Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

iOS 7

uomoto

Въпрос

Публикувано

Както знаете Apple официално показаха новата версия iOS 7. С нея дойдоха доста полезни функции и изцяло нов дизайн.

gebetu4e.jpg

Желаещи да качат новата версия 7, но нямат Dev акаунт е редно да споделим, че това е Възможно!

Нужно е да нямате направен Jailbreak. А аз предлагам да направите ъпдейта на чисто!

1.Теглите фирмуера

2.Пускате последната версия на iTunes , задържате бутона Shift(Win) Option(Mac) и натискате Update(не Restore) , след това посочвате .ipsw файла. Това е!

post-9834-1371012467,4838_thumb.jpg

post-9834-1371012481,1381_thumb.jpg

post-9834-1371012492,8161_thumb.jpg

post-9834-1371012503,0816_thumb.jpg

post-9834-1371012513,881_thumb.jpg

post-9834-1371012523,8669_thumb.jpg

post-9834-1371012546,1077_thumb.jpg

Мога да споделя, че за първа бета нещата са доста добре. Направих рестор от ДФУ към 6.1.3, активирах и веднага ъпдейтнах към iOS7. След това си качих приложенията.

Потърсете в гугъл iOS 7 Beta 1

Sent from my iPhone using Tapatalk

post-9834-1371012200,0453_thumb.jpg

Recommended Posts

• 0
Публикувано

@Максим, просто пророчески изказвания малко ме дразнят ;) Супер е, че Apple своевременно оправят разни бъгове, макар че на мен лично ми се щеше да не присъстват в официалния фърм, но явно не им е стигнало времето.

Приятелю това е форум и всякакви изказвания , макар и пророчески не би трябвало да те дразнят ;)

• 0
Публикувано

Напротив, могат да го дразнят колкото си искат, но няма как да ги махне - правото е равно за всички. Правилата също. ;)

• 0
Публикувано

Съгласен . ;) Сега чакам някой друг от агиткста да ме оплюе.

Има правописна грешка ....не съм я редактирал да не ме накажеш.

• 0
Публикувано

Дока е много по-грозен, отколкото ти се струва. Огледай се за друг телефон, има в изобилие.

Ирония ли се опитваш да демонстрираш..?

Да, много е грозен дока. Разцъквах днес един айпад 2 и не мога да разбера как е предпочетено това нещо пред традиционния стар...

Силно се надявам да не бутнат и OS X

• 0
Публикувано

Между другото,това не е никакъв док...а нещо си там!;)

• 0
Публикувано

Живи и здрави да сме,аз просто така си се паля някой път.А сега по темата : Реално на моята 4s-ка забелезвам по-малък usage на рам,отколкото на 6.1.3.Батерийката държи маалко повече отпреди - а бе като за телефон от 2011 съм доволен,все пак не е Nexus :D

• 0
Публикувано

При мене на 5ца всичко е ок . Даже мисля че са оправили проблема с 3G който беше нямаше обхват така добър.

• 0
Публикувано

Като слагате шотове или снимки пишете, какво значат, че да не давате празни надежди на хората. Особено тази с iFile.

• 0
Публикувано

7.0.2 не е проблем за джейла и снимка на джейлнат iOS 7.

• 0
Публикувано (редактирано)

Да, но за тази с iFile вчера някъде пишеше, че е единственото приложение с работещ мултитаскинг при iOS 7. Нещо подобно бе, ако е така не е добра новина и за Jailbreak вероятно рано да се говори.

edit: Ако няма грeшка, за момента само iFile движи коректно при iOS7.

Just fixed Cydia for iOS 7, compiled with the iOS 7 SDK and it is looking wweeiirdd

https://twitter.com/...668435697156096

os36.jpg

iFile (and Substrate) seem to be the only stuff that's working right now on iOS 7. Don't bother updating

https://twitter.com/...626221713514499

Редактирано от iPhoneman
  • 0
Публикувано
Като слагате шотове или снимки пишете, какво значат, че да не давате празни надежди на хората. Особено тази с iFile.

Аз не се надявам,а чакам;)Правиш разлика,нали?

• 0
Публикувано

Прави ми впечатление, че за разлика от всички версии, на които съм бил досега (от 4 нагоре), падането от 100% на 99% на батерията е равно на това между две от кои и да е други стойности. Преди като заредех до обяд батерията беше на 100% и чак след като станеше 99% започваше нормално да се точи.

• 0
Публикувано

Не разбрах какво искаш да кажеш. И сега като заредя вечерта батерията ми стои на 100% до обяд на следващия ден.

• 0
Публикувано

Вие на спрингборда ли се връзвате? :)

• 0
Публикувано
Не разбрах какво искаш да кажеш. И сега като заредя вечерта батерията ми стои на 100% до обяд на следващия ден.

:censored2: батерията :smile:

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

• 0
Публикувано

При мен не е така. Като заредя до 100% и проведа един разговор на телефона и вече е на 99%. Преди правех по 5 разговора и ровех по половен час, за да ми падне на 99%. Винаги съм смятал това за пропуск при софта.

• 0
Публикувано

Ето няколко съвета за "жадните" за батерия: http://www.redmondpie.com/top-28-ios-7-battery-life-saving-tips-guide/

Или направо преминете към последния съвет ;)

• 0
Публикувано

iPhone 5 и не само 5, след като го заредях до края и го изключа обикновено много бързо пада на 99% без значение дали е с 6 или iOS7. Ако стои цяла нощ в контакта се забавя доста, докато падне на 99%, но пак не винаги.

5s е мисля е подобен, но съм го зареждал 3 пъти и не съм сигурен, но към краят под 50% е по-стабилен от iPhone 5. С нова батерия е все пак и може да ми е грешно впечатлението, а и не съм му слагал много приложения.

• 0
Публикувано

Някой забелязал ли е след restore, че трябва да си верифицира устройството отново в Whatsapp и съответно абонаментът му става от безкраен на едногодишен?

• 0
Публикувано

По-скоро е от Apple ID, а не от устройство било то ново или ресторанто.

• 0
Публикувано (редактирано)

Абе, целият случай е много странен. Вчера правих два рестора (ей, така за гимнастика, щото имах време за губене). Първия път направих set as new и после вкарах ID-то. Тогава ми направи за първи път този номер. Когато стартирах Whatsapp ми каза, че ще тегли инфо от облака и трябваше да се съглася с това, т.е. Apple ID-то е било коректно. Втория път restore-нах от бекъп и пак същото, което не би трябвало да е така след като връщам целия бекъп от iTunes. Писах мейл на съпорта, но още нямам отговор. Затова рекох да попитам, докато чакам от Whatsapp да ми пишат.

Редактирано от Anton
  • 0
Публикувано

WhatsApp обявиха отдавна,че ще минават на едногодишен абонамент!Може би момента е дошъл;)

• 0
Публикувано

Не. Платените от едно време, трябва да са с лайфтайм. Аз, съм така.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...