Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

IGO My Way Europe Edition

Recommended Posts

Публикувано
Имам проблем с POI, та да питам дали някой не се е сблъсквал с подобен и ако има някакво решение какво е то?

Проблема се състой в:

Слагам си *.kml файловете в caches/content/userdata/poi, задавам права и т.н. и всичко е ток. Местата се зареждат от програмката, показват се на картата няма ядове, но само 1вият път. След като заредя програмката веднъж, във въпросната папка caches/content/userdata/poi за всеки *.kml файл се появяват два нови съответно с разширения *.kix и *.kns (Пример: слагам POI BG_Lukoil.kml, стартирам програмата след което се появяват BG_Lukoil.kix и BG_Lukoil.kns), в следствие на което програмата забива след стартиране, докато не ги премахна.

П.П. В този ред на мисли, някой играл ли се е да слага нови иконки на POI, примерно да добави на Лукойл иконка, така, че когато наближаваш въпросната точка на картата да се изобразява съответната иконка, в скина има доста, но има само на шел от бензиностанциите, ще е добре ако някой е ръчкал да удари едно рамо как да се добавят допълнителни икони.

Да, на мен ми се получи така, но това е от правата на папките userdata и poi

Аз ползвах iFile и им зададох следните права, като преди това триеш въпросните файлове:

img0009g.png

След това този проблем изчезна.

Относно иконите - и аз търся начин да си сложа собствени такива, но за сега удрям на камък

П.П. ivorpetkov, правата са оправили този проблем. Можеш да махнеш файловете от var/mobile/Applications/ ... /iGoMyway.app/content/speedcam. Не ги чете от там

Публикувано

Това с правата бе първото нещо, което ми хрумна да направя, да забраня писането в тия папки, но по този начин въобще не ми се появяват POI-тата :cry:

Публикувано
... Можеш да махнеш файловете от var/mobile/Applications/ ... /iGoMyway.app/content/speedcam. Не ги чете от там

Потвърждавам, така е.

Публикувано

Хоп, оправих го :Wink:

Новите файлчета (*.kix, *.kns), им зададох права 222 (само да пишат) и програмата си зарежда, не забива, и всички POI-чета се показват.

П.П. Остават само иконките :smile:

Публикувано

може ли някой да каже защо по време на движение ми се включва умалена карта на местността и ми дава дестинацията в умален размер и има ли начин това да се изключи?

Публикувано

Забелязал съм, че става когато дистанцията е по-голяма. Т.е. когато до следващия пункт имаш доста път и е без отбивки.

Публикувано

ecobell, мисля че това е опцията Panorama, която се намира в Настройки -> Skin settings -> navigation -> 2-3 пъти стрелката надолу -> Automatic Panorama.

Публикувано

едно въпросче - направих всичко както трябва изтеглих карта на Б-я 130мб, разархивирах я, обаче не мога да я вкарам в itunes, бтв това става с всички рарнати програми....

Публикувано

Върни се в началото и прочети малко повечко. Там е описано (кое,къде и как) се добавя. :smile:

П.П. А относно другите програми прочети Тук

Публикувано
Върни се в началото и прочети малко повечко. Там е описано (кое,къде и как) се добавя. :smile:

П.П. А относно другите програми прочети Тук

аз други кракнати програми съм свалял много и няма проблем когато ми дава да отворя с iTunes по подразбиране, проблема е когато са рарнати...разархивирам файла и интересното е че разархивираната иконка е с име iTunesArtwork/явно там е проблема/, кликам два пъти на иконката, давам да я отвори с iTunes и.....НИЩО!

Публикувано

mal4ugan4o, дете малко, виждаш ли разширението на файловете и можеш ли да смениш разширението на файловете от .rar на .ipa и тогава да кликнеш двукратно върху тях за да ти се добавят в iTunes-а. Кой клас ще си наесен?

Публикувано
mal4ugan4o, дете малко, виждаш ли разширението на файловете и можеш ли да смениш разширението на файловете от .rar на .ipa и тогава да кликнеш двукратно върху тях за да ти се добавят в iTunes-а. Кой клас ще си наесен?

след като разархивирам файла, разархивираната икона е под името iTunesArtwork, а не името на програмата която свалям и явно щото съм мегамалолетен не виждам как мога да сменя името от .рар на .ипа

шанс...

Публикувано

Ами не го разархивирай, бе. Казали са ти по-горе. Хайде вземи прочети малко основни неща първо. Тази тема не е за уроци за начинаещи.

Публикувано

Да ти го обесня по просто, изтрий последните три буквички (rar) и на тяхно място напиши ipa. Ако ти поиска потвърждение натискаш ok и си в играта. А да те видим сега.

Публикувано

Може ли някой да помогне с карта на Китай.Благодаря предварително.

Публикувано

Заравейте. Искам да попитам защо като примерно напиша Адрес бул. Александър Стамболиййски мога да търся опред номера (напр. от 100-235) А не по желание примерно ми трябва номер 20. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВРИТЕ !!!

Публикувано

Не са вкарани всички номера. Специално за бул. Ал. Стамболийски, при картата на ТА номерата започват от 14. На русенската карта започват от 174.

Някой ми я хвалеше... :mrgreen:

Публикувано

Честно казано не съм доволен, дано скоро да я ъпдейтнат тази версия. Брат ми има iGo на WM и си е перфектна въвеждаш си който номер пожелаеш

Публикувано

Ами свали картата на брат ти от WM-то и си я сложи в iPhone-а.

Разликата е в картата.

Публикувано

БЛАГОДАРНОСТИ на форума и участниците програмата работи перфектно, само не мога да се справя със следното от къде се увеличава звука при напътстване по маршрут.

Благодаря предварително!

Публикувано (редактирано)

Увеличи звука на iPod докрай и се радваш.

Редактирано от Grievous
Публикувано

И един мой съвет.

Отиди в Настройки :arrow: Регионални :arrow: Език на глас :arrow: избери едно от имената и тогава увеличавай(намалявай) :Wink:

Публикувано
И един мой съвет.

Отиди в Настройки :arrow: Регионални :arrow: Език на глас :arrow: избери едно от имената и тогава увеличавай(намалявай) :Wink:

Голямо мерси

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...