - poi 2009.02_090403

Сгради (3dc) и забележителности (3dl) - 3dl 0705 : 3dc 0804

Бензиностанции - 3dl 2008.10

Подробен релеф (dem) - Източна Европа 0706

Език - оставени са всички

Глас - Невена, Камен, Богомил и Анелия

Тема - ammcfc

Размер на файла - 250,084 KB

Свали

Утре ще направя и другия пакет с България, Гърция, Румъния, Сърбия и Турция.

П.С. Ако някой иска пакет с избрани държави може да ми пише на ЛС и ще му го направя.

Редактирано от Grievous

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...