Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone от A1, Telenor и Vivacom

Recommended Posts

Публикувано

Само дето говорим за 16 гб версия, а 4с е стази цена 64 гб!

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk!

Публикувано

Абе simba4, ти не четеш ли информацията от днес? Как реши, че телефона ще е 2000лв в Мтел като си има вече цени за лизинга със съответния тарифен план!

Публикувано

Написал съм че е с 5 лева по-скъп от месечнта вноска за iPhone 4S и имах предвид 16GB. При най-скъпия план пък - Моби XLLLSLSLS - е същата месечната вноска като за 4S отново 16GB. Тоест ще е малко по-скъп при по-ниските планове, което е нормално предвид факта, че телефона е по-скъп и в цяла Европа (миналата година 4S струваше 629 евро ако не се лъжа за 16GB в Германия, а сега е 679 евро).

Публикувано

Еми по после прочетох, обаче имам съмнение че ще има нещо уловка пак :smile:

Публикувано

Значи може да се вземе за 70 лв на месец мисля е най-евтината оферта на мтел.Това е добре според мен.

Публикувано

Някой има ли представа колко би струвал кеш със двугодишен договор Surf & Talk L,примерно. 4С с този договор към момента се предлага за 889 лв. в Мтел.

Публикувано

Като гледам цените, пак толкова ще е (може да има някакво минимално отклонение, но ще е горе долу същата цена). Иначе на 4S в М-тел цената ще падне със 100 лв. ако някой го интересува.

Публикувано

Регистрирах се, обаче какво от това... да не е като регистрацията на nanosim - ни вест ни кост. Що не си пуснат един пре-ордер като хората, ами се занимават с такива несериозни неща.

Публикувано

По-добре не се занимавайте с глупости и предположения,а изчакайте още седмица;)

Публикувано

Въпрос на заявка от страна на клиент ;) или пък питане в офис на Глобул дали ще имат наличен ...

Публикувано (редактирано)

Някой питал ли е в офис на Мтел дали може да се запази по-рано конкретна бройка?

edit Аз питах току-що в централния офис в Стара Загора. Не знаят нищо, нито за цени, нито за бройки, не знаят даже дали ще има изобщо в петък, или не.

Редактирано от carrot

Информацията е от един друг форум от потребителят Wesselin. Ако е вярна цените са надути с повече от сто лева на телефон.

Цени на iPhone 5 16GB/64GB с Mtel iPhone, Мтел Моби и с пакет Mtel Surf NoLimit

· iPhone 5 16GB с Mtel iPhone

Mtel iPhone S / LOOP Extreme – в брой -1119 лв. или 24+1 вноски х 47.90лв.

Mtel iPhone M– в брой -1069 лв. или 24+1 вноски х 44.90лв.

Mtel iPhone L– в брой -999 лв. или 24+1 вноски х 41.90лв.

Mtel iPhone XL– в брой -829 лв. или 24+1 вноски х 34.90лв.

· iPhone 5 64GB с Mtel iPhone

Mtel iPhone S / LOOP Extreme – в брой -1539 лв. или 24+1 вноски х 63.90лв.

Mtel iPhone M– в брой -1439 лв. или 24+1 вноски х 59.90лв.

Mtel iPhone L– в брой -1369 лв. или 24+1 вноски х 56.90лв.

Mtel iPhone XL– в брой -1229 лв. или 24+1 вноски х 50.90лв.

· iPhone 5 16GB с Мтел Моби

Мтел Моби XL – в брой -829 лв. или 24+1 вноски х 34.90лв.

Мтел Моби XXL – в брой -699 лв. или 24+1 вноски х 29.90лв.

· iPhone 5 64GB с Мтел Моби

Мтел Моби XL /XXL– в брой -1229 лв. или 24+1 вноски х 50.90лв.

· iPhone 5 16GB с Mtel Surf NoLimit

Mtel Surf NoLimit M/L– в брой -1119 лв. или 24+1 вноски х 47.90лв.

· iPhone 5 64GB с Mtel Surf NoLimit

Mtel Surf NoLimit M/L– в брой -1539 лв. или 24+1 вноски х 63.90лв.

Цени на iPhone 5 16GB/64GB с Mtel BUSINESS SURF & TALK, Mtel BUSINESS LINE XL+ Mtel SURF NO LIMIT M/L или Mtel SURF NON STOP.Цените за Бизнес абонати са без ДДС.

· iPhone 5 16GB

Mtel BUSINESS SURF & TALK XS / LINE XS/S+SURF - в брой -932.50лв. или 24+1 вноски х 39.92лв.

Mtel BUSINESS SURF & TALK S / LINE M+SURF- в брой -890.83лв. или 24+1 вноски х 37.42лв.

Mtel BUSINESS SURF & TALK М / LINE L+SURF- в брой -832.50лв. или 24+1 вноски х 34.92лв.

Mtel BUSINESS SURF & TALK L/XL / LINE XL+SURF- в брой -690.83лв. или 24+1 вноски х 29.08лв.

Mtel SURF NO LIMIT M/L Mtel SURF NON STOP - в брой -932.50лв. или 24+1 вноски х 39.92лв.

· iPhone 5 64GB

Mtel BUSINESS SURF & TALK XS / LINE XS/S+SURF - в брой -1282.50лв. или 24+1 вноски х 53.25лв.

Mtel BUSINESS SURF & TALK S / LINE M+SURF- в брой -1199.17лв. или 24+1 вноски х 49.92лв.

Mtel BUSINESS SURF & TALK М / LINE L+SURF- в брой -1140.83лв. или 24+1 вноски х 47.42лв.

Mtel BUSINESS SURF & TALK L/XL / LINE XL+SURF- в брой -1024.17лв. или 24+1 вноски х 42.42лв.

Mtel SURF NO LIMIT M/L Mtel SURF NON STOP - в брой -1282.50лв. или 24+1 вноски х 53.25лв.

Редактирано от carrot

Що да са надути ?

680 EUR e телефона от епъл стор. ФО

Не забравяй, че 16ГБ версията е по-скъпа, отколкото при 4/4С

Mtel iPhone S / LOOP Extreme – в брой -1119 лв. или 24+1 вноски х 47.90лв - ±1200 лева

Редактирано от HITMAN

Фабрично отключен. Те искат близо същи пари с договор. Заключен към тях.Но това е друга тема, сравнявам с цените на 4S от техните тарифи пре излизането на модела.

Редактирано от carrot

Помня, че за 4-ка 16ГБ с две години лизинг излизаше към 1420-30 .. но както и да е

Редактирано от HITMAN

Директно давам пример: От половин година ми изтече договора и ще го подновя когато излезе 5. 4 и 4S с абоначентен план iphone S струваше и все още струва 999. По принцип е абсолютно логично, следвайки тенденцията на повечето мобишни операторите исамите Apple цените на новите модели да са същите като на предходните. Така стана, че за утре бях приготвил 999, а алчните копеленца искат още сто и деветнадесет лева. И понеже картела с Глобул е 100% откъм всичко, ако искаш субсидиран телефон просто трябва да се примириш, че е с все по-минимална разлика от ФО.

Редактирано от carrot
Публикувано

Горе даваш ценова листа на М*ел, сега заби и към Гло*ул. Решавай на кои ще минаваш, но искам да е подпечатано в правилната тема!

Не разбра ли, че мненията ви бяха преместени... градски?

Публикувано

Разбира се, че видях, че са преместени, благодарности за което, бях ги пуснал в темата, която е по-популярна и в която върви дискусия точно за това.

Темата е тази, споменах Гл*бул, защото контекста на мнението ми го изискваше като съдържание :)

Относно утрешната "промоция" сега ми казаха, че количествата при Моб**тел ще са силно ограничени за съжаление...

Не цитирай последно мнение!
Като са ограничени , слава богу имаме алтернативата да си го купим от Англия и да ни го докарат до тук за почти същите пари и при това ще е ФО. Редактирано от Grievous
Публикувано

Директно давам пример: От половин година ми изтече договора и ще го подновя когато излезе 5. 4 и 4S с абоначентен план iphone S струваше и все още струва 999. По принцип е абсолютно логично, следвайки тенденцията на повечето мобишни операторите исамите Apple цените на новите модели да са същите като на предходните. Така стана, че за утре бях приготвил 999, а алчните копеленца искат още сто и деветнадесет лева. И понеже картела с Глобул е 100% откъм всичко, ако искаш субсидиран телефон просто трябва да се примириш, че е с все по-минимална разлика от ФО.

Не четеш какво ти пиша, цените са съвсем ОК. Ето ти, разгледай http://www.vodafone.co.uk/brands/iphone/pay-monthly-iphone/index.htm?icmp=int-vod-hpg-hb-bt2

Да, но в момента Епъл увеличиха цената на 16ГБ версията с горе-долу 30EUR + ДДС

Публикувано

От близки хора разбирам за поредния гаф на Мтел - хора с покани поименни не могат да влязат.

Оправданието на организатора - "Имаме проблем с поканите".

За мен истината е друга (както и се писа тук вече), а именно че в желанието си да бъде посетен ивента са се престарали и са завишили неимоверно броя на поканите.

Тъпо...

Публикувано

Пуснаха всички, на входа няма чакащи!

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Публикувано

Аз смятам да си го взема за към 700 лв.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...