Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

в техномаркет са пуснали пре-ордър на петицата, като в обявата пише че примиерата е на 26ти Октомври.... каквото и да означава това.

http://technomarket.bg/products/09124121/samsung-ue-75es9000

Публикувано (редактирано)

Е*ати цената.. На айпадите им беше добра цената като ги пуснаха доста скоро след официалната премиера.. Но айфона ще го пропусна от тях..

Редактирано от DreamcatcheR

Вчера ми пристигна 5-цата по Еконт от Англия. Цената в стора я знаете - £529 + 66лв. за доставка by air. Ако искате сухопътна е 38лв. Така че всичко излиза ~ 1350лв. Направо като ги видя тези цени по 2 бона за 16-ката...не знам. Те тия хора явно ни мислят за глупаци.

Редактирано от tommy
  • Харесвам 3
Публикувано

Честито

Публикувано

А по темата "Заслужава ли си iPhone 5"? Ами зависи... Ако очаквате т.нар." whole new experience" ще останете разочаровани. Ако сте с 4S с iOS 6 разполагате с почти всичко, което и 5-цата може да ви даде. Иначе телефона е изключително бърз, особено впечатлен съм от сафари - направо лети . Аз го сравнявам със старата ми 4-ка, разликата е огромна. Може би когато в България са изгради читава (и достъпна) LTE мрежа също ще усетим разлика, но до тогава това не е основния коз на новия iPhone.

Относно драскотините по задния панел - при мен всичко е наред, но това, което ми направи впечатление е, че сякаш е по-податлив на драскотини или поне така се усеща. А и като е по-лек се губи чувството за солидност, което имат 4-ката и 4S.

Общо взето съм със със смесени чувства - от една страна е супер, че има по-голям екран, по бърз процесор и поддръжка на LTE, но от друга сякаш липсва онова усещане като си купиш Apple продукт, заради което всички ние сме фенове.

• Харесвам 1
Публикувано

Говорете си, колкото си искате........накрая всички ще сме с Петицата...... :tooth:

• Харесвам 1
Публикувано

Може и да не сме всички;)

Публикувано

томи, би ли казал от къде го поръча?

англия ама от къде по точно, щом е англия предполагам, че е европейската версия?

Монро, Виж горния пост.

Редактирано от tommy

Вече е късно така или иначе. Дори и да го поръчате от онлайн стора, ще ви пристигне след минимум 4-5 седмици. Дотогава все ще се намери от другаде ми се струва.. Дали от оператор, дали от форумните базари..

SpAwN, пита ли ги кога очакват ново зареждане? Понеже моя приятел ще е там в края на седмицата и много се надявам да има една бяла 32-ка :smile: А по другите магазини само на договор го видях - Сатурн например..

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

А и като е по-лек се губи чувството за солидност, което имат 4-ката и 4S.

Обратно на логиката съм склонен да вярвам, че нещо по-тежко има по-голям шанс да се счупи когато падне, от нещо по-леко. Градски :)

Публикувано

Някой от Стара Загора да иска да пробваме?

83488997c2160925.JPG

7b0226749661eca7.JPG

285be6d880cd18b5.JPG

• Харесвам 3

Обратно на логиката съм склонен да вярвам, че нещо по-тежко има по-голям шанс да се счупи когато падне, от нещо по-леко. Градски :smile:

По принцип си прав. Но аз нямам предвид солидност като падне, а солидност като усещане за нещо здраво сглобено.

Редактирано от tommy
Публикувано

Ето в този текст е истината Ladies & G's, кой, каквото и да ми говори :) (на английски е - много е дълго да го превеждам).

http://www.cultofmac.com/193178/an-iphone-lovers-three-months-exile-with-android/

• Харесвам 3

Видях някоИ колеги да дават уж сигурна информация за предлагането на телефона от мтел а някой да има представа при глобул как стоят нещата :please:

P.S. Като гледах чуждестранните форуми относно тези прословути драскотини ми настръхна косата :thinking:

Редактирано от Alxx®
На мен ми настръхва от неграмотност!
Публикувано

Драскотините са налице.

Днес пробвах да одраскам малко една бяла 5-ца с НОКЪТ!!!

За жалост успях....

А... Новите слушалки, на мен, са ми уабави в ушите. Звук - вадят хубав (бас, пищялки, глас). Но... ми беше по-добре като увеличих звука от RegionalVolumeLimit.plist-a.

Публикувано

https://www.facebook...06551256&type=1

iPhone 5 вече в Плесио!

Това е от страницата им във ФБ.

Те са ми клиенти и утре сутрин като говоря с началника ще ви кажа за какво става дума.

Днес ми звънна акаунта ми от Виваком да ми потвърди, че до края на месеца ще го имат на цена 1800 лева с ДДС, но не знаят колко ГБ е. :tooth:

В Плесио изненадаха и мен, а и себе си с "конкурентната" (според тях) цена от 2100 лева за 16гб. :tooth:

И само неоторизираните продавачи продавали под тези цени, викат...

Направо съм сразен.

• Харесвам 1
SpAwN, пита ли ги кога очакват ново зареждане? Понеже моя приятел ще е там в края на седмицата и много се надявам да има една бяла 32-ка :smile: А по другите магазини само на договор го видях - Сатурн например..

Абсолютно никой от персонала в Apple Store не знае кога ще има налични телефони, засега нямат нищо. Единственият начин е да се следи в сайта на магазина за евентуална резервация за следващия ден, но и този метод все още не е наличен...

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Както съм свикнал всичките ми айфони да ги ползвам без никакви калъфчета и бъмпери и тн. ще е много разочароващо ако не се оправи този проблем с драскотините въпреки , че не виждам как би могло. :afraid:

Публикувано

Абсолютно никой от персонала в Apple Store не знае кога ще има налични телефони, засега нямат нищо. Единственият начин е да се следи в сайта на магазина за евентуална резервация за следващия ден, но и този метод все още не е наличен...

The iPhone 5 Launches in 22 More Countries Tomorrow

Публикувано

Grevious, това защо го даваш като линк?

Телефонът се разграби петък и съботата и оттогава няма доставка..

Публикувано

Драскотините са налице.

За жалост успях....

Може би това би помогнало (макар аз лично да не харесвам този тип протекция на телефон):

За 20 долара се покрива почти отвсякъде - само долната лайсна би била проблемна, ама май по-добре само тя да се дере, отколкото навсякъде...

Публикувано

Драскотините са налице.

Кое точно опита да надраскаш и успя?!

Публикувано

Това е б@аси простотията! Аз лично, няма да си взема петицата, докато не си оправят простотиите!

Представям си, като го понося в джоба една седмица, на какво би заприличал... Това по мое мнение е изключително голяма издънка!

• Харесвам 7
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...