tonygti Публикувано Октомври 9, 2012 Публикувано Октомври 9, 2012 Онзи ден един от шефовете на търговските представители на Виваком (корпоративни клиенти) изпрати пратка на клиент включваща няколко десетки телефона, като един от тях беше iPhone 5. Почнаха яко с подаръците...
Lyudmil Публикувано Октомври 9, 2012 Публикувано Октомври 9, 2012 (редактирано) Днеска ми подшушнаха, че М-тел ще пуснат 5-цата до края на другата седмица, а Глобул до края на месеца. В тая връзка си продавам 4S-ката Редактирано Октомври 9, 2012 от Lyudmil 2
baronbg Публикувано Октомври 9, 2012 Публикувано Октомври 9, 2012 Мтел до 25-ти. За Глобул не знам. Сега по темата "Заслужава ли си iPhone 5": - Всяка стотинка!!!
carrot Публикувано Октомври 10, 2012 Публикувано Октомври 10, 2012 В Уикипедия пише, че официалната дата на излизане в България е 12 октомври. http://en.wikipedia.org/wiki/Iphone_5
asen4o0 Публикувано Октомври 10, 2012 Публикувано Октомври 10, 2012 *гаранциЯ А по темата - днес бях в Плесио и ДА, заслужава си. В сравнение с 4S разликата е огромна! Най-малкото дисплея е по-хубав. 1
kokich777 Публикувано Октомври 10, 2012 Публикувано Октомври 10, 2012 Преди малко го разгледах в Технополис... Хубаво е, но цената 2099 лв. за 16 гб е множко.. Sent from my iPhone using Tapatalk
KurtiMakarov Публикувано Октомври 10, 2012 Публикувано Октомври 10, 2012 Те не са наред тези в Техномаркет бе. Ама явно има и луди хора да дават по два бона за нещо,което струва хиляда 1
The Shaman Публикувано Октомври 11, 2012 Публикувано Октомври 11, 2012 Чакам ги тези дни. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mrRHPf0_B3M 2
molivablue Публикувано Октомври 11, 2012 Публикувано Октомври 11, 2012 Днес видях ето това: http://store.apple.com/ca/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone5 срока на доставка е 3-4 седмици!
The Shaman Публикувано Октомври 11, 2012 Публикувано Октомври 11, 2012 Това е в Канада и го има и в тази тема от преди седмица поне! пп: ...че и повече: http://bgiphone.com/topic/21062-заслужава-ли-си-iphone-5/page__st__210#entry173443
flash40oo Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 И аз го гледах днес в техномаркет наистина като го хванах много ме грабна телефона, но голямо разочарование след като чисто нов телефон с лепенките още, имаше около 2 милиметра ДЖАЗГИЯ отзад по ръба Някой има ли представа дали са взели някакви мерки за този проблем във следващата вълна с айфони или като си го купим ще треперим да не го драснем случайно и ще ги обличаме с грозни бъмпери
arm11 Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Джазгия е една хубава българска дума, всички знаем значението й. 5
flash40oo Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Не случайно използвах точно тази дума А за отговор на тези въпроси само това ли успя да измислиш
Pe6o666 Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Ем то във Варна си се ползва тази дума
Severus Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Вчера ми дойде бялата 32-ка. Няма никакви "джАЕзгии". Много съм доволен. Единствено, захранващият кабел беше дефектен (прекъсваше при огъване), та ходих да си купя нов. Щракнах и малко снимки. Лилавото сияние го има. Но да снимаш контраажур с телефон е глупост. Дали ще е лилаво или бяло петно - все тая. За контраажур ти трябва сериозна фотографска техника, за да стане реалистична снимка. 11
kokich777 Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 А за мен е пълна глупост да,създадеш такъв невероятен продукт и допуснеш такъв конструктивен дефект. Да се надяваме,че в следващите партиди няма да го има, защото все повече хора качват снимки от телефоните си в социалните мрежи. По-скоро трябваше да има Камерагейт,а не Мапсгейт... Sent from my iPhone using Tapatalk
DreamcatcheR Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 (редактирано) Всеки, който поне малко разбира от фотография знае, че lens-flare-a е неизбежен и е налице при всеки обектив/леща, когато се снима с/у слънцето. Това, че лилавее какво ви пречи след като става въпрос за телефон? А както каза колегата по-горе: "да снимаш контраажур с телефон е глупост". Някъде четох, че е в следствие на сапфиреното стъкло, което са използвали Епъл за защита на лещата. Аз предпочитам да не ми се одраска камерата и след това на всяка снимка да има резка, отколкото когато снимам буквално с/у слънцето като идиот, да ми лилавее.. А вие? Редактирано Октомври 13, 2012 от DreamcatcheR 4
BulgarianSS Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Както се казва-винаги ще се оплакваме и от най-малкото-все пак това е Apple и обръщаме внимание на всичи минуси.
kokich777 Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Дрън,дрън... Сапфирено стъклo,четох за това.. И най-добрата матрица да сложат,обектива ако не е просветлен (някои обективи имат 7 слойна просветка),се получават бликове. В случая май имаме пласмасова люспа,вместо качествен обектив.
kokich777 Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Там е работата,че не става въпрос за телефон, а за Айфон и то 5 Не може да се отрече,че камерите се ползват все повече и повече,включително и за видео.
Alxx® Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Познат ми праща снимки от петица(които не пазя, за жалост) - срещу слънцето, от различни ъгли и лилаво НЯМА. Иди кажи после, че този на Severus не е дефектен или че "контраажур" е глупост с телефон. На това аз му казвам: доставчикът на частта се дъни с качеството на материала, а Епъл не ги *бе... 1
profusion Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Нищо чудно и да го има при дадени партиди само
baronbg Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 И аз го гледах днес в техномаркет наистина като го хванах много ме грабна телефона, но голямо разочарование след като чисто нов телефон с лепенките още, имаше около 2 милиметра ДЖАЗГИЯ отзад по ръба Някой има ли представа дали са взели някакви мерки за този проблем във следващата вълна с айфони или като си го купим ще треперим да не го драснем случайно и ще ги обличаме с грозни бъмпери Как хем с "лепенките още ( хем ) имаше около 2 милиметра ДЖАЗГИЯ отзад по ръба" - моя е на 10 дена, без лепенките, без протектори или "грозни бъмпери" и няма и милиметар " ДЖАЗГИИ" п.п. Добре че някой Банскалия не пише на "техния" език, че преводач ще трябва. Или поне следващия път слагай в скоби значението на думата която е от някоя диалектна група, за да е разбираема заболшинството хора. 4
The Shaman Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 В магазина като го обарат още малко ботове, как няма да има... 5
Recommended Posts