Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 3GS

Recommended Posts

Публикувано
Да. Така е. Всичките им бройки са заключени (За разлика от Италия например) и трябва да се добави всеки един такъв телефон към списъка на активационния сървър на Епъл.

И тази процедура изисква бюрократично и технологично време. Получават подобни мейли от цял свят.

Публикувано

Даааааааааааа, наистина няма никъде. Едно приятелче в Germanos, направи справка - наличноста е 0.

Ще чакаме

Публикувано

Обикаляш по магазините. Мен по телефона сто пъти ми заявиха, че няма бройки никъде, били изчерпани навсякъде. Чух, че в офиса в Люлин има 32-ка, но както сам се сещаш гаранция никаква ;)

Публикувано

Навсякъде лъжат!

Миналата седмица обиколих всички магазини из Варна!

Имам приятел в Глобул който ми се обади и каза че имат,но не дават засега на всеки :question:

Идея нямам защо но е факт!

Публикувано

Те нямат полза от прекупвачи и от клиенти без договор.

В момента, при положение, че няма достатъчно количества е нормално тяхното поведение.

Публикувано

Ами да се запасили с повече бе, какво сме им виновни, че не си правят проучвания за пазара и търсенето. Сега да си търпят загубите.

Публикувано

Не търпят загуби, като заредят, всички, които искат да си купят ще си купят от тях, защото цената им е без конкуренция. Не са заредили щото играят на сигурност, не като 3G-то да им събира прах и да се чудят какво да правят, но както по-рано казаха в темата, сега сигурно ще заредят яко и пак ще им събират прах :lol:

Публикувано

Аз съм далече от намерението да ги оневинявам. Просто обяснявам защо е тази криеница.

Иначе, в маркетинга има такъв похват на изкуствен дефицит, който ти позволява да продаваш на по-високи цени. В техния случай това са продажби с договор.

Не си прав Боби, защото има такива, които ако не могат да си купят от тях, ще си купят от Италия, Гърция или от друг малък БГ търговец.

Публикувано

Прав съм за себе си. Аз също мога да си купя от Италия или от Гърция, но парите са едни и същи, а гаранцията е невалидна тук. Но дори аз се изнервих и често разглеждах обявите на търгашите, но просто не можеха да ми предложат нищо, което да ме изкуши.

Публикувано

Днес ми се случи нещо странно.Отивам в магазина на Глобул с приготвени 1150, за да си купя отключена 16-ка.В първия магазин естествено нямаше телефони, но във втория се оказа, че има останали.Вече си вадя портфейла, когато една "кака" ми заявява, че цената е 1279 лв. Учуден я попитах дали не се объркала и цената не е 1150, при което тя троснато ми каза, че ако цената е 1150, щяла да ми каже 1150. За да не я напсувам, си излезнах от магазина.Та сега се питам дали са вдигнали цената, или тя е била в огромна заблуда. :lol:

Публикувано

Или са й притрябвали 129 лева :biggrin: Трябвало е да доразвиеш разговора, да видиш накъде бие като ти говори такива неща.

Публикувано

Не изглеждаше като да е умряла за 129 лв., пък и интелигентно гледаше в едно принтирано листче. :biggrin:

Публикувано

Според мен е трябвало да звъннеш пред нея на Глобул и да я насереш :biggrin:

Публикувано

Аз пък се оказах голям късметлия. Имам скапан изгорял пиксел на новия телефон :evil:

Публикувано

Изгорял или свети в друг цвят?

Публикувано

Първо нещо синееше, сега седи бяло. Какво ако свети друг цвят?

Публикувано

Ако е бял или черен значи е изгорял целият пиксел. Ако е в друг цвят значи е субпиксел и може да е само "заклещен". Вторият вариант има шанс да се оправи, първият няма. Ако ти е в гаранция, направи рекламация.

Публикувано

Вчера го купих :idea: Ей сега се връщам от магазина на смотаняците. Вика ми в сервиз трябва да го пратим и оттам да ми го сменят. Казах и или да вади нов и да ми го сменя или да вади парички и да ми връща. Казаха ми да мина следобяд, че нямали толкова пари в касата сега да си ги взема. СЕЛЯЦИ :idea:

Публикувано

Това исках да му кажа. Ако свети в друг цвят, можеш да опиташ с почукване с пръст и леко натискане в това място. Много пъти така съм оправял такъв пиксел.

Публикувано

Неммм, умрял е пиксела.

П.П. Някой да е по-запознат със закона за защита на потребителите? Защото сега, като ми върнат партите, телефони пак няма и само разправии съм имал и накрая пак съм с празни ръце. Мога ли да предявя някакъв иск или нещо тинтири-минтири :question:

Публикувано

Съгласно закона в 30 дневен срок от рекламацията, търговецът, по своя преценка, трябва да направи едно от трите.

- да ти ремонтира стоката

- да ти я замени

- да ти върне парите

Публикувано

А имаше някакъв срок след закупуването, при който ако се прояви дефект, се сменя веднага или се връщат парите? Колко беше, 3 дена ли ?

Публикувано

Няма такъв срок.

Има едноседмичен срок, когато се използва търговия от разстояние. Тогава потребителят може да я върне, ако същата не оправдава очакванията му или не отговаря на рекламираното от търговеца.

Публикувано

Бах и аз бях чувал за тия 3 дни. Напълно безмислено е да си купя нещо, да не го ползвам и на другия ден да замине за сервиза и аз да чакам до 30 дни. Това е пълна мизерия!

Публикувано

Обади ли се в комисията за защита на потребителите?

Те най-добре би трябвало да знаят какво може да се направи по въпроса.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...