Monro Публикувано Декември 12, 2012 Публикувано Декември 12, 2012 Здравейте, Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..? От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм. При вас как е? Цитирай
0 warman Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 Да попитам в бързината какъв е тоя катинар и стрелкичка горе в дясно до процентите на батерията дет ми се появи? Опитах се да кача и снимка но от два дни не ми позволява? Цитирай
0 The Shaman Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 Виж ръководството на телефона или тук: http://bgiphone.com/topic/5448-странен-символ-до-батерията-iphone-4/ 1 Цитирай
0 Toni- Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Аз също искам да се оплача от дефектирала 5ца. Преди малко повече от месец си купих от Мтел, черна 5ца 16гб и след известно време ползване забелязах в статус бара отдясно точно до часа, един изгорял пиксел, съответно веднага се обърнах към Мтел и ги попитах как стоят нещата с такива проблеми. Те ми обясниха, че ремонти не се правят, но задължително телефона трябва да мине през техен сервиз за да му направят диагностика и след това се заменя с нов, за съжаление не се наеха да дават срокове. Честно казано аз се зарадвах от новината. Все още не съм го занесал и лошото е, че веднъж го изпуснах вкъщи на теракота съвсем леко и от ниско, но в горния ъгъл точно до Power бутона металната рамка леко се смачка. Така, че това също го считам за доста сериозен проблем, защото колкото и да не ми се вярваше, че са използвали "по-мек" метал за разлика от 4 и 4S, тях съм ги изтървал доста повече пъти, от доста по високо и дори и на асфалт, но подобни поражения не бях виждал. Та чудя се дали няма да се направят от мтел и да ми кажат, че пиксела е изгорял в следствие от падането или поне, че самото падане е допринесло за този пиксел, което е абсурдно според мен, как би могъл да изгори само 1 пиксел, но знам ли ги. Някой да има опит с подобни ситуации? Аз мисля, че ще ти кажат, че щом е "ударен", то ти си виновен. Дано да греша, но като ги знам какви са много се съмнявам. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Естествено, че така ще кажат щом си личи. Дано и аз да греша. Аз преди известно време старата 4ка я бях закарал в мтел, защото имаше проблем с Home бутона, той се среща доста често - заяжда и трудно се натиска. Телефона беше доста надраскан, изтърван е адски много пъти, но наистина без такъв белег. Замениха ми го с чисто нов, при това 3 месеца преди да ми изтече гаранцията Но от друга страна, аз какво съм виновен, че ги правят такива меки, то дето се вика с пръст сигурно ще се изкриви бе, баси, разочароваха ме...Пък и би трябвало да се прави някаква диагностика, може ли или не може да изгори пиксел от 1 изтърване. Без да пробваш, няма как да разбереш. Дано го смемят, че си е за яд работа... Ще пробвам разбира се и като имам резултат ще пиша. Работата е там, че ако имам късмет и решат да го заменят и нямат в наличност, ще падне доста дълго чакане...ама ще почакам, стига да го заменят Здравейте, обещах, че ще ви осведомя за резултата. Занесохме го в сервиза в София на Кокуш 1 миналия петък, във вторник съобщиха, че ще го заменят с нов и в момента се радвам на чисто нова 5ак, предполагам, че е рециклиран, защото ми дадоха същата кутия със същите аксесоари, само телефона беше нов. На пръв поглед всичко му е наред и си работи безупречно, но ще видим как ще е за напред. Доста експедитивно се случиха нещата за моя изненада. Поне едно разбрахме, че едно очукване и няколко драскотини не са решаващи при признаването на гаранционните условия. Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Мтел са ти го заменили, така ли? Цитирай
0 Toni- Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 (редактирано) Да, Мтел, в централният им сервиз в гр. София, на ул. Кокуш 1. С твоя какво се случва? Редактирано Февруари 4, 2013 от Toni- Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Понеже темата за iPhone 5 е заключена, пускам снимката на позлатените 5-чки тук. Pure Beauty! (Ако има по-подходяща тема ги преместете) 3 Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Да, Мтел, в централният им сервиз в гр. София, на ул. Кокуш 1. С твоя какво се случва? Моя днес пак пое нататък... Дано с третия извадя късмет! Цитирай
0 jh_ivanov Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Не знам дали е проблем и на какво се дължи но забелязвам следното - точно в 16.30 всеки ден телефона извибрирва. Някой ако има идея на какво се дължи да сподели и как мога да го махна това Цитирай
0 Alxx® Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Тури една аларма за 16.30, остави я да свирне и после я спри. Ако не повтори - значи е било бъгче. Цитирай
0 Bobo Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Знам, че не му е тук мястото, но дфругата тема е заключена. Излезе 6.1.1, има ли шанс да се джейлне 4с, ФО. Вчера го взех и исках да си го ресторна, но ме подканва директно до 6.1.1, но не знам там evasi0n, дали работи. Прочел съм че дупката не е запълнена, но не знам 100% дали работи. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Малко търсене липсва! http://bgiphone.com/topic/22928-apple-пуснаха-ios-611-за-притежателите-на-iphone-4s/#entry188427 1 Цитирай
0 jh_ivanov Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Тури една аларма за 16.30, остави я да свирне и после я спри. Ако не повтори - значи е било бъгче. Направих го но днес пак ми извибрира На какво ли се дължи - точно в 16.30 егати. Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Освен някой апликейшън с нагласен ремайндер за друго не се сещам. Sync.me така вибрира, но показва и нотификация, за да напомни да си синхронизираш контактите. Цитирай
0 Vasko05 Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Имам проблем с iphone 5 16gb микрофона работи само на високоговорител. Цитирай
0 asen4o0 Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Защото ползваш един от другите (този, който е до жака за слушалките). Може би е за сервиз. Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
0 Vasko05 Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Някой път работи друг не .... ? Цитирай
0 Vasko05 Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Ресторнах го няма ефект ;( Цитирай
0 fredo Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Здравейте,при мен се получи странен проблем и с двете ми петици,когато ги сложа на зарядно не функционира абсолютно нищо въобще не се отключват,а когато ги махна от зарядното няма никакъв проблем.Имали някой същия проблем ? Цитирай
0 The Shaman Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Ако зарядните и кабелите ти са оригинални, нещо тока или контакта се ебават. Цитирай
0 fredo Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Оригинални са зарядните.Благодаря ще пробвам на друго място дали имам същия проблем. Цитирай
0 Vasko05 Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Имам проблем с iphone 5 16gb микрофона работи само на високоговорител. ресторнах го няма ефект дали да сменя микрофона ? Цитирай
0 The Shaman Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Ако така те кефи, не е нужно 1 Цитирай
0 mmitakaaa Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 (редактирано) Здравейте, преди време приятелката ми си купи iphone 5 от мтел. Първоначално инсталирахме asphalt 7(от моя app store акаунт) и като пусна играта крашва. С времето проблема започна да се появява и на други приложения и просто не знам какво да правя. Пускам някое приложения, излиза картинката и в следващия момент сме отново на homescreen -a. Телефона съм го ресторвал, направих му един update, но нищо не промени положението. Телефона е с версия 6.1 и не е джейлбрейкнат. Моля помагайте. Благодаря предварително Редактирано Февруари 18, 2013 от mmitakaaa Цитирай
0 asen4o0 Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Акаунта, с който си влязъл в appstore на телефона различен ли е от този, с който са изтеглени приложенията? Ако да, то проблема е там, т.е. трябва като изтеглиш дадено приоложение да не излизаш от акаунта си нито да го сменяш. Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
Въпрос
Monro
Здравейте,
Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..?
От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм.
При вас как е?
Top Posters For This Question
54
53
35
35
Популярни дни
Ян 21
25
Ян 18
22
Дек 14
20
Ян 29
20
Top Posters For This Question
The Shaman 54 posts
Alxx® 53 posts
Pe6o666 35 posts
Lyudmil 35 posts
Популярни дни
Ян 21 2013
25 posts
Ян 18 2013
22 posts
Дек 14 2012
20 posts
Ян 29 2013
20 posts
Популярни публикации
Alxx®
Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).
Lyudmil
Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента
Добавени снимки
525 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.