applehifi Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 (редактирано) Ето един читав линк без да е рарнат, има го и за торент.Леко сваляне. Редактирано Февруари 24, 2010 от Grievous Цитирай
maNcHeSteRUTD Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 Някой може ли да ми даде линк само на Германия тъй като утре ще пътувам. Мерси много. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 (редактирано) iGo My way - Germany Mirror Редактирано Февруари 24, 2010 от Grievous Цитирай
Ники Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Призовавам всички, които искат IGO да си го закупят. Тези пичове заслужават всеки един лев даден за тях. Нека продължават да се развиват. Единствено те мислят за страните от Източна Европа. Вярно, че имат много добри карти, в сравнение с Навигона, който съм пробвал до момента ... но картите не са всичко. 1. Много неадекватно гласово навигиране - много често се опитва да ме накара да сляза от главният път, да се завъртя по детелина и после да се кача обратно горе. 2. Като има изход само надясно (Т-образно кръстовище), винаги ми казва да се подготвя да завия наляво ("пригответе се да вземете следващият ляв завой") - А НЯМА НАЛЯВО!!! 3. Лошо пресмятане на маршрута - от морето(Бургас) към моето село в северозападна България се опита поне 10 пъти да ме прати в грешна посока, дори веднъж се поддадох - на входа на В.Търново имаше ремонт и табелка София надясно, последвах я, после послушах iGo и като минах през тунела разбрах че ме праща към Русе, та трябваше да обръщам. 4. Много често гласовата навигация се губи - трябва да влизам в настройките и въпреки че е избран български, като го избера отново се оправя. Само ще допълня, че почти всички колеги от Румънският офис на път от Букурещ за Гърция това лято са се загубили (или по-точно са обикаляли доста из България). И на отиване и на връщане!!! Сега си сложих Sygic ... да видим той как ще е ... Навигона нямаше карта на Радомир, например ... и няма навигация на български ... Цитирай
Severus Публикувано Септември 12, 2009 Автор Публикувано Септември 12, 2009 Много удивителни, много нещо. Първо, ти и твоите румънски колеги, каква карта на БГ сте ползвали - ТелеАтлас или Русенската. И коя версия? Второ, ако картата не е точна, каквито и върховни хитрости да прави навигационния софтуер, няма да те закара по правилния маршрут. Трето, ако друг навигационен софтуер те навигира по-добре до твоето село, ползвай него и го похвали в съответната тема. По поста ти се вижда, че имаш доста малко опит и познания в/у навигационните софтуери, за да пишеш толкова категорично и патетично. Цитирай
b0b0bg Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 ако ми постнете снимки на едно село казва се Боаза до Севлиево дали го открива ще съм ви благодарен Цитирай
Severus Публикувано Септември 12, 2009 Автор Публикувано Септември 12, 2009 "Боазът" е селото. Цитирай
Brego Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 И е по-скоро до Априлци.... Цитирай
b0b0bg Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 да ама показва ли Боазът на картата Цитирай
Severus Публикувано Септември 12, 2009 Автор Публикувано Септември 12, 2009 Естествено. Всяко село го има на картата. Цитирай
b0b0bg Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 а става ли да се ползва GPS без Wi-Fi Цитирай
apple_iphone Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 (редактирано) То попринцип си ползва GPS .Да става . Редактирано Февруари 24, 2010 от Grievous Цитирай
b0b0bg Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 а попитам тея only bul i drygite only greece и т.н. карти ли са или софтуер само за България? Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Абе ти защо не прочетеш темата както всички други, ами пост след пост. Ако зададеш още един въпрос на който е отговорено, ще се наказваме. Цитирай
b0b0bg Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Абе ти защо не прочетеш темата както всички други, ами пост след пост. Ако зададеш още един въпрос на който е отговорено, ще се наказваме. четох ама човек да не попита нещо. на онея руските глупаци дето питат за пасс им го повтори пасса 10 пъти а аз дето си купих телефона онзи ден и питах 3 въпроса тука ще ме изядете Цитирай
Grievous Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Що бре, и ти ли не знаеш Български. Че и с червени букви е. Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Руските глупаци не знаят Български за да се ориентират, а ти знаеш ли? Май си просиш наказанието. Ако 5-потребителя питат като теб, ще отиде темата с 10 страници на пред с излишен спам. Ти спамиш ли? Нещата които питаш са коментирани и написани. Цитирай
b0b0bg Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 както и да е ще ги сложа и двете на телефона пък квото стане мн е сложен тоя телефон Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Телефона ли е сложен или теб те мързи да четеш? Цитирай
b0b0bg Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 добре вече прочетох и разбрах!!!та да знаеш от къде мога да дърпам карти на ТА? Цитирай
b0b0bg Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 Мога ли да попитам защо не може да намери GPS сигнал, след като съм изкарал телефона навън? И къде е тази папка IGO8 , в която трябва да си слагам картите? Цитирай
Grievous Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 Виждам как си отиваш. За един ден и вече си в Предупредени. Чети бе човек, 28 страници много ли са ти. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.