The Shaman Публикувано Октомври 17, 2011 Публикувано Октомври 17, 2011 Кръстоска между Булдог и Ши Тцу... Булшит 3 Цитирай
turganay Публикувано Октомври 17, 2011 Публикувано Октомври 17, 2011 Момчета и аз да се намеся, още като излезе iOS5, веднага го ъпдейтнах, а преди това бях на 4.3.3. Мислих да пиша за този проблем, за който написа Alxx, но и аз реших, че най вероятно е софтуерен проблем, защото като бях на 4.3.3 проблем с бутона нямах. Но реших преди да Ви попитам да си го ресторна още един път и се оправи. 2 Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 17, 2011 Автор Публикувано Октомври 17, 2011 Аз имам друг дерт. След като съм качил приложение от Инсталъс и синхронизирам без кабел iTunes ми трие приложението от телефона при положение, че съм позволил опцията на Инсталъс. Някой нещо? Цитирай
roll2puff Публикувано Октомври 17, 2011 Публикувано Октомври 17, 2011 (редактирано) Преди синхронизацията от менюто на iTunes: File->Transfer purchases и после синкваш. При по-стар фърм ми даваше този проблем и така го предотватявах. Редактирано Октомври 17, 2011 от roll2puff Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 17, 2011 Автор Публикувано Октомври 17, 2011 Да пита ме и му давам Transfer purchases. Абре не синквам за първи път! Цитирай
roll2puff Публикувано Октомври 17, 2011 Публикувано Октомври 17, 2011 То това е ясно, идеята е да ги дръпне преди синк-а. Така го лъжех iTunes. Цитирай
Bobo Публикувано Октомври 17, 2011 Публикувано Октомври 17, 2011 (редактирано) моето впечатление от хоум бутона на телефон на 2 месеца го прави ноемра с бутона откакто е с иос 5. на 4.3.3 нямаше проблем за мен е софта Редактирано Октомври 17, 2011 от Bobo Цитирай
jh_ivanov Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 Извинявам се предварително ако звуча досадно, но искам все пак съвет. С Айфон 4 съм с 4.3.2 фирм ънтетърет джейл. Искам да попитам и да ме посъветвате дали да си упдейтна до iOS5 и ако да как да го направя - с упдейт, рестор или шифт+рестор. Както и след това дали мога да го джейлна тетърет като е ФЗ и го ползвам с картата на оператора с който е заключен. Благодаря ви предварително и пак се извинявам за питането. Изчетох темата но нещо се обърках и затова искам съвет. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 Кротувай си, още няма ънтетърд джейл. Цитирай
slaf Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 Като влезете в icloud.com, и си погледнете контактите, какъв префикс ви дава на номерата. Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 (редактирано) Имаше някъде опция, да си направиш префикса да ти е за България. Сега ще погледна и ще те осведомя А така: логваш се в облака, след това Contacts-> долу вляво - Settings->Preferences->Formats ->Address Layouts: Bulgaria и отмяташ - Automatically format phone numbers и си готов Редактирано Октомври 18, 2011 от arm11 Цитирай
Anton Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 (редактирано) С +1 и после 59номера, т.е. замества ми +3 с +1. Като вляза обаче в телефона в Contacts->Groups->All iCloud, ми излизат нормално с +359 Това което каза arm11 се прави от "назъбеното колело" в долния ляв ъгъл - избираш Preferences.. и там можеш да направиш настройката. Alxx, на 4.3.3(джейлнат) имах подобен проблем - при излизане от приложение директно ми се отваряше менюто на мултитаска. С ОС5 нямам проблеми с Home бутона. Кажи точно какво правиш, за да ти "забива" така да се опитам да го възпроизведа. Редактирано Октомври 18, 2011 от Anton Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 От пускане/спиране на асистив тач(ако е настроен да се включва с троен клик на хоум-а). Или трябва да го забраня тотално, или трябва да го оставя постоянно пуснат - иначе забива. Забелязах и правило - когато забие, иска троен клик, само за да затвори приложение. От десет опита - десет пъти затварям с троен клик . Щом има правило, не е механичен дефект. 1 Цитирай
Anton Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 Я, едно питане? Забива ли ви мултитаскингът? Случва ли ви се, хоум бутонът да не реагира като хората и да не отваря суичъра, а само спотлайт или когато сте в отворено приложение, да отказва да го затвори? Чудя се, самият бутон ли отказва или софтуерът похлъцва? Пробвах това, при активиран assistive touch и настроен да се вкл/изкл с triple home. Работи безотказно. Пробвах следното: 1. троен хоум за вкл на асиста 2. двоен хоум за мултитаск, пускане на приложение от мултитаск, затваряне на приложение 3. двоен хоум пак, затваряне на мултитаск с хоум. 4. троен хоум за изкл на асиста 5. горните операции отново. Нито един път не ми засече. Нещо много странно се случва при теб. Все пак ще го оставя така - може точно в момента да не му се забива. Освен това да спомена, че съм ресторнал на чисто без връщане на бекъп и не съм джейлвал. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 При мен няма забиване, но е малко безсмислено да се отваря с троен клик. Оставил съм го винаги да се показва. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 На втория рестор до 5, всичко е наред(поне засега). Врътнал съм видео със забивите(и без такива на 4.3.3) и съм го пратил на ябълковия съпорт. Цитирай
killer4o Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 А прочете ли С Айфон 4 съм с 4.3.2 фирм ънтетърет джейл. ? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 @Alexx Просто ми се беше припило уиски,четох темата,но изхождам от това,че аз такива проблеми нямам,от където единственото логично обяснение е хоум бутона. @jh_ivanov Можеш да ъпдейтнеш и директно през туньо,ако го ползваш с карта към оператора,към който е заключен. Джейла е само тетърд,съветът ми е да изчакаш малко да излезе ънтетърд и тогава да правиш тези манипулации. Цитирай
viarat1 Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 Здравейте, аз имам странен проблем след рестор с ios 5 и jailbreak с redsn0w 0.9.9b6 не ми излиза телефона в Mycomputer а usb го разпознава като Apple Mobile device.Ако някой знае как да оправя проблема моля кажете ми. Цитирай
zdravko hristov Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 (редактирано) Искам да попитам тетрет версия ли е jeilbreak с redsnow09.9b6 т.е при рестор трябва ли да се повтаря същата процедура. Редактирано Октомври 18, 2011 от zdravko hristov Цитирай
viarat1 Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 да тетеред е redsn0w 0.9.9b6 Цитирай
Fifata Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 Здравейте приятели! Страшно много съм доволен от ИОС 5,но имам следния проблем,телефона си работи без проблеми и всичко е ок,но ако вклюяча 3Г-то на глобул и сигнала моментално ми изчезва и трябва да рестартирам телефона,за да се въстанови ? Някой друг да има този проблем? Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 Преди 5.0 нямаше ло го проблема? Цитирай
mill4a Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 Доста четох,и така и не разбрах-ако сложа на заключена 4-ка iOS5 модема се вдига на 04.11.08 и после ако смъкна на 4.3.5(имам запазени SHSH) модема ще се понижи ли и той на 04.10.Мисля,че още подписват 4.3.5:? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.