Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Честит ми телефон. Взех го от Плевен с договор и до няколко дена Ще го прекратя. Разговарях с 123 и ми казаха, Че телефонът трябва да се отклюЧи след прекратяването.

П.П съжалявам за главните букви, но пиШа от телефона.

Публикувано

Здравейте колеги, след 10 дена переговори с Глобул и 15 дена чакане вече съм горд собственик на 3GS 16GB. Днес в Бургас бяха получили 3 бройки а имаше записани 10 човека , и незнаеша кога пак ще получат. Само едно уточнение аз го взех на договор с абонаментен план и за сега ги даваха само на такива клиенти записани предварително. Имам и един въпрос на който не му е много тук мястото но все пак: Има ли проблем да ъпдейтна itunes до 8.2.1 зашото до сега бях с 8.1 и трябва да вдигна версията за да ми види телефона. Благодаря предварително . Утре ще го оправям защото сега тръгвам на работа и нямам време.

Публикувано

сложи последен iTunes и тогава пипай по телефона

внимавай довечера да не излезе iPhone OS 3.1 и да направиш автоматичен ъпдейт

Публикувано

Благодаря ,знам за фирмуера питах само за iTunes

Публикувано

Дават ги само с договори. А и лъжат, че телефоните били кодирани към картата. Вчера една се опита да ми развива тази теория, но като я питах дали ако си взема карта на договор и не я ползвам 1год магически телефонът се отключи към цялата мрежа. Мизерници !

Публикувано

Дес си закупих едно "бижу" 16 гб от Пловдив на договор :Wink: Докато плащах обаче, един човек попита дали има отлючени, а те му отговориха, че има само заключени и че аз дефакто взимам последната бройка :)

Публикувано
Честит ми телефон. Взех го от Плевен с договор и до няколко дена Ще го прекратя. Разговарях с 123 и ми казаха, Че телефонът трябва да се отклюЧи след прекратяването.

SpyDeR като си прекратиш договора кажи какво е станало.

Публикувано

Днес купих от Казанлък и ми го отключиха без проблем и никакви уговорки за договор.

Публикувано
Днес купих от Казанлък и ми го отключиха без проблем и никакви уговорки за договор.
това е лъжа
Публикувано

Не е хубаво хората на изкуството/твоята професия е такава/да бъдат такива неверници,заповядай в Казанлък и докато преглеждаш телефона ще ти покажа и VCC-311 ако знаеш какво е това.

Публикувано

Вчера в глобул на ул.Съборна в София:

- Имаме мейл "отгоре" да не продаваме без договор. Да знам че е нарушение, обаче така ми е наредено! Заплашен съм че ако продам без договор - разликата ще я плащам аз!
Публикувано

Ем хубаво, ще си ги взимаме с договор, ще ги прекъсваме, а пък 40 лв по-евтин телефон ще си го плаща Глобул :):lol:

Публикувано

Няма да плащат нищо Глобул! Напротив, даже ще спечелят, защото те точно от договори печелят (в случая макар и малко), а от директна печалба сигурно нямат далавера.

Публикувано

Проста математика - отключен телефон 16 гб - 1149 лв. Телефон с прекратен договор 929лв + 12такси X 14.90лв = 1108лв = отключен телефон. На това аз му викам 40лв, който Глобул ще загуби.

Публикувано

Ми аз пък казвам, че парите от таксите Глобул ще си ги прибере, а от директната продажба, печалбата или е изцяло за Apple или има някакви минимални трухи за Глобул. Затова нямат далавера поне на този етап от директна продажба. Поне аз така мисля, че е.

Публикувано

То може да прекратиш договора, но телефонът ще трябва да се ползва с голбулска карта. Демек, ще е заключен!

Публикувано

Wrong ! Разговарях с един член на форума от Бургас, на когото са отключили телефона. Също така разговарях на 2 пъти с 089 123 и те потвърдиха, че телефонът трябва да се отключи след прекратяване на договора. Записах си имената на операторите и часът в който съм разговарял с тях. В магазинът на Глобул - Ловеч, ми казаха, че няма да има проблем да прекратя при тях договорът и после да се пусне молбата за отключване.

Публикувано

А как стои въпроса ако вече имаш платена такса, пак ли е 12 х месечната такса или 11?

Публикувано

Незнам при вас как е, но тук от понеделник до днес са продали 4 или 5 бройки, всичките без договор. Може пък друг мейл да са получили след иск-а на КЗП.

п.п. 4 бройки, току що получих инфо. Двамата ги познавам лично, единия от тях лапна двете бройки. :)

Публикувано
А как стои въпроса ако вече имаш платена такса, пак ли е 12 х месечната такса или 11?

Имах предвид оставащите такси, така го пише и в договора със ситният шрифт.

Публикувано

Изказвам се по мизерното отношение на GloBul. Не исках да си играя, джейлберквам и какво ли не телефона, а просто да си купя отключен такъв. Уви, в магазина им до Народното Събрание ми казаха: "ИмаХме, ама само заключени и сега не знаем и ние кога ще получим, защото няма никъде налични". Отказаха ме от iPHONE за седмица. Опитах да питам в магазина им на Св. Неделя и.. О, чудо! Имали количества в провинцията! Ноооооооо.. Огромното НО.. САМО ЗАКЛЮЧЕНИ! Ако от Apple разберат как им се продават услугите в страната ни ще се откажат изобщо от България!

Защо GloBul (Cosmote)!?!!?? Защо не [strikethrough:1mf2mhp4]VIVATEL[/strikethrough:1mf2mhp4] VIVACOM или дори M-tel?!?!

За пореден (трети път) съм абонат на GloBul по принуда! И за пореден път за 12 месеца ще плащам само такси. Аман!

P.S. И това с изчерпването на количествата си е долна ЛЪЖА! Кой трябва да им направи проверка за налични количества? Явно никой! С извинението за "налични количества" М-тел си спряха, ако помните, предплатените карти с безплатни разговори след 21 ч. След което на черно въпросните карти се намираха на цени 60-150 лв. Сами си правете сметките дали пак не са ви прецакали от М-тел!

Публикувано

Ще те помоля да избягваш шарениите в бъдеще. Можем да четем и без всяка дума да е в различен цвят. Кой според теб трябва да им провери наличностите? Случайно да си забелязал, че последните 20 години живеем в демокрация и има частна собственост? Това са частни компании и имат пълното право сами да определят какво, как и на каква цена да продават. Да, дразни ме и мен тази цигания, но това е положението. Монополът винаги е водил до недостиг, манипулации, високи цени и какво ли не, но за всичко това трябва да се сърдите само и единствено на Епъл за рестриктивната им политика относно дистрибуцията на този продукт.

Публикувано

Каква сметка имат Глобул, да се правят на идиоти когато хората търсят телефона толкова много ? Именно тази мисъл ме кара да смятам за тъпо твърдението, че видиш ли нарочно лъжат че нямало телефони и има толкова трудности със закопуването. Те имат сметка да продават Телефони.

Според мен производството не може да смогне с търсенето. Един приятел замина да учи в холандия и ми каза, че там също са го накарали да чака 2 седмици докато докарат телефони. 3GS става въпрос.

Затова обвинението че Глобул се правят и са некоректни не е съвсем правилно. По скоро както каза Антъни - шибаната политика на Епъл която при все уважението ми към фирмата ме дразни много. Аз съм с айфон първо поколение и съм страшно доволен но Ябълката на моменти прави големи простотий.

Както и да е. Надявам се че скоро ще има положително развитие по въпроса и Глобул ще получат солидна доставка за да могат да отговорят на търсенето.

Публикувано

Здравейте, купих си ФЗ телефон 3GS за 1209 от глобуС с предплатена карта веднага след като го пуснаха в продажба. Тогава ми казаха, че можело само заключен да ми го дадът и аз се съгласих. Като веднага след това го отключих с purplerain/snow.

Сега въпроса ми е възможно ли е да искам да ми го отключат след като вече съм го отключил софтуерно и как да процедирам или съм изпуснал вече тоя влак?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...