chayanne Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Имам проблем с POI, та да питам дали някой не се е сблъсквал с подобен и ако има някакво решение какво е то?Проблема се състой в: Слагам си *.kml файловете в caches/content/userdata/poi, задавам права и т.н. и всичко е ток. Местата се зареждат от програмката, показват се на картата няма ядове, но само 1вият път. След като заредя програмката веднъж, във въпросната папка caches/content/userdata/poi за всеки *.kml файл се появяват два нови съответно с разширения *.kix и *.kns (Пример: слагам POI BG_Lukoil.kml, стартирам програмата след което се появяват BG_Lukoil.kix и BG_Lukoil.kns), в следствие на което програмата забива след стартиране, докато не ги премахна. П.П. В този ред на мисли, някой играл ли се е да слага нови иконки на POI, примерно да добави на Лукойл иконка, така, че когато наближаваш въпросната точка на картата да се изобразява съответната иконка, в скина има доста, но има само на шел от бензиностанциите, ще е добре ако някой е ръчкал да удари едно рамо как да се добавят допълнителни икони. Да, на мен ми се получи така, но това е от правата на папките userdata и poi Аз ползвах iFile и им зададох следните права, като преди това триеш въпросните файлове: След това този проблем изчезна. Относно иконите - и аз търся начин да си сложа собствени такива, но за сега удрям на камък П.П. ivorpetkov, правата са оправили този проблем. Можеш да махнеш файловете от var/mobile/Applications/ ... /iGoMyway.app/content/speedcam. Не ги чете от там Цитирай
bobbyggx Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Това с правата бе първото нещо, което ми хрумна да направя, да забраня писането в тия папки, но по този начин въобще не ми се появяват POI-тата :cry: Цитирай
ivorpetkov Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 ... Можеш да махнеш файловете от var/mobile/Applications/ ... /iGoMyway.app/content/speedcam. Не ги чете от там Потвърждавам, така е. Цитирай
bobbyggx Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Хоп, оправих го Новите файлчета (*.kix, *.kns), им зададох права 222 (само да пишат) и програмата си зарежда, не забива, и всички POI-чета се показват. П.П. Остават само иконките Цитирай
Гости ecobell Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 може ли някой да каже защо по време на движение ми се включва умалена карта на местността и ми дава дестинацията в умален размер и има ли начин това да се изключи? Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Забелязал съм, че става когато дистанцията е по-голяма. Т.е. когато до следващия пункт имаш доста път и е без отбивки. Цитирай
mupo Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 ecobell, мисля че това е опцията Panorama, която се намира в Настройки -> Skin settings -> navigation -> 2-3 пъти стрелката надолу -> Automatic Panorama. Цитирай
mal4ugan4o Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 едно въпросче - направих всичко както трябва изтеглих карта на Б-я 130мб, разархивирах я, обаче не мога да я вкарам в itunes, бтв това става с всички рарнати програми.... Цитирай
bombastyk Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Върни се в началото и прочети малко повечко. Там е описано (кое,къде и как) се добавя. П.П. А относно другите програми прочети Тук Цитирай
mal4ugan4o Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Върни се в началото и прочети малко повечко. Там е описано (кое,къде и как) се добавя. П.П. А относно другите програми прочети Тук аз други кракнати програми съм свалял много и няма проблем когато ми дава да отворя с iTunes по подразбиране, проблема е когато са рарнати...разархивирам файла и интересното е че разархивираната иконка е с име iTunesArtwork/явно там е проблема/, кликам два пъти на иконката, давам да я отвори с iTunes и.....НИЩО! Цитирай
delmondo Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 mal4ugan4o, дете малко, виждаш ли разширението на файловете и можеш ли да смениш разширението на файловете от .rar на .ipa и тогава да кликнеш двукратно върху тях за да ти се добавят в iTunes-а. Кой клас ще си наесен? Цитирай
mal4ugan4o Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 mal4ugan4o, дете малко, виждаш ли разширението на файловете и можеш ли да смениш разширението на файловете от .rar на .ipa и тогава да кликнеш двукратно върху тях за да ти се добавят в iTunes-а. Кой клас ще си наесен? след като разархивирам файла, разархивираната икона е под името iTunesArtwork, а не името на програмата която свалям и явно щото съм мегамалолетен не виждам как мога да сменя името от .рар на .ипа шанс... Цитирай
Anthony Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Ами не го разархивирай, бе. Казали са ти по-горе. Хайде вземи прочети малко основни неща първо. Тази тема не е за уроци за начинаещи. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Да ти го обесня по просто, изтрий последните три буквички (rar) и на тяхно място напиши ipa. Ако ти поиска потвърждение натискаш ok и си в играта. А да те видим сега. Цитирай
sarttana Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Може ли някой да помогне с карта на Китай.Благодаря предварително. Цитирай
TheNoob Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Заравейте. Искам да попитам защо като примерно напиша Адрес бул. Александър Стамболиййски мога да търся опред номера (напр. от 100-235) А не по желание примерно ми трябва номер 20. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВРИТЕ !!! Цитирай
FidoDidoo Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 И мен това ме интересува Цитирай
Severus Публикувано Септември 8, 2009 Автор Публикувано Септември 8, 2009 Не са вкарани всички номера. Специално за бул. Ал. Стамболийски, при картата на ТА номерата започват от 14. На русенската карта започват от 174. Някой ми я хвалеше... :mrgreen: Цитирай
FidoDidoo Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Честно казано не съм доволен, дано скоро да я ъпдейтнат тази версия. Брат ми има iGo на WM и си е перфектна въвеждаш си който номер пожелаеш Цитирай
Zeus750 Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Ами свали картата на брат ти от WM-то и си я сложи в iPhone-а. Разликата е в картата. Цитирай
uzera Публикувано Септември 9, 2009 Публикувано Септември 9, 2009 БЛАГОДАРНОСТИ на форума и участниците програмата работи перфектно, само не мога да се справя със следното от къде се увеличава звука при напътстване по маршрут. Благодаря предварително! Цитирай
Grievous Публикувано Септември 9, 2009 Публикувано Септември 9, 2009 (редактирано) Увеличи звука на iPod докрай и се радваш. Редактирано Февруари 24, 2010 от Grievous Цитирай
bombastyk Публикувано Септември 9, 2009 Публикувано Септември 9, 2009 И един мой съвет. Отиди в Настройки :arrow: Регионални :arrow: Език на глас :arrow: избери едно от имената и тогава увеличавай(намалявай) Цитирай
uzera Публикувано Септември 9, 2009 Публикувано Септември 9, 2009 И един мой съвет.Отиди в Настройки :arrow: Регионални :arrow: Език на глас :arrow: избери едно от имената и тогава увеличавай(намалявай) Голямо мерси Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.