Plamen Atanassov Публикувано Септември 26, 2012 Публикувано Септември 26, 2012 в техномаркет са пуснали пре-ордър на петицата, като в обявата пише че примиерата е на 26ти Октомври.... каквото и да означава това. http://technomarket.bg/products/09124121/samsung-ue-75es9000
DreamcatcheR Публикувано Септември 26, 2012 Публикувано Септември 26, 2012 (редактирано) Е*ати цената.. На айпадите им беше добра цената като ги пуснаха доста скоро след официалната премиера.. Но айфона ще го пропусна от тях.. Редактирано Септември 26, 2012 от DreamcatcheR
tommy Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 (редактирано) Вчера ми пристигна 5-цата по Еконт от Англия. Цената в стора я знаете - £529 + 66лв. за доставка by air. Ако искате сухопътна е 38лв. Така че всичко излиза ~ 1350лв. Направо като ги видя тези цени по 2 бона за 16-ката...не знам. Те тия хора явно ни мислят за глупаци. Редактирано Септември 27, 2012 от tommy 3
tommy Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 А по темата "Заслужава ли си iPhone 5"? Ами зависи... Ако очаквате т.нар." whole new experience" ще останете разочаровани. Ако сте с 4S с iOS 6 разполагате с почти всичко, което и 5-цата може да ви даде. Иначе телефона е изключително бърз, особено впечатлен съм от сафари - направо лети . Аз го сравнявам със старата ми 4-ка, разликата е огромна. Може би когато в България са изгради читава (и достъпна) LTE мрежа също ще усетим разлика, но до тогава това не е основния коз на новия iPhone. Относно драскотините по задния панел - при мен всичко е наред, но това, което ми направи впечатление е, че сякаш е по-податлив на драскотини или поне така се усеща. А и като е по-лек се губи чувството за солидност, което имат 4-ката и 4S. Общо взето съм със със смесени чувства - от една страна е супер, че има по-голям екран, по бърз процесор и поддръжка на LTE, но от друга сякаш липсва онова усещане като си купиш Apple продукт, заради което всички ние сме фенове. 1
alex.7777 Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 Говорете си, колкото си искате........накрая всички ще сме с Петицата...... 1
Monro Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 томи, би ли казал от къде го поръча? англия ама от къде по точно, щом е англия предполагам, че е европейската версия?
pepo1919 Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 От Аpple store:http://store.apple.com/uk/browse/home/shop_iphone/family/iphone
tommy Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 (редактирано) Монро, Виж горния пост. Редактирано Септември 27, 2012 от tommy
DreamcatcheR Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 (редактирано) Вече е късно така или иначе. Дори и да го поръчате от онлайн стора, ще ви пристигне след минимум 4-5 седмици. Дотогава все ще се намери от другаде ми се струва.. Дали от оператор, дали от форумните базари.. SpAwN, пита ли ги кога очакват ново зареждане? Понеже моя приятел ще е там в края на седмицата и много се надявам да има една бяла 32-ка А по другите магазини само на договор го видях - Сатурн например.. Редактирано Септември 27, 2012 от DreamcatcheR
inutero Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 А и като е по-лек се губи чувството за солидност, което имат 4-ката и 4S. Обратно на логиката съм склонен да вярвам, че нещо по-тежко има по-голям шанс да се счупи когато падне, от нещо по-леко. Градски
Grievous Публикувано Септември 27, 2012 Автор Публикувано Септември 27, 2012 Някой от Стара Загора да иска да пробваме? 3
tommy Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 (редактирано) Обратно на логиката съм склонен да вярвам, че нещо по-тежко има по-голям шанс да се счупи когато падне, от нещо по-леко. Градски По принцип си прав. Но аз нямам предвид солидност като падне, а солидност като усещане за нещо здраво сглобено. Редактирано Септември 27, 2012 от tommy
mariankata Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 Ето в този текст е истината Ladies & G's, кой, каквото и да ми говори (на английски е - много е дълго да го превеждам). http://www.cultofmac.com/193178/an-iphone-lovers-three-months-exile-with-android/ 3
flash40oo Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 (редактирано) Видях някоИ колеги да дават уж сигурна информация за предлагането на телефона от мтел а някой да има представа при глобул как стоят нещата P.S. Като гледах чуждестранните форуми относно тези прословути драскотини ми настръхна косата Редактирано Септември 28, 2012 от Alxx® На мен ми настръхва от неграмотност!
mariankata Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 Драскотините са налице. Днес пробвах да одраскам малко една бяла 5-ца с НОКЪТ!!! За жалост успях.... А... Новите слушалки, на мен, са ми уабави в ушите. Звук - вадят хубав (бас, пищялки, глас). Но... ми беше по-добре като увеличих звука от RegionalVolumeLimit.plist-a.
algor Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 https://www.facebook...06551256&type=1 iPhone 5 вече в Плесио! Това е от страницата им във ФБ. Те са ми клиенти и утре сутрин като говоря с началника ще ви кажа за какво става дума. Днес ми звънна акаунта ми от Виваком да ми потвърди, че до края на месеца ще го имат на цена 1800 лева с ДДС, но не знаят колко ГБ е. В Плесио изненадаха и мен, а и себе си с "конкурентната" (според тях) цена от 2100 лева за 16гб. И само неоторизираните продавачи продавали под тези цени, викат... Направо съм сразен. 1
SpAwN Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 (редактирано) SpAwN, пита ли ги кога очакват ново зареждане? Понеже моя приятел ще е там в края на седмицата и много се надявам да има една бяла 32-ка А по другите магазини само на договор го видях - Сатурн например.. Абсолютно никой от персонала в Apple Store не знае кога ще има налични телефони, засега нямат нищо. Единственият начин е да се следи в сайта на магазина за евентуална резервация за следващия ден, но и този метод все още не е наличен... Редактирано Септември 27, 2012 от SpAwN
flash40oo Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 Както съм свикнал всичките ми айфони да ги ползвам без никакви калъфчета и бъмпери и тн. ще е много разочароващо ако не се оправи този проблем с драскотините въпреки , че не виждам как би могло.
Grievous Публикувано Септември 27, 2012 Автор Публикувано Септември 27, 2012 Абсолютно никой от персонала в Apple Store не знае кога ще има налични телефони, засега нямат нищо. Единственият начин е да се следи в сайта на магазина за евентуална резервация за следващия ден, но и този метод все още не е наличен... The iPhone 5 Launches in 22 More Countries Tomorrow
SpAwN Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Grevious, това защо го даваш като линк? Телефонът се разграби петък и съботата и оттогава няма доставка..
Vancuver Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Драскотините са налице. Днес пробвах да одраскам малко една бяла 5-ца с НОКЪТ!!! За жалост успях.... Може би това би помогнало (макар аз лично да не харесвам този тип протекция на телефон): За 20 долара се покрива почти отвсякъде - само долната лайсна би била проблемна, ама май по-добре само тя да се дере, отколкото навсякъде...
The Shaman Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Драскотините са налице. Днес пробвах да одраскам малко една бяла 5-ца с НОКЪТ!!! Кое точно опита да надраскаш и успя?!
LUBECA Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Това е б@аси простотията! Аз лично, няма да си взема петицата, докато не си оправят простотиите! Представям си, като го понося в джоба една седмица, на какво би заприличал... Това по мое мнение е изключително голяма издънка! 7
Recommended Posts