The Shaman Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Може и без джейл, но няма да можеш да се възползваш от кракнатите приложения например както и на някои други екстри. Ако искаш телефон и си готов да си копуваш всяко едно приложение то може и да не го джейлваш. Цитирай
anrito Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Благодаря за бързия отговор! А за 3GS-a с коя от двете програми е за предпочитане да се направи - Redsn0w или Purplera1n? Мисля, че ще ми е по-лесно с втория начин, защото все още съм мноооооооооого на Вие с iPhone :redface: но и приемам всякакви съвети от вас, защото все пак вие сте врели и кипели! Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Някой с достоверна информация относно iPhone-ите от Глобул. Днес звънях на ляво и дясно и само простотии ми говорят, замо преди малко една женица ми каза, че в цяла София няма. Доста се забавлявах и на факта, че колкот пъти звъннех, толкова пъти ми даваха различна информация, аман от некомпетентни :evil: Цитирай
mupo Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Доста ще почакаш да ти се обадят. Няма 3GS никъде. Аз успях да си взема последната бройка от Сливен вчера. Звънял съм във всички магазини на Гпобул и Германос в България. Благодаря за съдействието на Адамво, Grievous, Pe6o666 и Миро. Благодарение на последния вече съм щастлив собственик на 32GB 3GS. Мнението на Anthony отговаря на въпросите ти. anrito, мисля по-добре ще е с redsn0w. Върти ми се в главата, че Grievous се беше оплаквал от Purplera1n, а и той не работи на 3.0.1 Цитирай
anrito Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 OK. Благодаря много за съвета! :razz: Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 А на мен пък днес за 2 часа ми потвърдиха, че са ми намерили 3GS 32GB.... Само дето не е в София. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Нямах такова намерение, пък и още не ми е в ръчичките.. Цитирай
ioff Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Ще има ли нови телефони тази седмица или не? А след като се внася от Глобул в Космоте Гърция не може ли да се вземе също? Цитирай
SpyDeR Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Много се надявам да има. Аз си поръчах един в събота и продавача каза, че понеделник го взимали от склада и вторник мога да отида да си го доплатя от плевен. А дано да е така, само по магазините да няма бройки пък иначе в складовете да има нещо. И в другите магазини на глобул и германос в Плевен искаха да се остави капаро за бройка пък като дойде щели да ми звъннат да си я взема. Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Имашт чушки в складовете. Бахти смешниците Цитирай
PL87 Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 По складовете нямат, поне така ми казаха на мен. Чакат доставка тази седмица. Цитирай
SpyDeR Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Хм.. незнам, в един от магазините на Globul в събота имаше един телефон доставен с куриер. Незнам от къде го бяха издирили. И аз предположих, че нищо нямат и по складовете. Дано по-бързо да намират нещо. Цитирай
PL87 Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Това най-вероятно са били запазени от преди бройки А и мисля, че на мен ми говориха за 16ки, щото 32ки мисля, че още се намират. Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Аз пък преди малко влизам в магазина на Мария Луиза и викам имате ли ифони, и тая гордо дааа, викам купувам го и отам, нямаме ифони ма Anthony: Би ли го написал на български? Bobby: В смисъл? Цитирай
SpyDeR Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Същата работа и в Плевен. Влизаме с Raptole в последният магазин на Глобул и питам имате ли Iphone 3gs 16gb и един наперен продавач без да се замисли каза да. Стана, погледна демонстрационната бройка и каза един момент. Извика шефката и тя пита на момента ли искате да го купите и аз викам да. Взе да ми иска телефони като имали щели да се обадят и тн... Явно имат заучен сценарий. Винаги казват, че имат колкото да се вържеш да оставиш телефон, за да ти намерят след 1-2-3 седмици Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Не съм съгласна 1–2–3 седмици... Както вече казах, в петък за 2 часа ми потвърдиха, че са ми намерили 32GB, а днес рано сутринта се обадиха да отида да си го взема. Има някаква история около доставките, ама май няма нужда от истерия... Цитирай
SpyDeR Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 32gb предполагам, че все има нещо останало, но за 16гб всичко е изчерпано. Ще им дам малко време до сряда, ако не почвам да ги теророризирам по телефона. :twisted: :twisted: :twisted: Цитирай
king1078 Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Някой може ли да потвърди, че има 32ки в София все още? Не че няма днеска-утре да се втурна да търся така или иначе, ама все пак ако някой има предварителна информация къде... Цитирай
wmalevski Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Аз пък в петък отидох в CCS пъвро в германос - имате ли 3ГС 16ГБ - ония да имаме, викам окей вземам го, ама искам да преподпиша че ми е изтекъл договора (за това не го и поднових толкова време) и той .. ама то ние имаме 1 бройка и е само за нови абонати :eek: отидох в офиса на глобул който е до германос - от там си взех без проблем но беше последен, дори докато ми оправяха документите звъняха да питат по телефона дали имат налични Цитирай
PL87 Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Абе така като гледам май май ще ми правят парчета, защото не го взимам с договор, а за 1149 лева отключен Ама ще напъвам до край. Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Най-много да подпиша още един договор и да спра да си плащам сметките пак, като са толкова отворени Цитирай
tchav Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Проблема не е само в Глобул. И в "at&t" за този модел се чака 1-2 седмици. http://www.wireless.att.com/cell-phone-service/cell-phones/cell-phones.jsp?allTypes=on&feapaytype=standard&startFilter=false&allFeatures=on&manapple=apple Цитирай
ipa Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 аз искам да попитам мога ли да взема от Глобул iphone 3gs без договор /аз и без това съм им абонат, не ми трябва още една карта/, и колко пари точно ще ми излезе. мерси Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.