Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

iOS 7

uomoto

Въпрос

Публикувано

Както знаете Apple официално показаха новата версия iOS 7. С нея дойдоха доста полезни функции и изцяло нов дизайн.

gebetu4e.jpg

Желаещи да качат новата версия 7, но нямат Dev акаунт е редно да споделим, че това е Възможно!

Нужно е да нямате направен Jailbreak. А аз предлагам да направите ъпдейта на чисто!

1.Теглите фирмуера

2.Пускате последната версия на iTunes , задържате бутона Shift(Win) Option(Mac) и натискате Update(не Restore) , след това посочвате .ipsw файла. Това е!

post-9834-1371012467,4838_thumb.jpg

post-9834-1371012481,1381_thumb.jpg

post-9834-1371012492,8161_thumb.jpg

post-9834-1371012503,0816_thumb.jpg

post-9834-1371012513,881_thumb.jpg

post-9834-1371012523,8669_thumb.jpg

post-9834-1371012546,1077_thumb.jpg

Мога да споделя, че за първа бета нещата са доста добре. Направих рестор от ДФУ към 6.1.3, активирах и веднага ъпдейтнах към iOS7. След това си качих приложенията.

Потърсете в гугъл iOS 7 Beta 1

Sent from my iPhone using Tapatalk

post-9834-1371012200,0453_thumb.jpg

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Това щях да кажа и аз :))) Доста си назад със материала да знаеш.

• 0
Публикувано

Забавното е, че това поверие с батериите го цитират и по магазините. Дори и си вярват. И когато им зададеш правилният въпрос каква следва да е разликата между никел-металхидридните батерии и литиево-йонните или полимерни батерии и те гледат като голям камък.

• 0
Публикувано

Може и да е оттогава, обаче моля обяснете ми тогава защо пада с главоломна скорост до процента на заряд колкото е била (43% например) като я прекъсвам преди да се е заредила по гореописания начин? Държа да отбележа, че проблема с бързите падове на ток се появи след като минах на иОС7 от 2 седмици насам. Иначе и ГПС и всичко без блутут работеше и ме караше по 12ч като на 5% провеждах стандартен 3-5 минутен разговор и след като затворех изключваше съвсем. Иначе разликата между двата типа батерии за мен е само тази, че първите трябва да угаснат съвсем и да ги заредиш задължително докрай иначе пада бързо, а вторите можеш да ги зареждаш когато и колкото искаш, но в един определен момент и те почват да правят номера. А дали е така, кой ще ми каже? ;) знам че лития държи повече това зависи от мАч на батерията май

• 0
Публикувано

Имаме тема в която се обсъжда зарядът, хвърли и едно око. Особенно на частта за времето на зареждане. Щом за 90 минути се пълни до 100%, значи е мъртвец - нормалноро зареждане на здрава батерия е около 3,5 часа(да не казвам 4).

• 0
Публикувано

То къде ли не писа за тая батерия! В три теми, едно и също!

• 0
Публикувано

Знаех си, че ще ми се караш Алекс.Значи като си ида другия месец при мама в Париж ще си взема оттам. Благодаря за съветите момчета!

Шамана да не ми се сърди, че пиша на много места за един и същи проблем, просто съм от хората, които изискват по-обстойни обяснения за някои неща и понякога чак "ставам досадна с набиване на пирони в една и съща дупка" (тука цитирах г-н прокурора дето ми е в къщи)

Бяхте ми повече от полезни, за което благодаря и се извинявам още веднъж ако съм ви досадила с едни и същи въпроси.

От мен лека вечер и до скоро!

• 0
Публикувано

Никой не ти се кара :) Само давам насока къде да прочетеш.

• 0
Публикувано

Открих този шот в телефона, от петък е. Не се вижда датата и тя може да изчезнала предният ден, докато записвах звук и телефона бе в джоба на сакото, не знам.

Обаче на шота се вижда тапета на лока и го намерих след всички снимки, които съм снимал и вероятно се е запазил в телефона неволно или при моя грешка при натиснати грешно бутони, казвам че не съм го правил аз.

Може би след него е изчезнал и тапета, а си спомних, че същата вечер дори пропуснатите разговори на лока се намираха в горната част или нещо подобно, но не и там, където стоят обикновено, когато ги гледам преди да отключа телефона.

bsaq.png

• 0
Публикувано

Да поспамя малко и аз, едно птиченце ми каза, че до 1 седмица ще има джейл, ама да видим колко е истина :D

• 0
Публикувано

Е, как :D "redsn0w 10.1r1 - download now!".

• 0
Публикувано

Off:

Аз да ви кажа кога ще има джейл - след като остане 1 седмица да излезе iOS 7.1.

Това е политиката на Apple от доста време насам "за жалост"...

• 0
Публикувано

Нещо ново което забелязах - когато слушам музика и регулирам звука със слушалките екрана се активизира което не беше така преди...и както си го стискам в ръка може да си свети и един час :guitarred:

• 0
Публикувано

Хич да не е, позанимавал се е... :)

• 0
Публикувано

Изкърти джамовете е...ти!!

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

• 0
Публикувано

iOS 7.0.3 OTA Update + Official full change-log:

7.0.3-Update-1.png

7.0.3-Update-2.png

• 0
Публикувано

Майко чак ми се иска да ъпдейтна :) Честно!

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

• 0
Публикувано

Само за новите устройства ли е?

• 0
Публикувано

Хората,които чакат Джейл да не обновяват за сега до 7.0.3

qler.png

• 0
Публикувано

Има го за всички ъпдейта. Ще изчакаме ден два и тогава на спокойствие ;)

• 0
Публикувано

При мен на 5 няма, само на 5s и 5c...

• 0
Публикувано

Няма да е при всички едновременно. В момента натоварването е адско.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...