Alxx® Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Ни първа, ни последна, но ще го купуват. Факт. 1
mimeto83 Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Това от видеото ако е вярно , направо съм очарована Sent from my iPhone using Tapatalk
The Shaman Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 До тук не чухме мнението на собственик май!
tommy Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 (редактирано) Ето малко снимки. Извинявам се за качеството, но са от 4-ката, а нямам друг апарат под ръка. Телефона е на 3 дни нормална употреба. Калъфчето ми е Spigen и съм го вадил и вкарвал поне 100 пъти. Ако се драскаше ЧАК толкова лесно, досега щеше да има поне една драскотина. Цялата тази история вече ми писна. Всеки, който иска iPhone 5 знае,че корпусът му е от алуминий и ако е завършил 8-ми клас, би трябвало да знае, че алуминият е сребристо-бял и е един от най-меките метали. След като се боядиса в черно и влезе в контакт с по-твърди материали - било то метали или не - (ножове, вилици, чукове, отвертки и пр. битови инструменти) по пътя на логиката би следвало да се надраска. Който ще го ползва в допир с ръката, лицето и евентуално калъфа си и предвижда инцидентни падания или изпускания, не би трябвало да има проблем. С две думи - не мисля, че при нормална всекидневна употреба биха се появили такива следи, че да стане неприятен за окото. Редактирано Септември 28, 2012 от tommy 4
The Shaman Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Мерси за адекватното мнение. Мен не ме притеснява толкова алуминия, колкото оксидацията. Мога да щракна часовника си да видите само от търкането в ръкава какво става. Не е от най-скъпите часовници, но не е и евтин. То, че ще се купува е ясно... Мерси още веднъж.
tommy Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 (редактирано) Това вече в по-дългосрочен план ще си проличи. Каквото и да кажем сега ще е в сферата на вероятностите. Много зависи с какви точно примеси в алуминия е изграден корпуса на телефона. Редактирано Септември 28, 2012 от tommy
ayl Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Не се притеснявам никък от тези драскотини. Аз пазя нещата си много, сегашния ми телефон е на над 10 месеца и нито един път не е изпускан. Чакаме само цените да паднат. За над 2000 лв обаче телефон няма да си купя. Май ще чакам до 26.11. когато пътувам до Мюнхен за 5 дни и там мога да се обзаведа ако намеря стора естествено.
Grievous Публикувано Септември 28, 2012 Автор Публикувано Септември 28, 2012 Я кажи нещо за нано сим-а. От оператор ли ти я дадоха или ръчна изработка? ayl, това? http://www.apple.com/de/retail/rosenstrasse/
tommy Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 (редактирано) Една снимка, казват, струва хиляди думи Доста неграмотно изрязване от моя страна, все пак работи безупречно Редактирано Септември 28, 2012 от tommy
ayl Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Имам една позната, която е в щатите по работа и се връща след 2 седмици, но така и не разбрах от постовете тука има ли изобщо там продажби на отключени телефони и ако да, как трябва да я упътя какво да направи?
algor Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Виваком цена 1690.90 за 16гб ФО. Допълнително ще ви кажа точен ден за наличност, но следващите няколко дни ще е...
don Baro Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 И аз съм от преди час с iPhone 5! С Grievous, отрязохме 3 сим-а(vivacom) и трите работят перфектно 4
Grievous Публикувано Септември 28, 2012 Автор Публикувано Септември 28, 2012 С резачката дадена на предната страница. Никакво пилене, дебелината е същата. 3
mimeto83 Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Виваком предлагат ли iphone на физически лица или са само за бизнес клиенти ? Sent from my iPhone using Tapatalk
algor Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Не, не предлагат за физически лица.
ayl Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Добре е щастливците, придобили вече 5-ата, да напишат впечатленията си за живота на батерията и дали има някъкви неприятни изненади от типа на липсата на превключвателя за 3G в началото за 4S. Дали са забелязали нещо, което го няма при 4S или нещо, което го няма при 5-цата. Иначе драскотините въпреки че са най-обсъжданата тема, не са най-важното нещо за тези, които искат новия телефон (или поне при мен е така). 1
JVV Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Аз пък се интересувам дали се дере толкова лесно наистина. Мразя кейсове. 1
LUBECA Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Ако се дере толкова лесно, то дори поставянето на кейса ще оставя следи...
asen4o0 Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 А защо толкова се притеснявате?! Почти всеки, който познавам с 4/4С е с два протектора - преден и заден, не ми се вярва вие да сте по-различни.
The Shaman Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Тук не сме само тийнейджъри Асенчо Говорим за антените, не за стъклото и панела!
mariankata Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 К'во стана... кой прибра телефоните, хора? В цяла Австрия няма 5ци от официални представители (reseller-и, store-ове, молове).... В Германия няма???? В Словакия няма.... Само с договор към оператора
killer4o Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 А защо толкова се притеснявате?! Почти всеки, който познавам с 4/4С е с два протектора - преден и заден, не ми се вярва вие да сте по-различни. Аз нямам и никога не съм слагал И определено не ми се ще да си омотавам телефона с тиксо, особено предвид, че дизайнът играе доста важна роля като си харесвам телефони. 1
dViktor Публикувано Септември 29, 2012 Публикувано Септември 29, 2012 Докато пуснат iPhone 5, Мтел и Глубол може и да са от следващата партида и да са с по-малко проблеми, но лично се съмнявам в това. Надявам се да е така, поне с тази драскотини по лайстните и задния панел. До колкото чета за сега няма количества никъде из Европа, което ме навява на мисълта, че са свършили предварително заявените бройки и сега чакаме нова доставка. Времето ще покаже.
Recommended Posts