Severus Публикувано Август 11, 2009 Автор Публикувано Август 11, 2009 Да. Така е. Всичките им бройки са заключени (За разлика от Италия например) и трябва да се добави всеки един такъв телефон към списъка на активационния сървър на Епъл. И тази процедура изисква бюрократично и технологично време. Получават подобни мейли от цял свят. Цитирай
anrito Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Даааааааааааа, наистина няма никъде. Едно приятелче в Germanos, направи справка - наличноста е 0. Ще чакаме Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Обикаляш по магазините. Мен по телефона сто пъти ми заявиха, че няма бройки никъде, били изчерпани навсякъде. Чух, че в офиса в Люлин има 32-ка, но както сам се сещаш гаранция никаква Цитирай
Pe6o666 Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Навсякъде лъжат! Миналата седмица обиколих всички магазини из Варна! Имам приятел в Глобул който ми се обади и каза че имат,но не дават засега на всеки :question: Идея нямам защо но е факт! Цитирай
Severus Публикувано Август 11, 2009 Автор Публикувано Август 11, 2009 Те нямат полза от прекупвачи и от клиенти без договор. В момента, при положение, че няма достатъчно количества е нормално тяхното поведение. Цитирай
SpyDeR Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Ами да се запасили с повече бе, какво сме им виновни, че не си правят проучвания за пазара и търсенето. Сега да си търпят загубите. Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Не търпят загуби, като заредят, всички, които искат да си купят ще си купят от тях, защото цената им е без конкуренция. Не са заредили щото играят на сигурност, не като 3G-то да им събира прах и да се чудят какво да правят, но както по-рано казаха в темата, сега сигурно ще заредят яко и пак ще им събират прах Цитирай
Severus Публикувано Август 11, 2009 Автор Публикувано Август 11, 2009 Аз съм далече от намерението да ги оневинявам. Просто обяснявам защо е тази криеница. Иначе, в маркетинга има такъв похват на изкуствен дефицит, който ти позволява да продаваш на по-високи цени. В техния случай това са продажби с договор. Не си прав Боби, защото има такива, които ако не могат да си купят от тях, ще си купят от Италия, Гърция или от друг малък БГ търговец. Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Прав съм за себе си. Аз също мога да си купя от Италия или от Гърция, но парите са едни и същи, а гаранцията е невалидна тук. Но дори аз се изнервих и често разглеждах обявите на търгашите, но просто не можеха да ми предложат нищо, което да ме изкуши. Цитирай
iliyan Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Днес ми се случи нещо странно.Отивам в магазина на Глобул с приготвени 1150, за да си купя отключена 16-ка.В първия магазин естествено нямаше телефони, но във втория се оказа, че има останали.Вече си вадя портфейла, когато една "кака" ми заявява, че цената е 1279 лв. Учуден я попитах дали не се объркала и цената не е 1150, при което тя троснато ми каза, че ако цената е 1150, щяла да ми каже 1150. За да не я напсувам, си излезнах от магазина.Та сега се питам дали са вдигнали цената, или тя е била в огромна заблуда. Цитирай
XerXi Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Или са й притрябвали 129 лева Трябвало е да доразвиеш разговора, да видиш накъде бие като ти говори такива неща. Цитирай
iliyan Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Не изглеждаше като да е умряла за 129 лв., пък и интелигентно гледаше в едно принтирано листче. Цитирай
PL87 Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Според мен е трябвало да звъннеш пред нея на Глобул и да я насереш Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Аз пък се оказах голям късметлия. Имам скапан изгорял пиксел на новия телефон :evil: Цитирай
Severus Публикувано Август 11, 2009 Автор Публикувано Август 11, 2009 Изгорял или свети в друг цвят? Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Първо нещо синееше, сега седи бяло. Какво ако свети друг цвят? Цитирай
Anthony Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Ако е бял или черен значи е изгорял целият пиксел. Ако е в друг цвят значи е субпиксел и може да е само "заклещен". Вторият вариант има шанс да се оправи, първият няма. Ако ти е в гаранция, направи рекламация. Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Вчера го купих Ей сега се връщам от магазина на смотаняците. Вика ми в сервиз трябва да го пратим и оттам да ми го сменят. Казах и или да вади нов и да ми го сменя или да вади парички и да ми връща. Казаха ми да мина следобяд, че нямали толкова пари в касата сега да си ги взема. СЕЛЯЦИ Цитирай
Severus Публикувано Август 12, 2009 Автор Публикувано Август 12, 2009 Това исках да му кажа. Ако свети в друг цвят, можеш да опиташ с почукване с пръст и леко натискане в това място. Много пъти така съм оправял такъв пиксел. Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Неммм, умрял е пиксела. П.П. Някой да е по-запознат със закона за защита на потребителите? Защото сега, като ми върнат партите, телефони пак няма и само разправии съм имал и накрая пак съм с празни ръце. Мога ли да предявя някакъв иск или нещо тинтири-минтири :question: Цитирай
Severus Публикувано Август 12, 2009 Автор Публикувано Август 12, 2009 Съгласно закона в 30 дневен срок от рекламацията, търговецът, по своя преценка, трябва да направи едно от трите. - да ти ремонтира стоката - да ти я замени - да ти върне парите Цитирай
PL87 Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 А имаше някакъв срок след закупуването, при който ако се прояви дефект, се сменя веднага или се връщат парите? Колко беше, 3 дена ли ? Цитирай
Severus Публикувано Август 12, 2009 Автор Публикувано Август 12, 2009 Няма такъв срок. Има едноседмичен срок, когато се използва търговия от разстояние. Тогава потребителят може да я върне, ако същата не оправдава очакванията му или не отговаря на рекламираното от търговеца. Цитирай
bobbyggx Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Бах и аз бях чувал за тия 3 дни. Напълно безмислено е да си купя нещо, да не го ползвам и на другия ден да замине за сервиза и аз да чакам до 30 дни. Това е пълна мизерия! Цитирай
intruder Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Обади ли се в комисията за защита на потребителите? Те най-добре би трябвало да знаят какво може да се направи по въпроса. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.