ThUnDeR Публикувано Август 17, 2009 Публикувано Август 17, 2009 Няма код, просто го закачаш на iTunes и се отключва. Цитирай
korn3 Публикувано Август 17, 2009 Публикувано Август 17, 2009 Епъл ти го отключва,това е. Телефоните са едни и същи. Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 17, 2009 Публикувано Август 17, 2009 Добре, а някой ще обясни ли самото отключване как точно става - някакъв код ли ти дават/пращат на мейла или ?Някой по-напред в темата беше споменал, че още на следващия ден като пробвал активация през iTunes и станало.. това ме навежда на мисълта, че няма никакъв код, нека сподели някой с 3GS от Глобул/Германос на свободна продажба pls Добавят IMEI-a на дадения телефон в активационния сървър. След като го добавят, връзвайки телефона към АйТюнс той ти го активира и воала Цитирай
anrito Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 Току що се връщам от City Center и честно да ви кажа няма такъв цирк! Момчето толкова усърдно се опитваше да ме убеди, че всъщност телефоните идват два вида от Apple - едните са отключени, а другите са заключени от Apple към мрежата на Globul! Представете си реакциятя ми когато чух това - сигурна съм, че всички в мола ме чуха! П.С. Ама как само си мислят, че могат да въртят всички на пръста си! И защо си мислят, че те знаят повече от всички други? Цитирай
Grievous Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 Ехеее, чак пък избухване. Да не започне 3-та световна война. Цитирай
heartagram1980 Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 някъде пишеше че,досега са избухнали към 11 устроиства,дано няма на наша територия Цитирай
SpyDeR Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 Пълни малоумници са както от Глобул така и от Германос. Германос трябваше днес да ми докарат телефон. Да ама друг път. Звънях на двата магазина на Глобул в Плевен. В единият магазин казаха да си оставя номер. В другият продавачката каза: имаме в магазина може да се закупи. Тъкмо се пригатвям да пътувам за Плевен и се сетих да попитам дали мога да го купя с кредитната си карта, а не в кеш. Звъня пак и ми вдига някакъв младеж. Само като му казах, че е за Iphone 16 gb 3gs и той вика не тръгвайте за Плевен тя колжеката се е объркала, сутринта го продадохме и сега го няма, утре към обяд ще имаме. Затварям и след 30 мин звъни пак. Ами съжалявам в цялата мрежа има само 1 бройка и е капарирана, звъннете другата седмица в четвъртък за да проверите дали има телефони, да не се разкарвате. Егати смотаният персонал, верига и оператор. Цитирай
ivaylodj Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 ...няма такъв цирк! Момчето толкова усърдно се опитваше да ме убеди, че всъщност телефоните идват два вида от Apple - едните са отключени, а другите са заключени от Apple към мрежата на Globul! ... Мдам, навсякъде действат по 'познатата' (вече) схема - явно са минали инструктаж, как да действат при хора, които идват и искат да закупят на т.н. 'свободна продажба'.. При мен беше същия 'цирк' в магазин на Германос във Варна (бул.Владислав Варненчик) - Предния ден (беше Неделя следобяд) се бях опитал да го взема, но ми отказаха, взехме да се плашим един друг и в крайна сметка ми взеха тел. за да могат след консултация с ръководството си как да действат в създалата се ситуация, да ми се обадят на др.ден с някакъв резултат и разбира се с обещението да не продават бройката (разбира се единствена останала, обещана за София и пр.) докато не се изяснят нещата. Обадиха се на др.ден да мина да го взема - там на място, след дълго убеждаване колко е добре да мина на договор към Глобул и какви са ми бенефитите ако направя еди си как, ми го дадоха, след което гледах и как др. потребител (мой познат) искаше да си купи веднага след мен: тук бяха брутални, човекът казва искам да си купя iPhone 3GS, продавачите казват ммм, 16GB свършиха, но имаме един 32GB искате ли да вземете него; човекът - разбира се, вземам го веднага; продавачите: с какъв договор ще го вземете; потребителят: ще взема iPhone 'с опция за отключване' (така ги водят по номенклатура в Глобул); малко ровене из шкафовете: опа, ние всъщност нямаме такава бройка, въпреки че ни се води на склад.. Човекът просто не му се разправяше и се отказа. Цитирай
korn3 Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 Чудят се какво да измислят за да почнем отново да им купуваме скапаните нокий и сонита... Вече няма да купуваме боклуци,намерихме истинска фирма(поне аз). Цитирай
kawabiker Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 4 айфона съм потрошил, отварял съм ги всичките, правил съм ги на парам-парчета и честно казано, още от онзи ден когато прочетох тази "новина" не се сещам как точно ще избухне и дисплея ще стане на парчета и ще се разхвъчи :surprised: Цитирай
tonywoolf Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 Единственият компонет, който може да избухне е батерията. А литиево-йонната батерия гърми доста здраво. Имаше едни нокии преди време, на които им гърмяха китайските батерии. Така че - нищо чудно. Цитирай
Grievous Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 И до ден днешен батериите се надуват. Цитирай
Grozdan_Karapetrunov Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 4 айфона съм потрошил, отварял съм ги всичките, правил съм ги на парам-парчета и честно казано, още от онзи ден когато прочетох тази "новина" не се сещам как точно ще избухне и дисплея ще стане на парчета и ще се разхвъчи :surprised: Прати и на мен един айфон, аз нема да го троша, ше го пазя :> Цитирай
kawabiker Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 Ми няма,свършиха, сега си имам два ги пазя доста, засега Цитирай
TeDDy Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 За един месец в Англия, Франция и Холандия има четири регистрирани случая на прегрели айПоди и айФони, които се пукат, изхвърчат или подпалват. Миналата седмица след третия подобен инцидент ЕК започна разследване за възможните опасности, свързани с двата продукта на "Епъл", съобщи EUobserver. Според свидетели на инцидента в началото на август в Екс ан Прованс, Франция, айПод внезапно започнал да пращи, след което се разпаднал, разхвърляйки части наоколо. Едно от парченцата ударило младеж в окото, съобщи френският ежедневник Les Echos. Подобен случай е регистриран в Марсилия с музикален плеър айПод. Същевременно в Англия прегрял айПод Тъч "подскача" на три метра по думите на младата си собственичка, а холандец съобщава, че през юли айФонът му се самозапалил в колата, където бил оставен. В края на миналата седмица ЕК поиска информация от "Епъл" и от страните членки за възможните опасности, на които са изложени потребителите на айПод и айФон, съобщи пред EUobserver Тон ван Лийроп, говорител на Европейската комисия. За други подобни случаи все още няма сигнали чрез Rapex - европейската система за бързо разпространение на информация за опасни стоки, добави г-н Ван Лийроп. Говорителят подчерта, че още е много рано да се каже какви мерки ще бъдат взети и във всеки случай крайните решения ще зависят от страните членки. Говорителят на "Епъл" отказа да кометира ситуацията пред EUobserver. Дневник Цитирай
PL87 Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 Sweeet. И все пак благодаря на Глобул, че ни предоставят телефона на конкурентни цени Цитирай
MI6O Публикувано Август 20, 2009 Публикувано Август 20, 2009 Би ли споделил срещу каква сума ти го отключиха ? Цитирай
Grievous Публикувано Август 20, 2009 Публикувано Август 20, 2009 MI6O, този въпрос е задаван многократно в тази тема, прегледай я. Цитирай
Silenci0 Публикувано Август 20, 2009 Публикувано Август 20, 2009 Леле няма такива мошеници като Germanos, вече две седмици ме мотаят. Поне три пъти ме излъгаха, че телефоните ще дойдат след един-два дена. А най-смешното беше, че последния път най-нагло ме попитаха дали са ми се обадили. Толкова ме е яд на тия г...и п....и. А аз дори и капаро им оставих 100 лв. Цитирай
MI6O Публикувано Август 20, 2009 Публикувано Август 20, 2009 MI6O, този въпрос е задаван многократно в тази тема, прегледай я. Извинявам се тогава ... :redface: Хубаво ще е да се напише в първия пост,все пак не всеки има време да претърси 45 страници ,а това си е важна иформация . :confused: Цитирай
Anthony Публикувано Август 20, 2009 Публикувано Август 20, 2009 MI6O, я отиди пак на първата страница и прочети първото изречение с огромни, червени букви. Цитирай
MI6O Публикувано Август 20, 2009 Публикувано Август 20, 2009 Цените на Глобул може да са претърпели промени. Ние не сме Глобул. Ако смятате, че цените са други, моля напишете ги в темата, а не задавайте въпроси Това са цени към 11.08.2009. E ? Аз да съм казал ,че цените са други ...? Питам съвсем друго нещо ,а именно :Кака е цената за отключване на заключен към Глобул телефон ? Цитирай
mupo Публикувано Август 20, 2009 Публикувано Август 20, 2009 А какво ти говори - Ние не сме Глобул. Аз казвам 90-100лв., гледайки цените от снимката. Цитирай
Anthony Публикувано Август 20, 2009 Публикувано Август 20, 2009 MI6O, май ще се сбогуваме с теб. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.