Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 5 налична!

Recommended Posts

Публикувано

Кръстоска между Булдог и Ши Тцу... Булшит :D

• Отговори 515
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

42

• Alxx®

26

• Grievous

23

• Pe6o666

23

Публикувано

Момчета и аз да се намеся, още като излезе iOS5, веднага го ъпдейтнах, а преди това бях на 4.3.3. Мислих да пиша за този проблем, за който написа Alxx, но и аз реших, че най вероятно е софтуерен проблем, защото като бях на 4.3.3 проблем с бутона нямах. Но реших преди да Ви попитам да си го ресторна още един път и се оправи.

Публикувано

Аз имам друг дерт. След като съм качил приложение от Инсталъс и синхронизирам без кабел iTunes ми трие приложението от телефона при положение, че съм позволил опцията на Инсталъс. Някой нещо?

Публикувано (редактирано)

Преди синхронизацията от менюто на iTunes: File->Transfer purchases и после синкваш.

При по-стар фърм ми даваше този проблем и така го предотватявах.

Редактирано от roll2puff
Публикувано

Да пита ме и му давам Transfer purchases. Абре не синквам за първи път!

Публикувано

То това е ясно, идеята е да ги дръпне преди синк-а.

Така го лъжех iTunes.

моето впечатление от хоум бутона

на телефон на 2 месеца го прави ноемра с бутона откакто е с иос 5. на 4.3.3 нямаше проблем

за мен е софта ;)

Редактирано от Bobo
Публикувано

Извинявам се предварително ако звуча досадно, но искам все пак съвет. С Айфон 4 съм с 4.3.2 фирм ънтетърет джейл. Искам да попитам и да ме посъветвате дали да си упдейтна до iOS5 и ако да как да го направя - с упдейт, рестор или шифт+рестор. Както и след това дали мога да го джейлна тетърет като е ФЗ и го ползвам с картата на оператора с който е заключен.

Благодаря ви предварително и пак се извинявам за питането. Изчетох темата но нещо се обърках и затова искам съвет.

Публикувано

Кротувай си, още няма ънтетърд джейл.

Публикувано

Като влезете в icloud.com, и си погледнете контактите, какъв префикс ви дава на номерата.

Имаше някъде опция, да си направиш префикса да ти е за България.

Сега ще погледна и ще те осведомя :smile:

А така:

логваш се в облака, след това Contacts-> долу вляво - Settings->Preferences->Formats ->Address Layouts: Bulgaria и отмяташ - Automatically format phone numbers и си готов :smile:

Редактирано от arm11

С +1 и после 59номера, т.е. замества ми +3 с +1. Като вляза обаче в телефона в Contacts->Groups->All iCloud, ми излизат нормално с +359

Това което каза arm11 се прави от "назъбеното колело" в долния ляв ъгъл - избираш Preferences.. и там можеш да направиш настройката.

Alxx, на 4.3.3(джейлнат) имах подобен проблем - при излизане от приложение директно ми се отваряше менюто на мултитаска. С ОС5 нямам проблеми с Home бутона. Кажи точно какво правиш, за да ти "забива" така да се опитам да го възпроизведа.

Редактирано от Anton
Публикувано

Видях го, мерси за съвета.

Публикувано

От пускане/спиране на асистив тач(ако е настроен да се включва с троен клик на хоум-а). Или трябва да го забраня тотално, или трябва да го оставя постоянно пуснат - иначе забива. Забелязах и правило - когато забие, иска троен клик, само за да затвори приложение. От десет опита - десет пъти затварям с троен клик :yikes:. Щом има правило, не е механичен дефект.

Публикувано
Я, едно питане? Забива ли ви мултитаскингът? Случва ли ви се, хоум бутонът да не реагира като хората и да не отваря суичъра, а само спотлайт или когато сте в отворено приложение, да отказва да го затвори? Чудя се, самият бутон ли отказва или софтуерът похлъцва?

Пробвах това, при активиран assistive touch и настроен да се вкл/изкл с triple home. Работи безотказно. Пробвах следното:

1. троен хоум за вкл на асиста

2. двоен хоум за мултитаск, пускане на приложение от мултитаск, затваряне на приложение

3. двоен хоум пак, затваряне на мултитаск с хоум.

4. троен хоум за изкл на асиста

5. горните операции отново.

Нито един път не ми засече. Нещо много странно се случва при теб. Все пак ще го оставя така - може точно в момента да не му се забива.

Освен това да спомена, че съм ресторнал на чисто без връщане на бекъп и не съм джейлвал.

Публикувано

При мен няма забиване, но е малко безсмислено да се отваря с троен клик. Оставил съм го винаги да се показва.

Публикувано

На втория рестор до 5, всичко е наред(поне засега). Врътнал съм видео със забивите(и без такива на 4.3.3) и съм го пратил на ябълковия съпорт.

Публикувано

А прочете ли

С Айфон 4 съм с 4.3.2 фирм ънтетърет джейл.

?

Публикувано

@Alexx

Просто ми се беше припило уиски,четох темата,но изхождам от това,че аз такива проблеми нямам,от където единственото логично обяснение е хоум бутона.

@jh_ivanov

Можеш да ъпдейтнеш и директно през туньо,ако го ползваш с карта към оператора,към който е заключен.

Джейла е само тетърд,съветът ми е да изчакаш малко да излезе ънтетърд и тогава да правиш тези манипулации.

Публикувано

Здравейте,

аз имам странен проблем след рестор с ios 5 и jailbreak с redsn0w 0.9.9b6 не ми излиза телефона в Mycomputer а usb го разпознава като Apple Mobile device.Ако някой знае как да оправя проблема моля кажете ми.

Искам да попитам тетрет версия ли е jeilbreak с redsnow09.9b6 т.е при рестор трябва ли да се повтаря същата процедура.

Редактирано от zdravko hristov
Публикувано

Здравейте приятели! Страшно много съм доволен от ИОС 5,но имам следния проблем,телефона си работи без проблеми и всичко е ок,но ако вклюяча 3Г-то на глобул и сигнала моментално ми изчезва и трябва да рестартирам телефона,за да се въстанови ? Някой друг да има този проблем?

Публикувано

Преди 5.0 нямаше ло го проблема?

Публикувано

Доста четох,и така и не разбрах-ако сложа на заключена 4-ка iOS5 модема се вдига на 04.11.08 и после ако смъкна на 4.3.5(имам запазени SHSH) модема ще се понижи ли и той на 04.10.Мисля,че още подписват 4.3.5:?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...