Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 5 налична!

Recommended Posts

Публикувано

iOS 5 Мойте впечатления са много добри направо перфектно, дори имам чуството че ми се увеличи живота на батерията значително.

ето 1 скрийн не знам при вас така ли го ползвате обикновенно ,но докато бях с 4.3.3 не стигах толкова :)

http://imageshack.us/photo/my-images/838/img1020.png/

• Отговори 515
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

42

• Alxx®

26

• Grievous

23

• Pe6o666

23

Публикувано

Изключително доволен съм от 5-цата :guitarred: И новостите адски много ми допадат. Съгласен съм че батерията държи повече, и на чудещите се дали да си я сложат, казвам направо да действат ;) Чакам с нетърпение да се появи и "Сирито". Тогава картинката ще е пълна :smiley-face:

Публикувано

Здравейте, искам да ви попитам относно инсталацията на айос 5. Значи от миналата сряда до днес ми дава само грешките 3002, 3200, 3194 и т.н. Знам, че те означават претовареност на сървърите на епъл, но вече толкова дни не би ли трябвало да са се накачили другите хора. Надявам се да помогнете.

Благодаря предварително. :)

Публикувано

Напиши в търсачката "грешка 3194" и чети внимателно;)

Публикувано

Стига да прочете и няколко страници назад в тази тема ;)

Публикувано

Здравейте, телефона ми Ф3 с ВВ 04.11.08, може ли да бъде отключен да го ползвам с друг оператор освен м-тел и с коя програма става?

Публикувано
iPhone 4

iOS Версия 5.0 BaseBand: 04.11.08

Jailbreakable:

Устройството не може да се jailbreak-не към момента

Unlockable:

Устройството не може да се отключи към момента

Не беше ли по-лесно да си го провериш сам, отколкото да питаш?

Публикувано

Колеги, що вместо да се дразните и непрекъснато да им повтаряте на подобни ( дето не само не са погледнали нищичко от темите, ами даже не са и разгледали форума да видят къде какво има, вкл. и търсачка, бутон джейл/ънлок и т.н., и веднага след регването си плясват пост в първата изпречила им се тема(еле пък на такива, дето парадират с мото от рода "I hate work...") да си проверят сами и да ползват форумните инструменти, просто не ги подминавате, пък ние ще ги попочистим...

Може пък като никой не ги подундурка, ще се сетят да се поогледат, покликат тук–там, попрочетат туй–онуй...

Неволята била учила, казват....

Публикувано

Моите впечатления също са отлични. Ъпдейтнах без чист рестор още в сряда от 4.3.5 без джейл, няколко дена си играх и вчера направих чист рестор без връщане на бекъп. При мен разлика в това колко мазно върви в двата случая няма. За батерията нищо не мога да кажа още - за първи път вчера разредих докрай и заредих с Батери Доктора. Всички приложения, с изключение на Stanza вървят. Четецът обаче забива и не върви. От другите програми MyFootball не върви добре и пуша не работи като хората. Тествах навигациите, Alxx е прав - по-бързо засичат, когато има включен нет и сега по-прецизно дават (Преди имах проблеми само със Sygic-а, сега и тази програма върви отлично). Това са първите впечатления при мен.

Публикувано

само искам да споделя как оправих моят проблем. Телефона не разпознаваше никакви карти и показваше "no service" след като ъпнах до ios5. След това даугрейднах до кастъм 4.3.3 но пак същото. Оказа се че първия път съм ресторнал със stock фирм. После само трябваше да ре-флашна бейсбанда и сега всичко работи :)

Публикувано

Я, едно питане? Забива ли ви мултитаскингът? Случва ли ви се, хоум бутонът да не реагира като хората и да не отваря суичъра, а само спотлайт или когато сте в отворено приложение, да отказва да го затвори? Чудя се, самият бутон ли отказва или софтуерът похлъцва?

Публикувано

Адаш, хоум бутона е!! Профилактика в сервиза според мен

Публикувано

Определено е софта баце, при мен се получава така...

Публикувано

Пеше, като натиснеш хоум бутона още веднъж, излиза ли от приложението?

Публикувано

И при мен се получава от време на време. По - скоро софтуерен проблем.

Публикувано

Симптомите са както Alxx® ги е описал.

Публикувано

Аре по 2 бири-хайнекен, че е бутона:)

Публикувано
Публикувано

Айде на каса уиски че е софтуера? Имам категоричен резултат, че великият ъпдейт 5 - забива.

Публикувано

До колкото си спомням Alxx беше писал в темата за Сервиза, че е правил профлактика на хоум бутона преди време, така че по-скоро съм склонен да вярвам, че е софтуерен проблем.

Публикувано

Не разбрах, някой пое ли баса? Да демонстрирам тест и причина?

Публикувано

На мен ми забива бутона:)Ееее, чак пък каса уйски, ше се охарчим, бре адаш.Я един въпрос:Защо на Айпада нямам този проблем?!?

Публикувано

Добре, бутилка джентълмен Джак :smile:

Тествах бутона с мултицет - 100 от 100. Функциите му се карат с асистив тач. Когато асистив тач-ът е постоянно включен, хоум бутонът работи без отказ, както физическият - така и виртуалният. Когато оставя асистив тач на троен клик с хоум бутона или напълно изключен - тогава започват мъките. Едно влизане в сетингс, сетване на включен/изключен асистив и се оправя за известно време.

П.П. Нетът е бръмнал за този проблем, както и за други ядове с мемори менаджмента. Очаквайте 5.1 много скоро.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...