Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Ботове вика... :tooth: :tooth: :tooth:

Публикувано

"Глупендъри" по - автентично ли звучи?

Публикувано
1012_3832363095352_547005440_n.jpg
  • Харесвам 2
Публикувано

В Технополис е 1999 лв., но свършиха :).

• Харесвам 1
Публикувано

Никой не каза какво е ДЖАЗГИЯ и има ли то почва у нас? Драскотина ... или нещо друго. У наше село тая дума не я знаем :scratch:

Severus: Взел си белия, време е за среща отново - този път с 5-ца ;)

• Харесвам 1
Публикувано

.......

Severus: Взел си белия, време е за среща отново - този път с 5-ца ;)

Ами да слага чика Гоце тигана... :)

• Харесвам 2
Публикувано

5374489C.jpg

това е моя

Публикувано (редактирано)

@ DreamcatcheR

Аз работя при такива условия, че целия телефон ми е надран, но на камерата никога не съм имал драскотини. А дали ще имаш резка на снимката " какво ти пречи след като става въпрос за телефон?"

Има лека разлика. В единия случай проблемът е върху всички снимки. В другия - само при определени обстоятелства, при които така или иначе малко пъти ще ти се наложи да снимаш.

slaf, така като я гледам тая точица на снимка не ми се вижда нищо особено, но предполагам е дразнещо като ще го гледаш тоя телефон всеки ден в продължение на поне година.. А и вероятно ще се появят още "точици". :)

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Добре ве, като имате телефон за 2 бона, не ви ли се иска да изтрае повече от първото изпускане на чакъл/плочки/тротоар? Слагайте им кейсове или поне бъмпери, майната му на фасона на телефона, тва е сериозна цифра пари.

Публикувано

Всеки сам си преценява. А, хубаво ли е да загрозиш нещо, за което си дал толкова пари?

• Харесвам 1
Публикувано

1012_3832363095352_547005440_n.jpg

Ми ето и езика на кучето е лилав :D

• Харесвам 6
Публикувано

Не мога да разбера какво толкова умувате, радвам се, че телефоните на повечето идват без никакви следи по панела, но също така ви казвам, че видях с очите си как телефон за 1999 лв. беше със доста забележима драскотина отзад !

P.S. Благодаря на всички които споделят информация относно телефона от първа ръка, но ми писна от дървени философи ! :scratch:

Публикувано

Дали ще е удобно да не ползваш определения?! И аз мога да напиша доста неща, които са ми писнали, но не го правя, нали?!

Днес ходих до Техномаркет Младост - уж наличен на брошура, но лъжа. Нямат наличен. А на въпроса ми за разликите отговора беше: Малко по-дълъг и по-хубава камера МАЙ!!! Тим Кук говори 10-15 минути за да представи подобренията, а младежа в магазина кратко и ясно: По дълъг .... :tooth: :tooth: :tooth:

След това отидох до Технополис Младост и имаха една бройка наличен бял ( последен според продавача ), но като ми даде да го подържа първите ми впечатления бяха колко по-лек е. Направо свръх лек в сравнение с 4-ката. По-големия екран разбира се и невероятна бързина на отваряне на наличните програми и приложения. Впечатление ми направи, че задния панел беше гладък а не беше както на снимките оребрен. Да не би вече да са взели мерки и заради всички драскотини задния панел да е подменен с нов вид без оребряване?

Редактирано от Asen_77

:offtopic:

Гога не си прав тук, на продавача-консултант това му е работата да знае кое е ново за да ти го продаде, модели опции всичко.... Аз свестен продавач в Техношитовете не съм видял (напротив мега неадекватни са) и за това сме свикнали така. Може да продава и 387473877843 неща, но това си му влиза в длъжностната характеристика.

Редактирано от profusion
  • Харесвам 3
Публикувано

Половината от тия който са купили подобен телефон последната седмица на цена над 2000 лв или подобна, вярвай ми имали са нужда от консултация. Повечето са чули че това е хита и са ришили, че трябва да са МОДЕРНИ ( и най-малко са питали, а как се набират телефони ??? )... или пък приятелката им е казала: "Мило искам новия iPhone, защото на Цуцка вече и го взеха, а аз изоставам с най-хубавите неща."

И аз съм на мнение, че трябва да са наясно поне с основното което предлага определен продукт, особено като са от сектора Мобилни телефони както се изразиха в магазина. А продукт който е на половината първа страница в актуалана брошура на магазина, най-малко трябва от чист интерес да са се запознали за какво става въпрос. Но това е мое мнение по въпроса.

Публикувано

Естествено че някой който дава 2000 за телефон ще знае какво купува - факт който не оправдава неадекватността на предполагаемия консултант :)

Публикувано

Асене, къде го видя това оребрявване бре? :D

Публикувано

И аз се чудя дека му е оребряването, на алуминия нещо ли ? :)

Публикувано

На 5S какво да му сменят на външния вид. Според мен шанса да има 5S вместо 6 е доста голям, съответно няма да има нов външен дизайн.

За оребряването на задния панел, явно някой снимки са ме подвели. Изглеждаше все едно по-светлата част на задния панел под камерата е оребрена. Моя грешка!

Публикувано

Ох...

Направо размазахте и тази тема.

Вместо имащите го вече да пишат предимно и да разкажат впечатления, какви ли не глупости се изръсиха...

Вече и 5S подкарахте даже!!!

Уникални сте, честно.

пп. Добре, че е адаша да постне снимка и да каже туй-онуй.

Чудя се наистина ли никой във форума не ползва вече от седмица-две апарата, за да каже как е батерия, как се държи при натоварване и всичко останало, което му е направило впечатление?!?!

Егоизъм или мързел е това?

• Харесвам 9
Публикувано

Колкото по-скъп ви го продават, толкова по-хубав ще ви се вижда.

• Харесвам 14
Публикувано

Такааааа, Не съм по ревютата, но провокиран от предните коментари ще напиша няколко реда.

Телефона, както вече знаете е по-дълъг и "доста" по-лек (такова е усещането). Все още е удобен за ползване с една ръка (моята не е голяма). Батерията в началото трудно изкарваше 1 ден, но този уикенд кара вече 2 дни и е още на 30%. През почивните дни говоря доста по-малко, което вероятно е една от причините. Външния вид е страхотен, спира дъха и всички признават това като го видят. Нямам нищо против догодина 5S да има същия вид. Покритието е здраво и красиво, проблема с надраскването е преекспониран и то доста. Бързината сравнена с 4S я има. Камерата снима толкова бързо, колкото бързо можете да натиснете бутона, (тук бързината се усеща най-много) иначе е удоволствие да се разходиш из менюто, което отваря и затваря приложенията мигновенно.

Новата букса е супер удобна и няма значение на коя страна включваш кабела. Слушалките са ми удобни и не ми падат от ушите (за разлика от старите) и звука е малко по-добър, или поне така ми се струва. Ще трябва да се купува преходник от старата към нова букса ( лайтинг конектора ) заради някой закупени вече уреди.

Ако някой има въпроси, ще се радвам да отговоря.

• Харесвам 12
Публикувано

Благодаря ти!

Аз доволен от прочетеното.

Мейли ползваш ли на апарата?

Публикувано

Да, @me.com и @gmail.com. Първия със станартното приложение, а втория с gmail от стора заради пуша.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...