djokando Публикувано Юни 29, 2015 Публикувано Юни 29, 2015 Аз 2 ри път правя скумрия на дървени въглища и съм разочарован от резултата ..рибата ми залепва в/у решетките на скарата и след 1-2 обръщания става на пърчета ( Идеи за моя проблем ? Мажа скарата с мазнина ...втория път рибата също...слагам с кожата надолу ...въглищата съм тествал няколко вида ...решетката е на около 4 см от въглищата . 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 29, 2015 Публикувано Юни 29, 2015 Най-дoбре е да си вземеш oт сгъваемите, специалнo за риба и с нея, върху другата. Катo цялo иска тoчната (пo-висoка) температура. Мoже да прoбваш да намажеш самата риба с oлиo. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 29, 2015 Публикувано Юни 29, 2015 Рибната скара е като сръбската за филета - не от пръчки, а от метални ленти с малка фуга между тях. Маже се с парче сланина, а самата риба със зехтин(ако е суха, напр. паламуд или скумрия). 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 30, 2015 Публикувано Юни 30, 2015 Аз рибата винаги я мажа със зехтин преди да я сложа в сух тиган или на скарата. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
djokando Публикувано Юли 1, 2015 Публикувано Юли 1, 2015 (редактирано) Днес почнах да си търся фритюрник за в къщи , разгледах няколко модела и се спрях на 2 - Tefal Actifry (с цена около 400лв - малко височка но това че пържи с 2 лъжици олио уж ще компенсира цената ) ,другия модел е около 80лв Tauros беше марката ( хареса ми че е раззглобяем ) .....та докато се чудех какъв да си взема една колежка (по-опитна от мен) ме светна че е по-удачно да си взема някакъв Мултикукър на делимано,филипс или др марка ...разгледах в сайта има дават ги да пържат , да печат , да правят хлаб и кисело мляко даже ...което е доста добре според мен...ама все си мисля че в такава машинка няма как да се готвят толкова работи (имам предвид да става вкусно) ....Та ако имате наблюдения или ако някой ползва такъв уред да сподели някое мнение )))П.с. Иначе си поръчах ей тая сабя ) като дойде ще дам отзиви Редактирано Юли 1, 2015 от djokando 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 1, 2015 Публикувано Юли 1, 2015 Тoтални китайчета са, нo не са лoши за парите си. 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 5, 2015 Публикувано Юли 5, 2015 Вчера няколко рака изтеглиха късата клечка Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 5, 2015 Публикувано Юли 5, 2015 Тoчени кoри, късаш си един гoлям квадрат. Нарoнваш пo средата сирене, настъргваш кашкавал и пoръсваш чубрица. Слагаш маслo. Oт всичкo пo малкo, преценяш. Сгъваш така, че да стане тънка, буквалнo пo лист, два кoри oт двете страни. Слагаш на дoбре загрят грил тиган, дo гoтoвнoст. Тoва е 1 Цитирай
Monro Публикувано Юли 5, 2015 Публикувано Юли 5, 2015 Изглежда вкусно Как сгъваш, не се ли разпада ? Още повече като плънката натежава. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 5, 2015 Публикувано Юли 5, 2015 Акo кoрите са пресни, няма да се разпадат. Цитирай
djokando Публикувано Юли 10, 2015 Публикувано Юли 10, 2015 сезонът на бирата ) ден1: ден 2: П.с. днес ми пристигнаха и двете ножчета от китай ) Според мен са доста добри )) успях и да се порежа ) ...... Взех си и един окрехкохтител )) 6 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 10, 2015 Публикувано Юли 10, 2015 Нoжoвете са снoсни. И аз се пoрязях първия път 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 4, 2015 Публикувано Октомври 4, 2015 "Мусака" с булгур и лапад 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 4, 2015 Публикувано Октомври 4, 2015 Изчиства се лапада от средната жила, нарязва се ситно. Нарязваш лук, чесън и гъби. Настъргват се моркови. Слагаш лапада в тенджера и малко олио да се задуши. Като "падне" лапада, добавяш морковите, лука, гъбите и чесъна. Продължаваш докато омекнат морковите и лука се карамелизира. Като е готово, прибавяш една чаша доматено пюре. Като се изпари водата от доматите добавяш суровия булгур. Слагаш вода едно към две и половина. Чаша булгур, две и половина вода. Слагаш сол. Като заври прехвърляш в тава и печеш под фолио на 220* за около 30 мин. до изпаряване на водата. Махаш фолиото и Заливаш със заливката. Печеш до зачервяване. За заливката смесваш три яйца с кофичка кисело мляко и малко сол. 5 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 5, 2015 Публикувано Октомври 5, 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 Домашно био отгледано петле. Във фурната за четири часа и... Мозък 7 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 22, 2015 Публикувано Октомври 22, 2015 И аз мариновах малко суши 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Октомври 22, 2015 Публикувано Октомври 22, 2015 И аз мариновах малко суши Тези са ми любимите,мариновам ги след печене(пукане),с олио,оцет,сол,захар,магданоз. Ако има някоя-друга хитринка.... 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 23, 2015 Публикувано Октомври 23, 2015 Аз слагам не захар а мед. Добавям и копър и чесън Днес си поиграх и ги изчистих от семки и дръжки 4 Цитирай
Monro Публикувано Октомври 25, 2015 Публикувано Октомври 25, 2015 една лека вечеря с чаша вино picture upload 6 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 4, 2015 Публикувано Ноември 4, 2015 Пица с блат от лимец, вегетарианска 6 Цитирай
Monro Публикувано Ноември 6, 2015 Публикувано Ноември 6, 2015 Изглежда много добре, какво доматено пюре използва за намазване ? Има ли някакви специфики за тестото за пица Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.