The Shaman Публикувано Ноември 29, 2012 Публикувано Ноември 29, 2012 http://9to5mac.com/2012/11/29/apple-to-start-selling-unlocked-iphone-5-through-online-store-as-soon-as-tonight-retail-stores-soon/
Lyudmil Публикувано Ноември 29, 2012 Публикувано Ноември 29, 2012 Някой хвана LTE от Мтел? Ще го бъде ли с мрежата им? http://www.mtel.bg/tehnologii-lte LTE още не е пуснато официално. Аз в телефона си дори нямам опция за вкл/изкл. на LTE и предполагам е скрита за тези мрежи, които нямат LTE, каквито са М-тел. Предполагам, когатo M-tel пусне мрежата официално ще се появи ъпдейт на Carrier версията (в момента е 13.0) и ще се отключат опциите за LTE.
flash40oo Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Пичове, имам един въпрос не знам дали е точно за тук, но ми е много спешно а се отнася за телефончето а и все пак темата е в свобода на словото Та днеска ми предстои да закупя машинката, но ми предстои веднага пътуване до София а имам важни документи които ми се иска да използвам на телефона.Въпросът ми е свързан с така прословутото първо зареждане понеже нямам да имам възможност да го зареждам 12 часа дали ще е проблем ако го заредя около 7 часа ? Знам, че батериите е хубаво да се разработят от пълно разреждане до максималния капацитет, но пък и вече на много места казват,че новите телефони нямат нужда от такива първоначални зареждания.Ако може някои с машинката да каже правил ли ги е тези упражнения или е излишно ? Благодаря предварително , много ще съм благодарен ! Поздрави
The Shaman Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Има много теми за това! "Прословуто" беше преди 10 години с 3210... Ползвай си телефона спокойно.
hrelas Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Още повече , че телефона първоначално има известен заряд на батерията. При моя телефон , като го купих , успя да издържи без зареждане 6- 7 часа. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
flash40oo Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Благодаря ти много за отговора , знам, че много е изписано из нета и се опитах да потърся, но тръгвам за работа и цял ден нямам да имам никакво време а и цяла нощ.Просто много ми помогна Поздрави !
arm11 Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Бас държа, че до ден днешен още специалистите от магазините като си купиш телефон ти казват за батерията, как да я зареждаш първо толкова време, след това толкова...
Pe6o666 Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Петицата има ли за изключване на 3G-то? Не помня да съм виждал някъде да е споделяно...
mariankata Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 (редактирано) Има. Сега ям, ако искаш после и screen да пусна. Редактирано Ноември 30, 2012 от mariankata 1
Lyudmil Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Няма смисъл от скрийн, Пешо има си я опцията, както беше в предишните модели, в Settings - General - Cellular - Enable 3G 1
DreamcatcheR Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Mислех си, че имам проблем със светлинния сензор. Понеже вечер в тъмна стая стоеше много ярък, направо ми режеше очите, а винаги ми е бил на auto balance.. След търсене за проблема, ми стана ясно, че всъщност не е проблем, а цялостно подобряване на работата му в iOS6. Накратко - когато сте в едни условия и не ви допада яркостта, влезте в настройките и я променете ръчно. Оттук натам телефонът знае, че в такива условия трябва да задава такава настройка. Същото важи и за навън - но ако е много ярка слънчева светлина, мисля, че автоматично ще си застане на максимално. И още нещо - когато рязко се смени обстановката, светлостта не се променя изведнъж, както в предишните версии на ОС-а. Постепенно се затъмнява или изсветлява, което всъщност много ми допада. Пробвайте сами като влезете в настройките и наблюдавайте слайдъра, при промяна на светлината. 3
Lyudmil Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Да така се калиброва осветеността на екрана. Отиди на някое супер тъмно място като например банята и си намали слайдера до минималното, което ти харесва, после отиди на някое супер светло място, даже ако може и слънцето да блести в екрана най-добре и премести слайдера на макс. и излез от менюто. Така телефона запомня какви са ти предпочитанията на осветеност и от там на сетне почва да си ги контролира в тези граници.
Pe6o666 Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Тъкмо мислех да ревна че моя телефон не ги прави тея магии Аз не че ползвам авто брайтнес, ама сега пробвах
niksan76 Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Хайде и аз да се похваля с моя Iphone 5, черен. Много му мислих дали да мина от 4s на 5 и накрая го измислих. Страшна работа съм, няма що. Слаб ми се оказа ангела. Първите впечатления са за по-меки цветове и по ярък дисплей. Относно чуваемостта, нещо не съм много съгласен с колегите, които твърдят, че се чува много по силно отколкото на 4 и 4s. Даже мисля, че на 4s се чува по-силно, но на 5 е по-ясно и пискливо, докато на 4s е по-силно, но глухо. Особено ако се усили до края на 4s e направо нетърпимо силно докато на 5 не е толкова силно. Нека някой опита и да каже. Поздрави на всички колеги.
julian72 Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Айде и аз барабар Петко, от днес с 16ка бяла 5ца
mimeto83 Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Айде мога да се похваля с първия повреден айфон 5 във форума. Телефона е взет от германия и сега за да ползвам гаранцията трябва да го пращам дотам нали ? А проблема е следния - нищо не се чува през слушалката , няма звук. По това което виждам телефона си "мисли" , че има включени слушалки. През тях всичко си се чува на високоговорител също , но иначе като ги махна няма звук. Като намалявам звука през копчетата над иконката с говорителчето която излиза при натискане пише headphones и надписа не се маха при изключени слушалки. Sent from my iPhone using Tapatalk
mimeto83 Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Правих му и то не малко , нищо не става надписа си стои като натисна копчето за звука Сега почвам БГ оправия - леко почвам да го почуквам с тенденция към усилване на силата на удара. Sent from my iPhone using Tapatalk
baronbg Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Жака включи и изключи няколко пъти, иначе за гаранцията не е нужно да го пращаш в Германия а в "Креатив център".
mimeto83 Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Да разбрах , че може и тук ама бива ли бре , карък ли е какво е В предните постове това за секса точно това имахме предвид , включване и изключване. Sent from my iPhone using Tapatalk
plam4e Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Малко несериозно..., но и аз да се похваля с бяла 5-ца от днес 2
simba4 Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Включи го в зарядното включен и направи хард ресет и би трябвало да се оправи! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk!
simba4 Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Добре пробвай ти казах! Нищо не губиш и ще видиш как съм го решил! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk!
Lyudmil Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Проблемът очевидно не е софтуерен! Или е замърсен жака за слушалките или е дефектирал. Защо всеки си мисли, че хардересет-а винаги върши работа независимо какъв е проблема?!
Recommended Posts